Προς το περιεχόμενο

U2311H Ultrasharp 23¨ Wide

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω την εχω που ειπα το παραπανω... και δεν παρατηρω το παραμικρο προβλημα.

Απαντησα ομως οπως απαντησα για να ειμαι ενταξει και αντικειμενικος, γιατι το θεμα αυτο ειναι αρκετα υποκειμενικο, και καλως η κακως ειναι λιγο πιο αργη απο TN. Τωρα να θες μια εκτιμηση, νομιζω θα το παρει χαμπαρι λιγοτερο απο το 5% του πληθυσμου...αλλα οφειλω να καλυψω και αυτο το 5%. Αν νομιζεις οτι ανηκεις εκει ριξτης μια ματια καπου πριν την παρεις!

Οσο για την προσφορα με τα ηχειακια, επειδη τα εχω παρει ξεχωριστα για αλλη Dell μου (ειναι κοινα), ειναι πολυ μαπα οποτε δε νομιζω οτι ελεγε και πολλα εκεινη η προσφορα...

Ε, ενταξει δεν περιμενεις και πολλα απο τα ηχειακια, αλλα σε περιπτωση που θελεις να συνδεσεις κανα PS3 πχ, νομιζω πως ειναι μια χαρα.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι και πολύ μάπα!Μια χαρά είναι τα ηχειάκια.Για τα Watt που δίνουν έχουν μια χαρά ήχο.

Και ghosting κι εγώ δε νομίζω να πολυπαρατηρεί κάποιος.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει παρατηρήσει κάποιος ghosting με την U2311H.

Ντοκ, δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί που να την έχει σε κοινή θέα, αλλά μη μασάς ;)

Έχω 2 τέτοιες εδώ και 9 μήνες περίπου (αισθανόμουν οτι κάνω καλή αγορά κι ας πλήρωσα 240). Είναι άψογες και επιβεβαιώνουν τις γενικά άριστες κριτικές που έχουν δώσει σε reviews. Pro gamer δεν είμαι αλλά έχω παίξει αρκετά και δεν έχω παρατηρήσει ούτε ίχνος ghosting.

Για μένα το μόνο φανερό μελανό σημείο της οθόνης είναι το light leakage, καθώς αν δεις την οθόνη σκοτεινή και υπό αρκετή γωνία φαίνεται αρκετά και ενοχλεί. Πρακτικά όμως, όταν κάθεσαι μπροστά ή δίπλα στην οθόνη δεν το παρατηρείς, οπότε δε χάλασε ο κόσμος.

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο white glow ή στο tinting προφανώς. Απλά να αναφέρω ότι (απ' όσο ξέρω) πρόκειται για κοινό χαρακτηριστικό των IPS panels, και η U2711 που έχω, η οποία έχει H-IPS έχει το ίδιο πράγμα.

Για να το αποφύγεις πας σε (P/M)VA κ.λπ., αλλά εκεί έχεις άλλα μειονεκτήματα (πιο αργά panels από τα IPS, υψηλότερες τιμές).

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο white glow ή στο tinting προφανώς. Απλά να αναφέρω ότι (απ' όσο ξέρω) πρόκειται για κοινό χαρακτηριστικό των IPS panels, και η U2711 που έχω, η οποία έχει H-IPS έχει το ίδιο πράγμα.

Για να το αποφύγεις πας σε (P/M)VA κ.λπ., αλλά εκεί έχεις άλλα μειονεκτήματα (πιο αργά panels από τα IPS, υψηλότερες τιμές).

Αναφέρομαι σ' αυτό, για να είμαστε σίγουροι ότι συνεννοούμαστε. Είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των backlit οθονών.

Δημοσ.

Πάσο, αναφέρεσαι στο backlight bleeding, που η δική μου U2311H είχε ελάχιστο πάνω αριστερά, λίγο πριν τη γωνία και γινόταν αντιληπτό μόνο σε πολύ σκούρο φόντο, όχι τόσο επειδή έκανε μπαμ, αλλά επειδή αν το προσέξεις μια φορά, μετά το βλέπεις «πιο εύκολα».

Πάντως σε σχέση με τις περισσότερες LCD που έχω δει από κοντά, η Dell έχει πάρα πολύ λιγότερο.

Και όπως έχω ξαναπεί, κάποτε που αγνοούσα παντελώς την ύπαρξή του, είχα μια 2253BW η οποία είχε γύρω-γύρω backlight bleeding και ίσως ήταν κι αυτό που μ' έκανε να μην το προσέξω, η ομοιομορφία του δηλαδή.

Ενώ στη Dell π.χ. ίσως είναι πιο εύκολο να το προσέξεις επειδή απαντάται σε ένα «μικρό» σημείο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήταν που όταν ζητούσαμε 50 κ 100+ οθόνες στα 180Ε με την μαζική, κελαιδούσανε ότι στα 180 δεν θα είχαν κερδος.

Μας θελουν μεμονωμένους πελάτες για να μην εχουμε αγοραστική δύναμη, αλλα δε μασαμε, αν προκυψει κατι αλλο ξαναπροσπαθούμε.

Δημοσ.

Πάσο, αναφέρεσαι στο backlight bleeding, που η δική μου U2311H είχε ελάχιστο πάνω αριστερά, λίγο πριν τη γωνία και γινόταν αντιληπτό μόνο σε πολύ σκούρο φόντο, όχι τόσο επειδή έκανε μπαμ, αλλά επειδή αν το προσέξεις μια φορά, μετά το βλέπεις «πιο εύκολα».

Πάντως σε σχέση με τις περισσότερες LCD που έχω δει από κοντά, η Dell έχει πάρα πολύ λιγότερο.

Και όπως έχω ξαναπεί, κάποτε που αγνοούσα παντελώς την ύπαρξή του, είχα μια 2253BW η οποία είχε γύρω-γύρω backlight bleeding και ίσως ήταν κι αυτό που μ' έκανε να μην το προσέξω, η ομοιομορφία του δηλαδή.

Ενώ στη Dell π.χ. ίσως είναι πιο εύκολο να το προσέξεις επειδή απαντάται σε ένα «μικρό» σημείο.

+1

Κι εγω το εχω παρατηρησει στη δικια μου.

Ειναι σπαστικο πολυ παντως.

Τεσπα, η οθονη υπερτερει αλλου γι αυτο την εχουμε παρει ...grin.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...