zoymbas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γεια σας δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει έχω νοικιάσει εδώ και ένα χρόνω σπίτι και ο σπιτονοικοκυρης μου δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομιάς και μου είπε οτι δεν μπορεί να μου κανει συμβολαιο η να μου κοψει αποδειξη και επειδει ηταν και συνταξιουχος τον λυπηθηκα και συμφωνησα τωρα που του ζητησα απόδειξη μου για τα ενοίκια η για τα λεφτα που του δινω για τουσ λογ/σμους Δ.Ε.Η & νερο μου ειπε να φυγω απο το σπιτι και οτι ειμαι κακος ανθρωπος το πρόβλημα μου είναι ότι με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο και μου είπε να παω απο κει γιατι χρωσταω ενοικια και λογ/σμους πως θα αποδειξω οτι τα πληρωσα
Orgasmic Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν τα κατεθετες σε λογαριασμο, πας και ενημερωνεις το βιβλιαριο οπου θα φαινονται οι καταθεσεις, και τελος. ΒΛεπω ομως οτι λες πως του εδινες λεφτα για ΔΕΗ κτλ...αρα ηταν στο ονομα του ολα. Επομενως μπορεις κι εσυ να πεις οτι ποτε δεν εμενες μεσα. Δεν υπαρχει κατι που να αποδεικνυει οτι το νοικιαζες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γεια σας δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει έχω νοικιάσει εδώ και ένα χρόνω σπίτι και ο σπιτονοικοκυρης μου δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομιάς και μου είπε οτι δεν μπορεί να μου κανει συμβολαιο η να μου κοψει αποδειξη και επειδει ηταν και συνταξιουχος τον λυπηθηκα και συμφωνησα τωρα που του ζητησα απόδειξη μου για τα ενοίκια η για τα λεφτα που του δινω για τουσ λογ/σμους Δ.Ε.Η & νερο μου ειπε να φυγω απο το σπιτι και οτι ειμαι κακος ανθρωπος το πρόβλημα μου είναι ότι με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο και μου είπε να παω απο κει γιατι χρωσταω ενοικια και λογ/σμους πως θα αποδειξω οτι τα πληρωσα Η αστυνομία δεν έχει να κάνει τίποτα σε αστικές διαφορές. Δεν έχεις κάνει κάποιο αδίκημα. Είναι πολύ απλό: αν του έδινες λεφτά σε λογαριασμό, του τρίβεις τα αποδεικτικά κατάθεσης στα μούτρα. Αν τα έδινες στο χέρι, του εξηγείς ότι αύριο το πρωί έχεις ραντεβού με έναν υπεύθυνο στο ΣΔΟΕ, ότι θα του κάνεις καταγγελία για φοροδιαφυγή και ότι θα τον μαζεύουν. Πάντως αυτό με την αποδοχή της κληρονομιάς είναι ωραίο κόλπο. Άλλη φορά να ξέρεις: ο νόμος δεν απαιτεί κυριότητα για τη μίσθωση. Με απλά λόγια, δεν χρειάζεται να μου ανήκει κάτι για να το νοικάσω.
zoymbas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εστειλα τον δικηγορο απο το τμημα και ο διοικητης του εδειξε και καλα ενα χαρτι εισαγγελικης παρεβασεις αλλα οταν του ειπαμε να το διαβασουμε δεν μας το εδινε πρεπει να ειναι φιλος του σπιτονοικοκηρη τι να πω γινονται αυτα?????? παντως τωρα που εφυγε ο δικηγορος με πηρε τηλ ο σπιτονοικοκυρης και μου ειπε οτι θα ερθει και θα με δειρει αν δεν φυγω αν το γ......ω με δου και το ταμειο συνταξης του και παω και στην πολεοδομια και τα ψαξω θα ειμαι κακια πολυ??????????
Kapws Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όχι εγώ θα πήγαινα έτσι για να γουστάρω να τον δω να τρώγεται με τα λυσσακά του!!! Μ'αρέσει να εξαγριώνω ανθρώπους!! :devil:
zoymbas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Όχι εγώ θα πήγαινα έτσι για να γουστάρω να τον δω να τρώγεται με τα λυσσακά του!!! Μ'αρέσει να εξαγριώνω ανθρώπους!! :devil: kαι εμενα πολυ μάρεσει Αυτο θα κανω να του κοπουν οι μαγκιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.