panos_chem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλήμερα, παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής! Θέλω να κάνω update στο firmware του σκληρού αλλά δεν ξέρω πως. Έχω έναν spinpoint F3 Samsung HD502HJ, έχω bootable usb, αλλά δεν ξέρω τι εντολή πρέπει να πληκτρολογήσω, επίσης εκτός από το εκτελέσιμο αρχείο που έχει μέσα το zip χρειάζομαι κάποιο άλλο αρχείο? Ευχαριστώ πολύ! http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 σου λεει οτι αφου βγεις σε command prompt απο το bootable Θα γραψεις patch kai Θα τρεξει το executable Που λεγεται patch
panos_chem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ΑΑΑ δεν χρειάζεται δλδ και κάτι άλλο πρόσθετο? Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Είμαι τελείως άσχετος από dos!!!
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο.απλα το αρχειο να το εχεις ξεζιπαρει χυμα στο cd η το stick δεν ξερω τι εχεις για bootable.γιατι αμα το βαλεις μεσα σε καταλογο μετα θα πρεπει απο το dos να κανεις cd onoma katalogou για να μπεις μεσα και να γραψεις το patch.
panos_chem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κατάλαβα, θα το πετάξω χυμα στο flasaki Είναι bootable, βγαζει 6 επιλογές μόλις τρέξει στο flasaki επιλέγω την 5η που λέει command και στην συνέχεια πληκτρολογώ patch? Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου!!!
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι αφου ειναι χυμα αυτο θα κανεις με βαση τις οδηγιες που εβαλες και διαβασα.
panos_chem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Λοιπόν, το πέταξα χύμα, επέλεξα την πέμπτη επιλογή από το μενού που μου έβγαλε το usb και έγραψα patch αλλά τίποτα, wrong command. Μετά σκέφτηκα αφού f3 λέγεται το αρχείο τότε f3 θα πληκτρολογήσω και το έκανε το update!!!! Εντάξει, ο σκληρός ζει από ότι βλέπω και μέσα από το crystal disk info έχει τo καινούργιο firmware!!! F3 έπρεπε να πληκτρολογήσω! Όχι patch όπως λένε αυτοί στο site της samsung, αυτά είχα δοκιμάσει πριν και εγώ για αυτό και έβγαλα το τοπικ να μου πεις την γνώμη σου! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 apla οταν ξεζιπαρεις το αρχειο βλεπεις και πως λεγεται το αρχειο.αφου λεγοταν f3 f3 θα εγραφες.τωρα γιατι εγραφαν για patch δεν ξερω.ισως να ηταν καποιο ποιο παλιο firmware η για καποιο αλλο σκληρο.τελος καλα ολα καλα.αψογος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.