Προς το περιεχόμενο

Αλλάζει η κάρτα στα ΤurboX;

brooks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να πάρω τον Turbo X Iron http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm -το θέλω βασικά για παιχνίδια και ίντερνετ.Νομίζω ότι με αυτή τη κάρτα που λέει nvidia gtx460m cuda θα είμαι καλυμένος.Αν και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το cuda; Οι τύποι στο Πλαίσιο μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να αλλάξει εγώ όμως νομίζω πως μπορεί.Τι ισχύει;Το έχει πάρει κανείς να έχω ένα feedback;

Δημοσ.

cuda ονομαζεται ενα λογισμικο που ερχεται μαζι με καποιες καρτες γραφικων και ειναι για 3d model design... η καρτα λογικα αλλαζει εκτος αν ειναι ενσωματωμενη στη motherboard διοτι τωρα τελευταια ειναι μοδα να το κανουν αυτο.

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να πάρω τον Turbo X Iron http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm -το θέλω βασικά για παιχνίδια και ίντερνετ.Νομίζω ότι με αυτή τη κάρτα που λέει nvidia gtx460m cuda θα είμαι καλυμένος.Αν και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το cuda; Οι τύποι στο Πλαίσιο μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να αλλάξει εγώ όμως νομίζω πως μπορεί.Τι ισχύει;Το έχει πάρει κανείς να έχω ένα feedback;

Αν εισαι διατεθημενος να δωσεις περιπου τα μισα λεφτα που αξιζει ολοκληρο το λαπτοπ,για να βαλεις μια ελαχιστα πιο δυνατη καρτα,με μονο 3μηνες εγγυηση και αν ειναι μοντελο της clevo,που μαλλον ειναι.

=Τοτε ενα 100% μπορεις να το αναβαθμησεις οποτε γουσταρεις! B)

κοιτα και εδω!

6970=485=οι πιο δυνατες λαπτοπ καρτες γραφικων που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη!Και με 2χρονια εγγυηση!

Δημοσ.

Καλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει ότι η 485 έχει κοντά στα 500 ευρώ διαφορά από την 460.

Αυτήν κοίταζα να βάλω αλλά τελικά δεν αξίζει.

Αν βάλω στο XMG τα χαρακτηριστικά που έχει ο Τurbo X

2720QM i7

8 GB

500 GB σκληρό

GTX 460M

που νομίζω ότι είναι καλά χαρακτηριστικά γενικά

η τιμή φτάνει στα 1380 (χωρίς τα μεταφορικά) άρα ουσιαστικά όσο και το Πλαίσιο με το 2χρονη εγγύηση. (1389 ευρώ.)

Από Γερμανία βέβαια θα χρειαστεί να πληρώσω και 108 ευρώ για windows αγγλικά.

Μπορώ να κόψω από αλλού, χωρίς να χάσω σε απόδοση σε παιχνίδια και ταχύτητα;

Λέτε να είναι τόσο μούφα το turbox;

Θα είναι καλύτερο κατασκευαστικά το xmg;

Δημοσ.

Καλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει ότι η 485 έχει κοντά στα 500 ευρώ διαφορά από την 460.

Αυτήν κοίταζα να βάλω αλλά τελικά δεν αξίζει.

Αν βάλω στο XMG τα χαρακτηριστικά που έχει ο Τurbo X

2720QM i7

8 GB

500 GB σκληρό

GTX 460M

που νομίζω ότι είναι καλά χαρακτηριστικά γενικά

η τιμή φτάνει στα 1380 (χωρίς τα μεταφορικά) άρα ουσιαστικά όσο και το Πλαίσιο με το 2χρονη εγγύηση. (1389 ευρώ.)

Ποια GTX 460m???

Tην HD 6970m θα βαλεις=+100ευρο και ιδιες επιδωσεις με την GTX 485m!

Μην κανεις καμια μαλακια και τρεχεις μετα!

Και εγω γουσταρω την Nvidia αλλα 500ευρο δε της δινω για την 485 και ουτε θα θησιαζα την διαφορα της 6970 με την 460!

Ειμαστε κολλημενοι,αλλα οχι και μ......ες!!!

