Προς το περιεχόμενο

U2311H Ultrasharp 23¨ Wide

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι εδώ και κάποιες μέρες έτσι :-)

Το χειμώνα νομίζω για πολύ μικρό χρονικό διάστημα ήταν στα 178 ή στα 187€ απ' το ίδιο μαγαζί, δε θυμάμαι αν την είχε τσιμπήσει κάποιος τότε, ίσως να 'ταν και λάθος τιμή.

Παραμένει ελαφρώς ακριβότερη από τα απλά ΤΝ's, αλλά νομίζω πως αξίζει τα μέγιστα σε τέτοιες τιμές.

Δημοσ.

Παιδια η συγκεκριμενη Dell ενδεικνυται για gaming?

δεν "ενδεικνυται", αλλα ειναι μια χαρα γενικα, αμα δεν εισαι πολυ ευαιστθητος με το ghosting, δε θα δεις καμια διαφορα απο αλλες, και θα απολαυσεις τα υπολοιπα μεγαλα πλεονεκτηματα της σε σχεση με αλλες (γωνιες θεασης κυριως, αλλα και χρωμα)

Δημοσ.

Αυτό με το ghosting είναι ένα θέμα όμως..

Και επειδή λέω να την πάρω και εγώ ας μας πούν τα παιδιά που την έχουν αν είναι πολύ ορατό ή αν δέν ενοχλεί

Δημοσ.

Αυτό με το ghosting είναι ένα θέμα όμως..

Και επειδή λέω να την πάρω και εγώ ας μας πούν τα παιδιά που την έχουν αν είναι πολύ ορατό ή αν δέν ενοχλεί

Εγω την εχω που ειπα το παραπανω... και δεν παρατηρω το παραμικρο προβλημα.

Απαντησα ομως οπως απαντησα για να ειμαι ενταξει και αντικειμενικος, γιατι το θεμα αυτο ειναι αρκετα υποκειμενικο, και καλως η κακως ειναι λιγο πιο αργη απο TN. Τωρα να θες μια εκτιμηση, νομιζω θα το παρει χαμπαρι λιγοτερο απο το 5% του πληθυσμου...αλλα οφειλω να καλυψω και αυτο το 5%. Αν νομιζεις οτι ανηκεις εκει ριξτης μια ματια καπου πριν την παρεις!

Οσο για την προσφορα με τα ηχειακια, επειδη τα εχω παρει ξεχωριστα για αλλη Dell μου (ειναι κοινα), ειναι πολυ μαπα οποτε δε νομιζω οτι ελεγε και πολλα εκεινη η προσφορα...

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει παρατηρήσει κάποιος ghosting με την U2311H.

Ντοκ, δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί που να την έχει σε κοινή θέα, αλλά μη μασάς ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...