Agnostos__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 γεια σε ολους , μπαινω κατευθειαν στο θεμα, τωρα θα παρω ενα καινουριο σπιτι, ο προηγουμενος που το ειχε ειχε τον λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα του και τωρα θα το κοψει απο το ονομα του και πρεπει να το κανω εγω στο δικο μου. Ξερετε τι τιμες παιζουνε για να γινει αυτο; Πληρωνω καποιο παραβολο / φορο για να βαλω τον λογαριασμο στο ονομα μου;
Agnostos__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 150€ τοσα πολλα; δεν υπαρχει τροπος να το γλιτωσω καπως διαφορετικα;
LiquidOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έχει συζητηθεί πρόσφατα, δες εδώ. Αν είναι παλιό το σπίτι θες και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, το οποίο κοστίζει αρκετά.
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιζει ρολο η περιοχη, καθως και η παλαιοτητα. Παραδειγμα σε ενα χωριο μπορει να πληρωσεις μονο 10-20 ευρω, σε μια μικρη πολη 30-50 και παει λεγοντας. Αυτα οσον αφορα τη λεγομενη "εγγυηση", την οποια θα την παρεις πισω οταν ξενοικιασεις και κανεις διακοπη ευσ για τον επομενο. Τωρα για την παλαιοτητα δε θυμαμαι ποση πρεπει να ειναι, αλλα αν υπαρξει θεμα, θα αναγκαστεις να βρεις ηλεκτρολογο να σου κανει σχεδιο (θα πληρωσεις καποια χρηματα εκει εκτος και ειναι πολυ φιλος), και μετα κανα 70αρι στο συγγογο ηλεκτρολογων για θεωρηση του σχεδιου (νταβατζιλικι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.