Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός... πανελληνιες...και τώρα τι?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγκληματολογικο δηλ.η αστυνομια βγαζει προκυρηξεις και λεει ψαχνω χ ατομα?!χλωμο.

μηπως καποια θεση σε φυλακη?http://www.sigmalive.com/simerini/news/local/357815

πως θα παει ενα παιδι που δεν ειναι κομματοσκυλο για βοηθος πολιτικου?!

περα απο σπουδες μηπως γονεις ή καποιος κοντινος συγγενης εχει καποια επιχειρηση?

Δημοσ.

Όχι δεν έχουμε ...ιστορίας αρχαιολογίας μου αρέσει τώρα πολιτικών επιστημών μόνο μέ τα κόμματα ασχολείσαι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να εκμεταλευτείς τη δυνατότητα να εγγραφείς σε μια σχολή, ώστε να έχεις φοιτητικές διευκολύνσεις για ένα χρόνο, και εγκαίρως να ξεκινήσεις προετοιμασία για τις επόμενες εξετάσεις, ώστε να εισαχθείς στη σχολή που εξαρχής ήταν ο στόχος σου -της αστυνομίας, δηλαδή.

Το προτείνω αυτό γιατί δε συμβαδίζει η λογική της σίγουρης επαγγελματικής αποκατάστασης, με την αβεβαιότητα των σχολών όπου εικάζεις ότι έχεις αρκετά μόρια για να μπεις. Ειδικά κοινωνιολογία δε θα την πρότεινα με τίποτε -εκτός κι αν κάποιος έχει πάθος με το γνωστικό αντικείμενο.

Επίσης, όταν περιγράφεις την ιστορία ως "μπλα μπλα", έχω την αίσθηση ότι δεν προσεγγίζεις το γνωστικό αντικείμενο μιας σχολής όπου πιθανόν σε μερικούς μήνες να είσαι φοιτητής με την πλέον κατάλληλη νοοτροπία.

Οπωσδήποτε, με τον αριθμό των εισακτέων να μειώνεται, ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί -αλλά ακόμη και αν φτάσει στα 16000 μόρια (15211 είναι η υψηλότερη βάση που εντόπισα, του 2010) η απόσταση από τα 13700 δεν είναι απαγορευτική, με ένα χρόνο μελέτης.

Δημοσ.

Εμενα ενας ξαδερφος μου ηθελε να γινει αρχιτεκτονας. Την πρωτη χρονια που εδωσε πανελλαδικες δεν περασε. Ετσι καθησε ενα χρονο διαβασε και περασε! Μπορεις να κανεις το ιδιο απ'την αλλη σκεψου οτι το επαγγελμα που θα διαλεξεις πρεπει να εχει και δουλεια...

Δημοσ.

Εμενα ενας ξαδερφος μου ηθελε να γινει αρχιτεκτονας. Την πρωτη χρονια που εδωσε πανελλαδικες δεν περασε. Ετσι καθησε ενα χρονο διαβασε και περασε! Μπορεις να κανεις το ιδιο απ'την αλλη σκεψου οτι το επαγγελμα που θα διαλεξεις πρεπει να εχει και δουλεια...

φυσικα και αξιζει να ξαναδωσεις!εγω ειμαι υπερ!εξαλλου κ εγω 2 φορες εδωσα!!πας πιο σοβαρα ομως κ προσπαθεις!

Δημοσ.

οτι αρχιτεκτονες/πολ.μηχανικοι/μηχανολογοι γενικοτερα πανε μια χαρα??

κοιτα στο tee.gr τι αναφερουν καθε μηνα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...