nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 θέλω να κάνω μια αναβάθμιση όπως γράφει ο τίτλος για έναν Η/Υ ίντερνετ ταινίες και τέτοια μικροπράγματα μιας και το σύστημα της υπογράφεις το εχω μονο για games.μνήμες κουτί vga hdd οθονη και τα συναφή υπάρχουν...θελω μονο μητρική και cpu....εχω δει αυτα τα δυο Link Link και ποιος ξερει μπορεί να χαρώ και εναν χ2 αν ξεκλείδωνε...τι λέτε?καθε προταση δεκτή.
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλημερα συγνωμη κι ολας αλλα γιατι να εχεις 2 υπολογιστες ? πουλα αυτα που εχεις στην ακρη και παρε εναν ssd ... και δουλευε με το 1 pc Θα ειναι και τα 2 παραλληλα ανοιχτα ? Asrock Socket AM3 N68-S3 UCC Vga Lan Audio Raid AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz Dual Core Socket AM3 65W Tray (ADX240OCK23GQ) Cpu Cooler Artic Alpine 64 GT for AMD Socket 754 / 939 / AM2 / AM2+ / AM3
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οχι δεν θα είναι και τα δυο ανοιχτά...επειδη δεν βλέπω λογο να ειναι ανοιχτός ο χ6 για ιντερνετ και ταινιες λεω να κανω κατι τετoιο. o cooler υπάρχει artic freezer pro 64...κατάστημα απο αθηνα με ενδιαφερεί εκτός e-shop γτ τα εχει κανει μαντάρα.
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οχι δεν θα είναι και τα δυο ανοιχτά...επειδη δεν βλέπω λογο να ειναι ανοιχτός ο χ6 για ιντερνετ και ταινιες λεω να κανω κατι τετoιο. o cooler υπάρχει artic freezer pro 64...κατάστημα απο αθηνα με ενδιαφερεί εκτός e-shop γτ τα εχει κανει μαντάρα. Κι εγω δεν βλεπω το λογο για να εχεις και 2ο μηχανημα απο την στιγμη που εχεις ενα το οποιο μπορει να τα κανει ολα ... Τζαμπα χρηματα ...
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κι εγω δεν βλεπω το λογο για να εχεις και 2ο μηχανημα απο την στιγμη που εχεις ενα το οποιο μπορει να τα κανει ολα ... Τζαμπα χρηματα ... με ξενερώνεις..αλλα μπορεί να ειναι και για καλό.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Βρε τι να το κανεις ενα ενο εχεις ΤΟ ενα??? π.χ. εχεις ενα τζιπ porsche και με λες θελω και ενα lada για μεσα στην πολη???
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Βρε τι να το κανεις ενα ενο εχεις ΤΟ ενα??? π.χ. εχεις ενα τζιπ porsche και με λες θελω και ενα lada για μεσα στην πολη??? οταν σε τρώει τι κανεις ομως?
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 με ξενερώνεις..αλλα μπορεί να ειναι και για καλό. Συγνωμη κι ολας ολα οπως τα λες θελεις 1 για παιχνιδια 1 για ιντερνετ 1 για αποθηκη/κατεβαστηρι 1 για γενικη χρηση (προγραμματα) 1 για ταινιες (μπορεις να παρεις και media player) 1 για μουσικη-ραδιο Παιδια ελεος ... διαβαζω κι αλλα θεματα και τρελαίνομαι ... 2 και 3 υπολογιστες ... ενα και δυνατο μηχανημα ... τι να κανετε κι αλλα ? Να πιανουν χωρο και να χανετε αδικα χρηματα ? Λυπαμαι ... ειδικα για τον καιρο που ειμαστε ... δωστε τα αλλου ... παντε ενα 3ημερο διακοπες με το ταιρι σας ή κρατηστε τα για το μελλον Κι εγω εχω 2 δεν λεω ... ενα laptop για (στη) τη δουλεια ομως κι ενα σταθερο στο σπιτι ...που τα κανει ολα και συμφαιρει Απο κει και περα δικο σας το καρπουζι δικο σας και το μαχαιρι Βρε τι να το κανεις ενα ενο εχεις ΤΟ ενα??? π.χ. εχεις ενα τζιπ porsche και με λες θελω και ενα lada για μεσα στην πολη??? Χαχα ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα εσυ εχεις 3 στην υπογραφη σου
nikos1982 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Συγνωμη κι ολας ολα οπως τα λες θελεις 1 για παιχνιδια 1 για ιντερνετ 1 για αποθηκη/κατεβαστηρι 1 για γενικη χρηση (προγραμματα) 1 για ταινιες (μπορεις να παρεις και media player) 1 για μουσικη-ραδιο Παιδια ελεος ... διαβαζω κι αλλα θεματα και τρελαίνομαι ... 2 και 3 υπολογιστες ... ενα και δυνατο μηχανημα ... τι να κανετε κι αλλα ? Να πιανουν χωρο και να χανετε αδικα χρηματα ? Λυπαμαι ... ειδικα για τον καιρο που ειμαστε ... δωστε τα αλλου ... παντε ενα 3ημερο διακοπες με το ταιρι σας ή κρατηστε τα για το μελλον Κι εγω εχω 2 δεν λεω ... ενα laptop για (στη) τη δουλεια ομως κι ενα σταθερο στο σπιτι ...που τα κανει ολα και συμφαιρει Απο κει και περα δικο σας το καρπουζι δικο σας και το μαχαιρι εσυ το πείρες πολυ προσωπικά και δεν κάνει.ηρέμησε.
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οταν σε τρώει τι κανεις ομως? Τραπεζα ή διακοπες ....
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οταν σε τρώει τι κανεις ομως? Τι οταν σε τρωει βρε???
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 εσυ το πείρες πολυ προσωπικά και δεν κάνει.ηρέμησε. Ηρεμος ειμαι ... ετσι κι αλλιως τα λεφτα δεν ειναι δικα μου .. Αν ηταν να σου δωσω λεφτα τοτε θα τα ακουγες
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γιατί τόσο άγχος; Ο άλλος μπορεί να μη θέλει να χει για κατεβαστήρι τον 6πύρηνο. Μπορεί να μην έχει οικονομικό πρόβλημα με την αγορά ενός 2ου υπολογιστή. Κι ας απαντήσει κάποιος και on-topic :Ρ
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τι λες για αυτο: http://www.skroutz.gr/s/280741/Intel-Pentium-Processor-E5700.html με αυτο: http://www.skroutz.gr/s/86920/MSI-G31TM-P21.html Φευγει λιγο πιο πανω βεβαια... Αν ειναι δες κατι με Atom ή Fusion ή Nano? πχ αυτην http://www.skroutz.gr/s/263746/Gigabyte-GA-D510UD.html
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Λυπαμαι ... ειδικα για τον καιρο που ειμαστε ... δωστε τα αλλου ... παντε ενα 3ημερο διακοπες με το ταιρι σας ή κρατηστε τα για το μελλον Kαλά με 80 ευρώ που δίνει ούτε μέχρι την Λούτσα δεν πάει 3ημερο Συμφωνώ με τους προηγούμενους, δεν αξίζει να κάνεις τέτοια αγορά. Βάλε ένα SSD στο βασικό PC σου και θα μας θυμηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.