RedPanda Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 εμενα είναι δαιμονισμένο το κινητό μου. Πολύ καλή ταινία !
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εχει τυχει να δω μαζι με μια φιλη μου "ανθρωπο της σκιας". Εμένα έχει τύχει να δω τον .
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μια φορα ημουν 14-15 γυρναγα σπιτι με ενα συμμαθητη μου και ενω πλησιαζαμε προς το σπιτι βλεπω ξαφνικα ενα ασπρο σχεδον διαφανες πραγμα να πεταει (μεγαλο σαν 2-3 ανθρωπους) δεν ηταν σακουλα η καπνος η ομιχλη.Σταματαει μπροστα μας και ξαφνικα φευγει βολιδα.Μενω μαλακας κοιταω τον αλλο και του λεω το ειδες και εσυ??Μου κανει ναιιιιιιιιιι και αρχισαμε και τρεχαμε και οι 2.Γυρισα σπιτι και την αλλη μερα το λεγαμε αλλα δεν μας πιστευε κανεις.
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μια φορα ημουν 14-15 γυρναγα σπιτι με ενα συμμαθητη μου και ενω πλησιαζαμε προς το σπιτι βλεπω ξαφνικα ενα ασπρο σχεδον διαφανες πραγμα να πεταει (μεγαλο σαν 2-3 ανθρωπους) δεν ηταν σακουλα η καπνος η ομιχλη.Σταματαει μπροστα μας και ξαφνικα φευγει βολιδα.Μενω μαλακας κοιταω τον αλλο και του λεω το ειδες και εσυ??Μου κανει ναιιιιιιιιιι και αρχισαμε και τρεχαμε και οι 2.Γυρισα σπιτι και την αλλη μερα το λεγαμε αλλα δεν μας πιστευε κανεις. Αυτό είναι το σημαντικό , να μην το πεις σε κανέναν , είναι δεν είναι η φαντασία σου δεν έχεις αποδείξεις οποτε μπορούν να σε βγάλουν εύκολα τρελό/μυθομανή/ναρκομανή
Nikosgiann Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αυτό είναι το σημαντικό , να μην το πεις σε κανέναν , είναι δεν είναι η φαντασία σου δεν έχεις αποδείξεις οποτε μπορούν να σε βγάλουν εύκολα τρελό/μυθομανή/ναρκομανή σωστο κ αυτο,αλλα καποια πραγματα σκας αν δεν τα πεις,ποσο μαλλον καατι τετοιο..
jason_rethymno Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω μια φορά πριν 5 χρόνια περίπου στο σπίτι μου, στο δωμάτιο που έμενα είχα βγει για λίγο έξω και μετά απο 10 λεπτά (χωρίς να εχω αφήσει τίποτα υπολλείματα φαγητών ή σκουπίδια)επιστρέφω στο δωμάτιο και είχε γεμίσει καμμιά 100 αρια τεράστιες μύγες.Δεν είχα ξαναδεί τόσες πολλές τεράστιες μύγες σε ένα δωμάτιο.Μετά πήγα και τις ψεκασα ,την επόμενη μέρα πέθανε ο παππούς μου.Πιστέυω ήταν ενας οιωνός αυτές οι μύγες.
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω μια φορά πριν 5 χρόνια περίπου στο σπίτι μου, στο δωμάτιο που έμενα είχα βγει για λίγο έξω και μετά απο 10 λεπτά (χωρίς να εχω αφήσει τίποτα υπολλείματα φαγητών ή σκουπίδια)επιστρέφω στο δωμάτιο και είχε γεμίσει καμμιά 100 αρια τεράστιες μύγες.Δεν είχα ξαναδεί τόσες πολλές τεράστιες μύγες σε ένα δωμάτιο.Μετά πήγα και τις ψεκασα ,την επόμενη μέρα πέθανε ο παππούς μου.Πιστέυω ήταν ενας οιωνός αυτές οι μύγες. Σε αρκετές παραδόσεις οι μεγάλες οι μύγες από το πουθενά χωρίς να υπάρχει λόγος να μαζευτούν κλπ αποδίδονται στην παρουσία κάποιου δαίμονα η αρνητικής παρουσίας , χωρίς να σημαίνει αυτό ότι το πιστεύω , απλά λέω τι είχα διαβάσει. σωστο κ αυτο,αλλα καποια πραγματα σκας αν δεν τα πεις,ποσο μαλλον καατι τετοιο.. σε αυτό χρησιμεύει η ανωνυμία του internet , και το λες κάπου και δεν παθαίνεις αυτά που έγραψα από φίλους/γνωστούς/οικογένεια.
freedubus Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω μια φορά πριν 5 χρόνια περίπου στο σπίτι μου, στο δωμάτιο που έμενα είχα βγει για λίγο έξω και μετά απο 10 λεπτά (χωρίς να εχω αφήσει τίποτα υπολλείματα φαγητών ή σκουπίδια)επιστρέφω στο δωμάτιο και είχε γεμίσει καμμιά 100 αρια τεράστιες μύγες.Δεν είχα ξαναδεί τόσες πολλές τεράστιες μύγες σε ένα δωμάτιο.Μετά πήγα και τις ψεκασα ,την επόμενη μέρα πέθανε ο παππούς μου. Καλά, πόσο αεροζόλ έριξες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.