Προς το περιεχόμενο

Νεο Directory

fastinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ανεβάσει ένα καίνουγιο directory στο toprated.gr. Όπιος θέλει να προσθέσει την σελίδα του μπωρεί να το κάνει δωρεάν. Για τα μέλη του insomnia οποίος κάνει sumbit την σελιδα του ασ το πεί εδώ για να του την κάνω featured δωρεάν. Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο κύριες κατηγορίες για να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα στο google. Καθός προσθέτονται σελίδες θα μετακινούνται στην καλύτερη υποκατηγορία.

Ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσετε όσο μπρωρείτε. Δεν κοστίζει τίποτα :)

Δημοσ.

Εγω ευχαριστώ :)

Μπορεί κάποιος moderator να μετακινήση το topic στο web development web design forum?

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος moderator να μετακινήση το topic στο web development web design forum?

Τα αιτήματα για moderation δέον είναι να υποβάλλονται με την χρήση της λειτουργίας «Αναφορά», όχι με τη μορφή μηνύματος μέσα στα ίδια τα topics. Έσβησα το διπλό θέμα που άνοιξες και μετακίνησα το παρόν στο Web Design - Development.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε mac, αλλά το site δεν εμφανίζετε σωστά μόλις κάνεις login, επίσης δεν μπόρεσα να κάνω add το site μου (Σφάλμα κατά την αποθήκευση του συνδέσμου. είναι το μήνυμα του λάθος χωρίς να διευκρινίζει ποίο είναι το σφάλμα).

Επίσης παρατήρησα ότι τα διάφορα πεδία δεν είναι μεταφρασμένα σωστά.

Δεν έχω διάθεση να είμαι επικριτικός απλά δίνω ένα feedback για να διορθώσετε ορισμένα προβλήματα.

Δες το screen shoot για το πως εμφανίζετε το site.

post-95363-0-26673700-1306479879_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το script για το directory ειναι το phpld. Θα ρωτήσω για πιο λόγο δεν εμφανίζεται σωστα σε MAC.

Όσο για το σφάλμα, για να γινει καταχώρηση πρέπει πρώτα να επαληθευθέι το email. Μήπος είτανε αυτό?

Για ξαναπροσπαθήστε να δούμε, θα απενεργοποιήσω το να χρειάζεται απαλήθευση email

Μπωρεί και να είναι γιατι διαλέξαται link with LinkBack που ψάχνει να βρεί link του toprated.gr στο σιτε σας.

Τα απενεργοποιώ προσπαθήστε ξανα θα είμαι υπόχρεος.

Emails must be confirmed at user registration, otherwise users will not be allowed any submissions. For unregistered users, the email address supplied at submission must be confirmed before the link shows up within the directory. Link types that have the OWNER_EMAIL field disabled will be considered to have the owner email confirmed.

Μάλλον αυτό είτανε το απενεργοποιησα καντε login kai submit :)

Μπήκα απο το Laptop Winxp μια χαρα φενεται, μπήλα απο το pc μου win7 kai firefox kai emplorer μια χαρα. Μπήκα και απο το Iphone μια χαρα και εκει.

Δημοσ.

ντάξει τα ορθογραφικά.. ας πούμε οκ.. το X με το M είναι το ενα στη μια το άλλο στην άλλη άκρη του πληκτρολογίου.. πως το κατάφερες? :-ρ (αστειεύομαι ε..)

θα ρωτήσω και ίσως βάλω και κάποιο δικό μου.. Για υγεία ή ιατρική όμως δε βλεπω κατηγορία..

Δημοσ.

Ο λόγος που δεν έχω κατηγορίες πολλές είναι για καλύτερο seo, στο google δεν αρεσουν άδεια categories, όταν λοιπόν κάνεις submit δεν δημοσιεύεται, πρέπει να το κάνω εγω confirm ,οπότε καντο που θες και θα φτιάξω την κατάληλη κατηγορία και θα το μετακινήσω

Το directory το προσέχω προσωπικά για αποφηγη spam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...