DimAslan Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μόλις με ειδοποίησε γνωστός για να του σετάρω έναν iMac που θα πάρει σήμερα, μαζί με έναν ασύρματο εκτυπωτή και το Conn-X. Για κάποιον που δεν έχει ιδέα από Mac OS αλλά σκαμπάζει γενικά από υπολογιστές, θα είχατε να μου πείτε να προσέξω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Να ΜΗ βάλεις τα ελληνικά της rainbow (αν τα δίνουν ακόμα με κάθε νέο mac) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Οκ... θα το έχω υπόψη... Γιατί όμως; Πρέπει να βάλω κάποια άλλα; Επίσης, με τον ασύρματο εκτυπωτή πρέπει να κάνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχουν Ελληνικα επισημα... οποτε μακρια απ οτι αλλο κυκλοφορει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ξέρετε αν έχει προεγκατεστημένη εφαρμογή για word processor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εχει το TextEdit αλλα αυτο ειναι περισσοτερο σαν το wordpad στα windows. Μπορεις να κατεβασεις ομως το OpenOffice ή το LibreOffice ή το NeoOffice δωρεαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Για να ανοίγεις απλά αρχεία και γενικά για απλός, ελαφρύς και γρήγορος κειμενογράφος, είναι καλός και ο Smultron, που προσφέρει και επιλογές στην κωδικοποίηση. Αντικαθιστάς με αυτό το TextEdit, όχι το OpenOffice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οκ, ευχαριστώ... Μάλλον όμως η φίλη μου αύριο θα προχωρήσει σε αγορά ολόκληρης σουΐτας γραφείου γιατί το χρησιμοποιεί επαγγελματικά και χρειάζεται πλήρεις δυνατότητες αλλά και συμβατότητα για να στέλνει και να χρησιμοποιεί αρχεία που λαμβάνει από windows (office), κλπ... Να την αφήσω να πάει να αγοράσει (περίπου 100 ευρώ έχει) το Mac Office; Μπορεί κάποιος από Ελλαδιστάν να αγοράσει εφαρμογές από το Mac App Store; Σημειωτέον το iTunes account της (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υποθέτω πως ναι) είναι Ελληνικό... Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το ms-office για mac δεν έχει access. Επίσης νομίζω ότι δεν είναι εξελληνισμένο (τα μενού είναι στα αγγλικά) και δεν έχει ούτε ελληνικό spell check ούτε συλλαβισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Να την αφήσω να πάει να αγοράσει (περίπου 100 ευρώ έχει) το Mac Office; Μπορεί κάποιος από Ελλαδιστάν να αγοράσει εφαρμογές από το Mac App Store; Σημειωτέον το iTunes account της (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υποθέτω πως ναι) είναι Ελληνικό... Αν θέλει όσο το δυνατόν καλύτερη συμβατότητα με αρχεία Office, ναι, πρέπει να πάρει το MS Office for Mac (αν και πάλι μπορεί να έχει μερικά σπάνια θεματάκια συμβατότητας με τίποτα αρχεία με περίεργη μορφοποίηση). Ναι, το Mac App Store λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα με ελληνικό iTunes Account. Όμως το MS Office δεν πωλείται εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.