terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γιατί τόσο άγχος; Ο άλλος μπορεί να μη θέλει να χει για κατεβαστήρι τον 6πύρηνο. Μπορεί να μην έχει οικονομικό πρόβλημα με την αγορά ενός 2ου υπολογιστή. Κι ας απαντήσει κάποιος και on-topic :Ρ Προτεινα ενα ωραιο σετακι ... και τον ssd ... οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω ίντερνετ ταινίες και τέτοια μικροπράγματα λεει το παλικαρι οχι κατεβαστηρι ....
overpower Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι αλλα αν εχεις 2ο υπολογιστη,τα λεφτα που εδωσες σιγα σιγα θα τα κερδισεις απο λογαριασμους της δεη.γιατι να εχω ακοιχτο εναν με 700w και να μην εχω ανοιχτο εναν με 300? πχ εμενα ο παλιος μου χρειαζεται για το βραδυ.ο λογαριασμος ηρθε 150 ενω παλια πληρωναμε 90. σιγουρα συμφερει το 2ο,αλλα μονο αν εχεις τον χωρο και το χρημα για να το κανεις
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Προτεινα ενα ωραιο σετακι ... και τον ssd ... οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω ίντερνετ ταινίες και τέτοια μικροπράγματα λεει το παλικαρι οχι κατεβαστηρι .... θα κανει και αυτη την χρηση ενοιτε αυτο..κατεβαστηρη να κατεβαζει 8 με 10 ωρες ο χ6 με οτι εχει πανω?απαπαπαπαπαπαπα
Herculess Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι αμα θες για ιντερνετ και κατεβαστίρι πάρε εναν Celeron 430, 440 που έχει 35 ευρώ και καίει μόνο 25 watt σε load (αν δεν κάνω λάθος), και με 40-45 ευρώ μια μητρική LGA775 και είσαι ΟΚ. Μετά από πολύ καιρό εφτιαξα και εγώ έναν δεύτερο με εξαρτήματα που αγόρασα σε προσφορές και μου βγήκε οικονομικά και σηκώνει "ανετα" τα win 7 64x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.