panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χαιρετώ όλους τους expert και μή στα κινητά. Ήθελα να ρωτήσω για το κινητό που έγραψα στον τίτλο του θέματος. Το είδα στο Pixmania στα 339 ευρώ και είναι το Samsung Galaxy S SCL I9003, το οποίο δέν έχει S-AMOLED οθόνη, αλλά Super Clear LCD. Έχει λίγο καλύτερη μπαταρία από το κανονικό το Galaxy S και λίγο κατώτερη επεξεργαστική ισχύ στα γραφικά. http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/10396632/art/samsung/galaxy-s-scl-i9003---%CE%B1%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF.html Το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω στα επίσημα site της Samsung και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι μοντέλο ευρωπαϊκής αγοράς, αλλά Ινδίας κλ κλ. Αναρωτιέμαι μήπως έχω προβλήματα με το service της Samsung ( να το φέρω από Pixmania Κύπρο, να πάθει κάτι, να το πάω στο service Samsung της Κύπρου και να μου πούν ότι δεν καλύπτομαι διότι δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο) Επίσης βλέπω στο pixmania να φέρνουν αύριο το HTC Desire στα 299 ευρώ. http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/08747575/art/htc/desire---%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF.html Δεν ξέρω αν εκείνο αποτελεί καλύτερη επιλογή...
oldnew Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γιατι δεν παιρνεις το κανονικό galaxy s με amoled? στην ίδια τιμη είναι σε διάφορα eshop.
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έχεις δίκιο. Όντως το βρίσκεις στην ίδια τιμή. Το παράξενο όμως είναι ότι στα μαγαζιά αυτά, το μοντέλο 9003 το έχουν λίγο πιό ακριβά από το κανονικό Galaxy I9000. Κάτι άλλο. Διαβάζω ότι το Galaxy S έχει προβληματικό GPS, κάτι το οποίο λύθηκε στο μοντέλο NEXUS. Ισχύει αυτό?
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κάτι άλλο. Διαβάζω ότι το Galaxy S έχει προβληματικό GPS, κάτι το οποίο λύθηκε στο μοντέλο NEXUS. Ισχύει αυτό? Οχι. Απλως στην αρχικη εκδοση firmware που φορουσε η συσκευη (και ισως και σε καποιες επομενες) το gps δεν λειτουργουσε καλα. Δεν ειναι θεμα hardware, αλλα software το οποιο μαλιστα λυθηκε οχι κατα την ελευση του Nexus, αλλα μετα απο δυο τρια firmware updates. ΕΝΤΙΤ: Το παραπανω το αναφερω για το Ι9000 btw.
oldnew Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν απαντησα νωρίτερα, γιατι ήθελα να το κάνει κάποιος που εχει το κινητο. Οντως στις συγκεκριμένες εκδόσεις rom, δε νομίζω οτι υπάρχει κανένα πρόβλημα, και απολύτως κανένας λόγος να μη πάρεις την έκδοση με amoled. Το μονο συν στο άλλο είναι η ελαφρος μεγαλύτερη μπαταρία. Τώρα γιατι το δίνουν και λίγο φθηνότερο, άγνωστο αλλα καλοδεχούμενοι φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.