Προς το περιεχόμενο

Έχω ένα πρόβλημα σε γραφικά με java, ποιός μπορεί να βοηθήσει;

theraccoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Είμαι καινούρια στο site, και έχω φτιάξει έναν κώδικα σε java από αρχεία που βρήκα έτοιμα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με ένα λάθος λογικό που έχω κάνει; Να του στείλω σε μήνυμα τον κώδικα άμα είναι και να μου το διορθώσει ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν γίνεται αυτό, είναι εργασία, δεν μπορούν να το δούνε όλοι

ε τοτε πως να σε βοηθησουμε να φανταστουμε που ειναι το λαθος? :wacko: :wacko: :wacko:

Δημοσ.

στειλε μου τους κώδικες - εκφώνηση και αν προλάβω θα το δω

Σ'ευχαριστώ αλλά λύθηκε.

ε τοτε πως να σε βοηθησουμε να φανταστουμε που ειναι το λαθος? :wacko: :wacko: :wacko:

Συγγνώμη αλλά αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ, είπα να στείλω τον κώδικα σε προσωπικό μήνυμα. :wacko:

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ αλλά λύθηκε.

Συγγνώμη αλλά αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ, είπα να στείλω τον κώδικα σε προσωπικό μήνυμα. :wacko:

οκ then δεν το ειδα αυτο το ομολογω :P καλη συνεχεια

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν γίνεται αυτό, είναι εργασία, δεν μπορούν να το δούνε όλοι

Οκ δεκτό αυτό. Ο λόγος που ζήτησα να δώσεις τον κώδικα είναι διότι έτσι μπορεί να βοηθηθούνε και άλλοι που ίσως να έχουνε παρόμοιο πρόβλημα.

Δημοσ.

οκ then δεν το ειδα αυτο το ομολογω :P καλη συνεχεια

Οκ...... εντάξει...

Οκ δεκτό αυτό. Ο λόγος που ζήτησα να δώσεις τον κώδικα είναι διότι έτσι μπορεί να βοηθηθούνε και άλλοι που ίσως να έχουνε παρόμοιο πρόβλημα.

Κοιτα να βοηθηθούνε ναι αλλά όχι μέσω της εργασίας μου. Αν μπορούσα με άλλο τρόπο να τους βοηθήσω. Είναι καθαρά προσωπική.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 28 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 28 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ότι τώρα όλη η προγραμματιστική κοινότητα του Internet κρεμιέται από τα χείλη σου (ή καλύτερα από τα δάκτυλα σου , μιας και γραφεις τον κώδικα). Για ποιο λόγο άνοιξες topic ζητώντας βοήθεια...ας έκανες pm σε κάποιον από εδώ μέσα κατευθείαν.

Ότι τώρα όλη η προγραμματιστική κοινότητα του Internet κρεμιέται από τα χείλη σου (ή καλύτερα από τα δάκτυλα σου , μιας και γραφεις τον κώδικα). Για ποιο λόγο άνοιξες topic ζητώντας βοήθεια...ας έκανες pm σε κάποιον από εδώ μέσα κατευθείαν.

Ε; Ρε φίλε εσύ τι ζόρι τραβάς; :blink: :blink: Το σάιτ εδώ για βοήθεια δεν είναι;;;; Έελος θεέ μου, μπήκες για να μου την πεις!! Το θέμα έχει λήξει. :wacko:

Νομιζω οτι ακομα και να εχει λυξει το θεμα καλητερα ειναι να κρατας καποιο σεβασμο στο ολο πραγμα.στην τελικη να βοηθησουμε/ουν θελουν.με τετοια συμπεριφορα δεν νομιζω να ξαναπαρεις αυτο που θελεις.

Νομιζω οτι ακομα και να εχει λυξει το θεμα καλητερα ειναι να κρατας καποιο σεβασμο στο ολο πραγμα.στην τελικη να βοηθησουμε/ουν θελουν.με τετοια συμπεριφορα δεν νομιζω να ξαναπαρεις αυτο που θελεις.

Α κύριε, εσύ βλέπεις μόνο την αντίδρασή μου σε μία προσβολή, και δεν βλέπεις την ίδια την προσβολή έλεος ρε φίλε εδώ μέσα και σε κάθε ανώνυμο σάιτ στο ίντερνετ, ο καθένας ότι θέλει βγάζει!!!!!!!!!!!!

Παρακαλώ τους admin να με διαγράψουν από αυτό το σάιτ, δεν θέλω να χαλιέμαι με τον καθένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...