PitMate Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και αν εκανα καποιο λαθος οσων αφορα θεματα κλπ ζητω την επιεικια σας... Λοιπον για να μπω στο θεμα. Τωρα τελειωνω το λυκειο και θελω να μπω στο εμπορικο ναυτικο, εψαξα πολυ πριν καταφυγω στις γνωσεις σας παρολα αυτα ομως τις χρειαζομαι διοτι καμια ιστοσελιδα δεν ηταν σαφης σε ορισμενα πραγματα... Μπορω να μπω μονο με το απολυτηριο μου? Τι βαθμο πρεπει να εχει το απολυτηριο? Περιπου ποτε θα γινει η προκυρηξη? Με βαση ποια κρητηρια κατατασομαι στην ακαδημια που θελω εγω π.χ. (κυμη, υδρα, οινουσες κλπ).... Αν εχετε την διαθεση απαντηστε μου... Και παλι ζητω την επιεικια σας...
Mirlogria Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,δεν νομίζω ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις σε ποια ακαδημία θα πας,αν θα πας Ασπρόπυργο ή Μηχανιώνα π.χ.!
status Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εαν δεν κάνω λάθος, το συζητούσαμε στην αρχή της χρονιάς, μπορείς να μπεις με απολυτήριο λυκείου αν βγει προκήρυξη. Από πανελλήνιες, βρες τις βάσεις και δες. Πάντως άσχημα δεν είναι, αλλά θα σε φάει η θάλασσα.
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και εγώ είχα σκεφτεί να πάω όμως δεν μπορώ γιατί έχω μια φοβία με την θάλασσα , γενικά όταν βλέπω μαύρα νερά νιώθω λες και κάτι θα πεταχτεί από μέσα. Πιτσιρίκι προσπαθούσαν να με βάλουν μες την θάλασσα (έξω έξω στην παραλία ίσα να βραχούν τα πόδια μου όχι σε βάθος) και εγώ είχα σηκώσει τα πόδια μου μην ακουμπήσω μέσα. :lol:
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 καπου τωρα βγαινει μια προκυρηξη που λεει ποσες θεσεις δεινουν για καθε κατηγορια.εκει μεσα αναφερει και αυτους που πανε με απολυτηριο λυκειου κτλ http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.