Προς το περιεχόμενο

Run As Admin

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω τα Win XP 32bit Home και θελω να τρεξω ενα προγραμμα ως διαχειριστης για να μην μου εμφανιζει προβλημα ( το γραφει στο read me ). Μου λεει να παω στις Ιδιοτητες ---> Συμβατοτητα και να τσεκατω το κουτι που λεει Run As Admin. Εγω ομως δεν εχω πουθενα αυτο το κουτι... Μπορειτε να με βοηθησετε ή εστω να μου πειτε τι να κανω για να το τρεχω συνεχεια ως διαχειριστης? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κανε δεξι κλικ στο αρχειο και run as admin.

Ξερω οτι γινεται και ετσι αλλα ψαχνω να βρω πως θα γινει με τις Ιδιοτητες. Και το κακο με αυτο ειναι οτι πρεπει να το κανω ετσι καθε φορα που θελω να τρεξω το προγραμμα...

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω τα Win XP 32bit Home και θελω να τρεξω ενα προγραμμα ως διαχειριστης για να μην μου εμφανιζει προβλημα ( το γραφει στο read me ). Μου λεει να παω στις Ιδιοτητες ---> Συμβατοτητα και να τσεκατω το κουτι που λεει Run As Admin. Εγω ομως δεν εχω πουθενα αυτο το κουτι... Μπορειτε να με βοηθησετε ή εστω να μου πειτε τι να κανω για να το τρεχω συνεχεια ως διαχειριστης? Ευχαριστω!

μονο στα 7 γινεται αυτο που λες...

Δημοσ.

μονο στα 7 γινεται αυτο που λες...

Ετοιμαζομαι λοιπον για εγκατασταση των 7! :P Δεν πειραζει... Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Δημοσ.

Αυτο που λες εμενα μου το εμφανιζει στις συντομευσεις αρχειων, στις ιδιοτητες, στο tab συντομευση, κατω κατω που λεει για προχωρημενους

Σε οποιαδηποτε περιπτωση παλι θα πρεπει να δινεις κωδικους και ιστοριες.

Σου προτεινω να κατεβασεις το Psexec (δωρεαν). Τρεχτο σε γραμμη εντολων με /? να δεις τις παραμετρους του ωστε να φτιαξεις ενα batch file που να κανει αυτοματα ολη τη διαδικασια και να τρεχεις το προγραμμα με ενα κλικ

Δημοσ.

Αυτο που λες εμενα μου το εμφανιζει στις συντομευσεις αρχειων, στις ιδιοτητες, στο tab συντομευση, κατω κατω που λεει για προχωρημενους

Σε οποιαδηποτε περιπτωση παλι θα πρεπει να δινεις κωδικους και ιστοριες.

Σου προτεινω να κατεβασεις το Psexec (δωρεαν). Τρεχτο σε γραμμη εντολων με /? να δεις τις παραμετρους του ωστε να φτιαξεις ενα batch file που να κανει αυτοματα ολη τη διαδικασια και να τρεχεις το προγραμμα με ενα κλικ

Πολυ ωραιο προγραμματακι. Το κατεβασα και το δοκιμαζω τωρα. Σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Η επιλογή αυτή είναι στα xp pro όχι στα home (νομίζω).

Πάντως υπάρχει η εντολή:

runas /noprofile /user:%COMPUTERNAME%\Administrator "filename.exe"

Όπου filename.exe=το όνομα του εκτελέσιμου.

Το %COMPUTERNAME% είναι μια μεταβλητή περιβάλλοντος όπου κρατείτε το όνομα το υπολογιστή για να μην το ψάχνεις και το Administrator είναι το όνομα χρήστη για να πάρει δικαιώματα. Αν δεν έχεις αλλάξει το όνομα του διαχειριστή άστο όπως είναι, αλλιώς δώσε το όνομα χρήστη με δικαιώματα διαχειριστή που έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...