Προς το περιεχόμενο

Ηχεια απο eshop

panos_chem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα, παιδιά! Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτά τα ηχεία από το eshop, πως σας φαίνονται για τα λεφτά τους? Αν τα παραγγείλω σήμερα πιστεύετε ότι μέχρι τα....Χριστούγεννα θα τα πάρω? Έχω ακούσει ότι το eshop είναι υπό διάλυση, ισχύει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501655

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καλήμερα, παιδιά! Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτά τα ηχεία από το eshop, πως σας φαίνονται για τα λεφτά τους? Αν τα παραγγείλω σήμερα πιστεύετε ότι μέχρι τα....Χριστούγεννα θα τα πάρω? Έχω ακούσει ότι το eshop είναι υπό διάλυση, ισχύει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501655

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πια Χριστουγεννα? Καλα θα ηταν..... Τρια καλοκαιρια μετα και αν....

Εμενα δεν μου τα βγαζει για να σου πω... Edit: Τωρα τα εβγαλε.. Φαινονται πολυ καλα για τα 25 ευρω... Εγω θα τα ειχα παρει ηδι.... Αλλα οχι απο e-shop....

Δημοσ.

Πια Χριστουγεννα? Καλα θα ηταν..... Τρια καλοκαιρια μετα και αν....

Εμενα δεν μου τα βγαζει για να σου πω... Λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η εικονα..

Λέει αναμένεται παραλαβή στις 26 Μαΐου, τώρα ποιανού Μαΐου, του 2012, 2013, 2014 δεν το διευκρινίζει..............

καλά φαίνονται

ναι, έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλα θα τα πάρεις

αυτό είναι σίγουρο

Το ποτε δεν ειναι σιγουρο ομως εεε? :D

Δημοσ.

Δουλεύει το eshop? Κάτι ακουγόταν ότι θα πουλήσουν μέρος της εταιρίας.. το μόνο σίγουρο ότι έχουν απλήρωτους τους υπαλλήλους 2-3 μήνες τώρα.. έχω βέβαια να ενημερωθώ κάνα 20ημερο και ντρέπομαι να ρωτήσω.. Κάποιους που ξέρω από μέσα..

Και το πλαίσιο έχει χαθεί από το προσκήνιο.. και ενημερωτικά fb αλλά και μαιλς..

Δημοσ.

ειναι αληθεια οτι το μαγαζι της στουρναρη (εχω καιρο να περασω δε ξερω) μεταφερεται η μεταφερθηκε σε αλλη περιοχη?

Δημοσ.

ειναι αληθεια οτι το μαγαζι της στουρναρη (εχω καιρο να περασω δε ξερω) μεταφερεται η μεταφερθηκε σε αλλη περιοχη?

Το πλαίσιο στην Στουρνάρη είχε καεί τότε με τα επεισόδια (πρίν 2-3 χρόνια) και είχε μεταφερθεί πιο πάνω,αλλα πάλι στην Στουρνάρη

Και τώρα φτιάχνουν πάλι αυτό που είχε καεί για να επαναλειτουργήσει (δέν ξέρω αν το τελείωσαν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...