Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση νέου iMac

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις με ειδοποίησε γνωστός για να του σετάρω έναν iMac που θα πάρει σήμερα, μαζί με έναν ασύρματο εκτυπωτή και το Conn-X.

Για κάποιον που δεν έχει ιδέα από Mac OS αλλά σκαμπάζει γενικά από υπολογιστές, θα είχατε να μου πείτε να προσέξω κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει το TextEdit αλλα αυτο ειναι περισσοτερο σαν το wordpad στα windows. Μπορεις να κατεβασεις ομως το OpenOffice ή το LibreOffice ή το NeoOffice δωρεαν... :D

Επισκέπτης

Για να ανοίγεις απλά αρχεία και γενικά για απλός, ελαφρύς και γρήγορος κειμενογράφος, είναι καλός και ο Smultron, που προσφέρει και επιλογές στην κωδικοποίηση.

Αντικαθιστάς με αυτό το TextEdit, όχι το OpenOffice.

Οκ, ευχαριστώ...

Μάλλον όμως η φίλη μου αύριο θα προχωρήσει σε αγορά ολόκληρης σουΐτας γραφείου γιατί το χρησιμοποιεί επαγγελματικά και χρειάζεται πλήρεις δυνατότητες αλλά και συμβατότητα για να στέλνει και να χρησιμοποιεί αρχεία που λαμβάνει από windows (office), κλπ...

Να την αφήσω να πάει να αγοράσει (περίπου 100 ευρώ έχει) το Mac Office; Μπορεί κάποιος από Ελλαδιστάν να αγοράσει εφαρμογές από το Mac App Store; Σημειωτέον το iTunes account της (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υποθέτω πως ναι) είναι Ελληνικό...

Ευχαριστώ.

Το ms-office για mac δεν έχει access. Επίσης νομίζω ότι δεν είναι εξελληνισμένο (τα μενού είναι στα αγγλικά) και δεν έχει ούτε ελληνικό spell check ούτε συλλαβισμό.

Να την αφήσω να πάει να αγοράσει (περίπου 100 ευρώ έχει) το Mac Office; Μπορεί κάποιος από Ελλαδιστάν να αγοράσει εφαρμογές από το Mac App Store; Σημειωτέον το iTunes account της (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά υποθέτω πως ναι) είναι Ελληνικό...

Αν θέλει όσο το δυνατόν καλύτερη συμβατότητα με αρχεία Office, ναι, πρέπει να πάρει το MS Office for Mac (αν και πάλι μπορεί να έχει μερικά σπάνια θεματάκια συμβατότητας με τίποτα αρχεία με περίεργη μορφοποίηση).

Ναι, το Mac App Store λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα με ελληνικό iTunes Account. Όμως το MS Office δεν πωλείται εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...