Και το αγγλικο πληκτρολογιο,πρεπει να πληρωσεις,γιατι θα σου ερθει με το γερμανικο και θα τρεχεις!

Και μην βαλεις τα windows,περνα με του θειου και μετα αν θες τα βαζεις τα κανονικα!

Δε συγκρινεται σαν ετερεια με το Πλαισιο!

Γι'αυτο,περιμεναι ενα κατεστραμενο τυπο,ονοματι,Γιαννη που πηρε το 17αρι με την GTX485m!

Αυτα απο μενα!

Δημοσ.

Λοιπόν αν πάμε στην HD 6970 η τιμή πάει στα 1666ευρώ αν πάω στα ίδια χαρακτηριστικά που έλεγα πριν

2720QM i7

8 GB

500 GB σκληρό, μαζί με windows αγγλικά και keybord αγγλικό, χωρίς Blu-ray, χωρίς μεταφορικά.

Ανεβήκαμε 300ευρώ από τον Turbo x.

Περνα με του θειου;;; :rolleyes: Αυτό δεν το κατάλαβα

Αλλά με προβλημάτισες τώρα με το Πλαίσιο...

Περιμένω τον Γιάννη...

Δημοσ.

Λοιπόν αν πάμε στην HD 6970 η τιμή πάει στα 1666ευρώ αν πάω στα ίδια χαρακτηριστικά που έλεγα πριν

2720QM i7

8 GB

500 GB σκληρό, μαζί με windows αγγλικά και keybord αγγλικό, χωρίς Blu-ray, χωρίς μεταφορικά.

Ανεβήκαμε 300 από τον Turbo x.

Μια καρτα αλλαξες που η διαφορα της ειναι 100ευρο απο την 460?

Πως τα καταφερες και εφτασες τα 300ευρο?

Και για gaming laptop πρωτα κοιταμε την καρτα γραφικων και μετα τον επεξεργαστη!

Στα παιχνιδια ο επεξεργαστης ειναι βοηθητικος η καρτα γραφικων κανει ολη την δουλεια!

Σπασμενα windows-κατεβασμενα απο ιντερνετ!

Δημοσ.

Αν σου παθει κατι το XMG θα το στειλεις στην Γερμανια η μπορουν να στο φτιαξουν δωρεαν και στο Πλαισιο?

Δες και αυτο αν θες http://www.deviltech.de/deviltech.php/sid/58aa4cce280ad38ca22efbef9c0cf7a0/cl/details/cnid/8a142c3e4143562a5.46426637/anid/1e7468a8b1b375446.59149740/Devil-9800-DTX/

Δημοσ.

Περιμένω τον Γιάννη...

Μαλών ο ektor7 αναφέρεται σε εμένα . Σου κάνω copy paste την εμπειρία μου μέχρι τώρα με το ΧΜG 17" P701

"Το λάπτοπ είναι πολύ καλό , το έλιωσα στο παιχνίδι όλα στο φουλ (Call of Duty - Black Ops , James Bond 007™ - Blood Stone ,Battlefield Bad Company 2) για 7 ώρες και " Link http://3dmark.com/3dm06 "

με σκορ 19622 3DMarks6 και είναι δροσερότατο . Το σύστημα ψύξης κάνει καλή δουλειά από ότι φαίνεται αν και μέτρησα GPU μέχρι 86 C kai CPU 68 C . Από θόρυβο επίσης πάει καλά , δεν ενοχλεί . Σε νορμαλ κατάσταση είναι αθόρυβο σε φουλ παιχνίδι ακούγονται οι ανεμιστήρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς χωρίς να μπορούν να καλύψουν τους ήχους των παιχνιδιών σε μεσαία ένταση . Γενικά μέχρι σήμερα (4 μήνες) θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Η διαφορά τιμής ανάμεσα στις δύο κάρτες με τις σχεδόν ίδιες δυνατότητες gtx485-6970(αλλού υπερέχει η μία και αλλού η άλλη )δεν δικαιολογεί την αγορά της gtx485.Όταν το πήρα δεν υπήρχε η 6970. "

Δημοσ.

