Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση καρτας γραφικων απο e-shop

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τωρα εχει προβλημα και η καρτα γραφικων.εγω εχω ati radeon hd 5550 512mb gddr5.αυτοι μου δινουν gigabyte radeon hd5570 1gb τυπο μνημης δεν ξερω.τι ειναι καλητερο?αυτος μου ειπε ειναι πολυ καλητερη η δευτερη κατι που δεν πολυπιστευω γιατι ειναι παραπλησια μοντελα.μου ειπε οτι ειναι και overclocked ξερω γω και μετα μου λεει μπορεις να κανεις overclock.ακουω γνωμες

Δημοσ.

Κλασσικές υπερβολές των πωλητών...

Ναι είναι καλύτερη από την 5550 αλλά ελάχιστά!

Οπότε εφόσων είναι καινουργια και σφραγισμένη στο κουτί της με όλα τα παρελκομενα της τοτε ναι αξιζει !!!

Δημοσ.

Οπότε εφόσων είναι καινουργια και σφραγισμένη στο κουτί της με όλα τα παρελκομενα της τοτε ναι αξιζει !!!

ειναι ομως?

Δημοσ.

Αυτό μπορείς να το δείς όταν θα την παραλάβεις!!! Την ανοιγεις βλέπεις και αν όχι δεν την δέχεσαι!!

Δημοσ.

Ε τότε τι να πω .. δεν μπορεις να κάνεις τπτ αλλο πέρα από το να το ρισκάρεις .. πάντως η κάρτα που σου δίνουν είναι έστω και ελάχιστα καλύτερη απο αυτή που είχες ... όποτε δεν μπορείς να παραπονεθείς!!

Δημοσ.

βρε δεν παραπονιεμαι καθε αλλο απλα να μν μου πουλησουν μ@λακιες.εχουμε κανα benchmark?

Δημοσ.

Αχ.. μεταχειρισμένο θα είναι και πρόσεξε ένα πράγμα..

Για να το διαπιστώσεις αυτό, ρώτα τι εγγύηση έχει..

Αν σου πουν ότι έχει κανονική εγγύηση εταιρίας πχ asus, gigabyte κτλ.. πάρε την.. ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ότι έχει εγγύηση eshop.. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.. γιατί απλά δεν θα έχεις εγγύηση και είναι μεταχειρισμένο.

Στο λέω εκ πείρας.

Επίσης μπορείς να κάνεις και το άλλο.. να ζητήσεις να σου την στείλουν σφραγισμένη και θα την ανοίξεις /βάλεις εσύ μέσα.

Δημοσ.

στο SBC είπαν ότι:

το eshop έκανε άιτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Δηλαδή χρεοκοπία.

Πάρε την χαλασμένη κάρτα και πήγαινέ τη στην αντιπροσωπία (ρώτα τους ποιά είναι)!

Δημοσ.

Επειδη βιαζομαι το πισι και δεν ξερω απλα βαριεμαι να κεινω διαδικασιες θα το παρω οπως ειναι.εαν βγει σκαρτο τοτε ξαναρωταω εδω και ελπιζω να ξαναβγαλω ακρη.αλλα ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...