flogerakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γεια σας. Έχω ένα TOYOTA STARLET 99. Αυτή την στιγμή έχει πάνω μια κλασική πηγή JVC 4Χ50 με USB, μπροστά δυο Pioneer TS-G1013I και πίσω δυο Vibe Slick 69. Έχω στην κατοχή μου ένα sub woofer FLY 12 1000 watt. Η ερώτηση μου είναι, τι ενισχυτή θα χρειαστώ ώστε να ενισχύσω τα πίσω ηχεία, και το subwoofer. Δεν θέλω υπερβολές, κάτι νορμάλ και ποιοτικό ώστε να λειτουργούν σωστά αυτά τα δυο μαζί. Ακόμα τι κάσα χρειάζεται το subwoofer? Κατά προτίμηση μικρή, λόγο μικρού χορού στο πορτμπαγκάζ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 το σωστο ειναι να ενισχυσεις κ τα μπρος ηχεια. η τα μπρος κ τον βουφερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 αποκλειεται το subwoofer να ειναι 1kw rms φανταζομαι θα εννοεις peak. εγω ειχα παρει εναν mac audio zx4000 στα 150 ευρω και μου φαινεται πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αποκλειεται το subwoofer να ειναι 1kw rms φανταζομαι θα εννοεις peak. εγω ειχα παρει εναν mac audio zx4000 στα 150 ευρω και μου φαινεται πολυ καλος Αυτο εδω ειναι το woofer : Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 με ενα απλο 4κανλο ενισχυτη κανεις δουλεια. ενισχυεις τα μπροστινα ηχεια και στα δυο πισω καναλια, γεφυρωμενα, το subwoofer. επιλογες υπαρχουν αναλογα με το budget σου. καλη και τιμια σειρα ειναι η Signum της ESX. μπορεις να δεις και σε JBL, Kicker, Helix... η αν ανεβεις λιγο σε κοστος, Audison, DLS κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.