Το σασι του συγκεκριμενου turbo x ειναι για τα μπαζα....αυτο κανεις δεν το εχει παρει χαμπαρι? ειχα κανει κουβεντα με εναν πωλητη του πλαισιου και του ειπα οτι μαλλον ψαχνουν για μ*αλακες....αφηστε που ζεματουσε και το πληκτρολογιο του ηταν ψευτικο και φτηνιαρικο....

Δημοσ.

Άρα μάλλον ξεχνάμε turbox πάμε για Γερμανία.

Μια καρτα αλλαξες που η διαφορα της ειναι 100ευρο απο την 460?

Πως τα καταφερες και εφτασες τα 300ευρο?

Και για gaming laptop πρωτα κοιταμε την καρτα γραφικων και μετα τον επεξεργαστη!

Στα παιχνιδια ο επεξεργαστης ειναι βοηθητικος η καρτα γραφικων κανει ολη την δουλεια!

Δεν είναι μόνο η κάρτα που του άλλαξα.

Ξεκινάει από 1.099 ευρώ με επεξεργαστή i3, εγώ του έβαλα i7 2720.

Έχει 250 Giga σκληρό, εγώ του έβαλα 500.

Από 2 GB μνήμη RAM του έβαλα 8.

συν το διεθνές πληκτρολόγιο, συν η κάρτα.

Του άλλαξα τα φώτα.

Το devil που προτείνει το παίδι από πάνω κάπου στην ίδια τιμή βγαίνει με αυτά τα χαρακτηριστικά.Αλλά στα devil δεν μιλάμε πάλι για το ίδιο σασί με τα turbox;

Τι θα μπορούσα να μειώσω από αυτά για να κατέβω λίγο στην τιμή;

Πχ, θα είμαι καλυμένος με τον i7 2630 και 4 giga ram;

Δημοσ.

Άρα μάλλον ξεχνάμε turbox πάμε για Γερμανία.

Δεν είναι μόνο η κάρτα που του άλλαξα.

Ξεκινάει από 1.099 ευρώ με επεξεργαστή i3, εγώ του έβαλα i7 2720.

Έχει 250 Giga σκληρό, εγώ του έβαλα 500.

Από 2 GB μνήμη RAM του έβαλα 8.

συν το διεθνές πληκτρολόγιο, συν η κάρτα.

Του άλλαξα τα φώτα.

Το devil που προτείνει το παίδι από πάνω κάπου στην ίδια τιμή βγαίνει με αυτά τα χαρακτηριστικά.Αλλά στα devil δεν μιλάμε πάλι για το ίδιο σασί με τα turbox;

Τι θα μπορούσα να μειώσω από αυτά για να κατέβω λίγο στην τιμή;

Πχ, θα είμαι καλυμένος με τον i7 2630 και 4 giga ram;

Δε χρειαζεσαι περισσοτερη ισχυει απ,οτι σου προσφερει ο i7 2630 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ!!!

Και μνημες βαλε 1x4gb και οποτε θες μετα βαζεις κι'αλλες πολυ φτηνα και με πολυ απλη/ευκολη εγκατασταση!

Κι αν μπορεις και χωρις λειτουργικο!

Ο σκληρος δυσκος να ειναι στις 7200στοφες και οχι στις 5400στρ.!

Πες μας το μαξιμουμ που μπορεις να διαθεσεις?

Δημοσ.

Γύρω στα 1400 με 1500 νομίζω θα μπορέσω να τα δώσω. Όταν λες χωρίς λειτουργικό, δηλ. να μην του βάλω windows;

Σκληρό του έβαλα 500GB seagate momentus 7200, 4 7200rpm SATAII.

Καλά μερικά δεν ξέρω τι να βάλω, δηλ στο wireless lan να βάλω το advanced me bluetooth ή το bigfoot wireless lan killer;

Στο keyboard βάζω αγγλικό ή us international; Και μετά αν θέλω να γράφω ελληνικά, τι κάνω, αλλάζω την γλώσσα από τις ρυθμίσεις;

Δημοσ.

Και τα XMG εχουν το ιδιο σασι με τα TurboX. Δε σου χρειαζεται ο 2720 επεξεργαστης. Παρε την παραπανω ραμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...