Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ετσι γραφει εκει. παντως ειναι ΤΣΑΜΠΑ. σκεφτομαι να παρω δευτερη
esertas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Την πήρα και εγώ. Το θηρίο είναι 12 κιλά και θα το στείλουν με μεταφορική για να μη μου βγει ο κούκος αηδόνι με κούριερ. Αναγκαστικά έκανα κατάθεση σε λογαριασμό τους.
sphinxgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Για πείτε λίγο ρε παίδες απλά βάλατε τον κωδικό στα σχόλια και έγινε η μείωση; Γιατί εγώ τον έβαζα έφτανα στον 2ο βήμα της παραγγελίας και δεν άλλαζε η τιμή. Επίσης είχατε το κατάστημα φίλο στο fb; Γίνεται να πάρεις την προσφορά αν δεν έχεις fb; Ε προφανώς και δεν γίνεται αυτόματα η μείωση! Πεδίο σχολίων είναι εκείνο που το συμπληρώνεις. Την αλλαγή της τιμής την κάνουν με το χέρι μετά αυτοί. Το κατάστημα ΔΕΝ το κάνεις φίλο. Like το κάνεις!!! Και fb να μην έχεις την παίρνεις την οθόνη. Δεν θα το ελέγξει κανείς αυτό.
guido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 όπως λέει και ένα σχόλιο στο FB τους από κάποιον , στα σχόλια μπαίνει ο κωδικός οπότε λογικό να μην γίνεται αυτόματα η μείωση της τιμης. έτσι και αλλιώς η προσφορά προϋποθέτει πως πρέπει να είστε μέλη στην σελίδα τους , οπότε μπείτε και ρωτήστε εκεί απλά από οτι βλέπω στο site, υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα , οπότε μαλλον και θα λήξει η προσφορά μόλις φύγουν και οι τελευταίες
johnieXoX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ε προφανώς και δεν γίνεται αυτόματα η μείωση! Πεδίο σχολίων είναι εκείνο που το συμπληρώνεις. Την αλλαγή της τιμής την κάνουν με το χέρι μετά αυτοί. Το κατάστημα ΔΕΝ το κάνεις φίλο. Like το κάνεις!!! Και fb να μην έχεις την παίρνεις την οθόνη. Δεν θα το ελέγξει κανείς αυτό. Εμένα το έλεγξαν για το αν έκανα το like ή όχι, και μόνο αφού το εξακρίβωσαν μου την άφησαν στην τιμή προσφοράς. Μάλιστα, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι η παραγγελία είναι έτοιμη αλλά δεν βλέπουν το Like..
Destruction Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Στον Σκρουτζ έχει σήμερα φτάσει στα 184,50 δηλαδή μόλις 6,15 ευρώ περισσότερα από την προσφορά της MS στο FB. Κάτι μου λέει ότι μεχρι την παρασκευή θα έχει πάει μεχρι 175, και μετά από Δευτέρα πάλι 200+. Όπως είχε γίνει και με την 24άρα τον Φλεβάρη που είχε φτάσει 400 για δυο μέρες μόνο και μετά πάλι 470 και άνω. Εγώ πάντως την πήρα 440 λίγο πριν κατεβεί στα 400. Γκαντέμης....
panosflow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 145 δεν ειναι η προσφορα στο fb του Msystems?
Anubis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 145 δεν ειναι η προσφορα στο fb του Msystems? 145+φπα -> 178.5
sattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 για την ιδια οθονη που λεει και το αλλο thread με τις 48 σελιδες δεν προκειται?
k_dinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 για την ιδια οθονη που λεει και το αλλο thread με τις 48 σελιδες δεν προκειται? Ναι, η ιδια ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Διαβάζω οτι το Panel είναι 6bit και όχι 8bit. Ενδεικτικά: Link. Έχει ιδια άποψη κανείς; είχα ανοίξει topic αλλά πέρασε στο ντούκου και δεν είναι η μόνη, η πλειοψηφία των e-ips έτσι είναι... παρόλα αυτά το 6bit+A-FRC e-IPS panel είναι ανώτερο των TN Panel...
k_dinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 είχα ανοίξει topic αλλά πέρασε στο ντούκου και δεν είναι η μόνη, η πλειοψηφία των e-ips έτσι είναι... παρόλα αυτά το 6bit+A-FRC e-IPS panel είναι ανώτερο των TN Panel... Τα S-pva panel (πχ η eizo 2031W που εχω) ποσα bit εχουν?
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα S-PVA είναι τουλάχιστον 8bit. Αυτά που χρησιμοποιεί η Eizo είναι 10bit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα S-PVA είναι τουλάχιστον 8bit. Αυτά που χρησιμοποιεί η Eizo είναι 10bit 10bit αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο τα IPS και δεν είναι true 10bit όλα τα μοντέλα που το διαφημίζουν, τα περισσότερα είναι 8bit+A-FRC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.