tonygreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μήπως ξέρετε αν πάω στο Γερμανό ένα sony erricson w995(το οποίο λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα), αν δίνουν λεφτά και αν δίνουν πόσα δίνουν...;; Θέλω να πάρω το x10 mini, που από όσο έχω δει είναι κατά πολύ καλύτερο από το w995 παρ' όλο που είναι πιο ακριβό...
antonl Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δε γνωρίζω αν τρέχει τώρα κάποιο τέτοιο πρόγραμμα αλλά στο παρελθόν που υπήρχε ήταν λίγο κοροϊδία. Άνετα το πουλούσες σε ιδιώτη σε υπερδιπλάσια τιμή απ ό,τι έδινε ο Γερμανός για να στο αποσύρει. edit: Δεν είμαι 100% βέβαιος πως ήταν ο Γερμανός, αν βρω link θα επανέλθω. edit 2: Τσάμπα τον κακολόγησα. Ο Κωτσόβολος ήταν.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ιδιο κινητο εχουμε.καλα ρε συ,ειναι πολυ καλο,καλυτερα εαν ειναι και σε καλη εξωτερικη κατασταση να το πουλησεις παρα να το πας σε κανενα γερμανο η οποιοδηποτε καταστημα που κανει τετοια προσφορα.
tonygreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Σε καλή εξωτερική κατάσταση είναι...Απλά έχει στις άκρες φυσιολογικές γρατζουνιές λόγω του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένο...Και για να το πουλήσω λίγο δύσκολο...Βασικά δεν με νοιάζει αν θα είναι cosmote, κοτσόβολος ή οποιοδήποτε άλλο μαγαζί, απλά σκέφτομαι ότι θα βγάλω κάνα 100€ και θα μπορέσω να το αγοράσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.