Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Επειγόντως

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά επίσης εν έτη 2011 δεν νοείται ούτε οθονη με αναλυση 1280Χ1024, ούτε τροφοδοτικό 435Watt (250 watt με το ζόρι να τα πιάνει) μαρκα με έκαψες, οπότε από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... μονο με ολική αλλαγη συστήματος θα δεις φώς κατά την ταπεινη μου άποψη!!

Είναι και αυτό μια σωστή άποψη φυσικά...

Δημοσ.

ASROCK 880G PRO3 87.70

AMD ATHLON II X3 450 3.2GHZ 65

Corsair Enthusiast Series TX650 V2 75

KINGSTON KHX1600C9AD3B1K2/4G 4GB 45

Samsung Spinpoint F3 1TB

322 ΕΥΡΩ περιπου με τις χαμηλοτερες τιμες στο skroutz.

κουτι οπτικο και καρτα γραφικων κρατας απο τον παλιο.

Αφηνεις καλυτερη καρτα γραφικων και οθονη για αργοτερα.Βασικο πιστευω ειναι να φτιαξεις το κουτι αφου δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζι.Μτχ καρτες γραφικων μπορεις να βρεις απο τις αγγελιες σε πολυ καλες τιμες για τις απαιτησεις σου και εγω την ιδια καρτα με εσενα εχω και παιζω crysis 2 στην αναλυση της οθονης μου 1650 x 1050.

Δημοσ.

ASROCK 880G PRO3 87.70

AMD ATHLON II X3 450 3.2GHZ 65

Corsair Enthusiast Series TX650 V2 75

KINGSTON KHX1600C9AD3B1K2/4G 4GB 45

Samsung Spinpoint F3 1TB

322 ΕΥΡΩ περιπου με τις χαμηλοτερες τιμες στο skroutz.

κουτι οπτικο και καρτα γραφικων κρατας απο τον παλιο.

Αφηνεις καλυτερη καρτα γραφικων και οθονη για αργοτερα.Βασικο πιστευω ειναι να φτιαξεις το κουτι αφου δεν μπορεις να τα κανεις ολα μαζι.Μτχ καρτες γραφικων μπορεις να βρεις απο τις αγγελιες σε πολυ καλες τιμες για τις απαιτησεις σου και εγω την ιδια καρτα με εσενα εχω και παιζω crysis 2 στην αναλυση της οθονης μου 1650 x 1050.

Με τους AMD έχω ένα θέμα..Δεν τους πάω με τίποτα...Αλλιώς η πρότασή σου είναι πολύ καλή!!

Δημοσ.

Με τους AMD έχω ένα θέμα..Δεν τους πάω με τίποτα...Αλλιώς η πρότασή σου είναι πολύ καλή!!

Εχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που να ευσταθεί για αυτό... η απλά ξύπνησες μια μέρα και είχες στραβώσει με την AMD επειδή είδες το λογοτυπο της να σε κυνηγάει το βραδυ στο όνειρο σου??? :P :P :P

Δημοσ.

Αμα δεν θελεις amd επειδη σου καθονται στραβα,κατσε ψαξε για δουλεια εαν δεν εχεις ηδη,δουλεψε λιγο,μαζεψε κανενα φραγκο και δωσε τα στην Intel.

Δημοσ.

Aν σ'ενδιεφερουν τα αποτελεσματα των benchmarks ή σκοπευεις να κανεις heavy video editing τοτε ναι διαλεξε intel. Eφ'οσον σ'ενδιαφερει το gaming [ειτε βαρυ, ειτε ελαφρυ] παρε τωρα μια φθηνη αλλα καλη CPU οπως τον Phenom II X4 955 και στο μελλον πλαισιωσε την με μια αξιομαχη καρτα γραφικων.

CPU [105]

Motherboard [88]

Mνημη [42]

Συνολο 235. Δισκο ειπες οτι εχεις 500GB οποτε κατ'εμε δεν χρηζει αμεσης αλλαγης. Για τροφοδοτικο αναλογως ποσα θελεις να ξοδειψεις προτεινω αυτο ή αυτο ή καποιο αλλο φθηνο επωνυμο.

Δεν ειμαστε fanboys να σου βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο να παρεις AMD. Απο την στιγμη ομως που μας ρωτας την γνωμη μας και σου δινουμε ενα input τουλαχιστον λαβε το σοβαρα υπ'οψιν.

Δημοσ.

Aν σ'ενδιεφερουν τα αποτελεσματα των benchmarks ή σκοπευεις να κανεις heavy video editing τοτε ναι διαλεξε intel. Eφ'οσον σ'ενδιαφερει το gaming [ειτε βαρυ, ειτε ελαφρυ] παρε τωρα μια φθηνη αλλα καλη CPU οπως τον Phenom II X4 955 και στο μελλον πλαισιωσε την με μια αξιομαχη καρτα γραφικων.

CPU [105]

Motherboard [88]

Mνημη [42]

Συνολο 235. Δισκο ειπες οτι εχεις 500GB οποτε κατ'εμε δεν χρηζει αμεσης αλλαγης. Για τροφοδοτικο αναλογως ποσα θελεις να ξοδειψεις προτεινω αυτο ή αυτο ή καποιο αλλο φθηνο επωνυμο.

Δεν ειμαστε fanboys να σου βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο να παρεις AMD. Απο την στιγμη ομως που μας ρωτας την γνωμη μας και σου δινουμε ενα input τουλαχιστον λαβε το σοβαρα υπ'οψιν.

Φυσικά και δεν είπα ότι μου βάλατε το μαχαίρι στο λαιμό.Και η γνώμη σας είναι σεβαστή και σας ευχαριστώ επίσης.Απλά όλα τα χρόνια είχα Intel επεξεργαστές και δε θέλω να αλλάξω.Αυτό είναι όλο.by the way σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε.Θα το σκεφτώ και θα δω που θα καταλήξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...