Προς το περιεχόμενο

Μηνύματα που με χρεώνουν

ntinos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν αρκετούς μήνες άρχισα να λαμβάνω μηνύματα στο κινητό απο έναν αριθμό (54033). Αυτά τα μηνύματα τα λαμβάνω μόνο όταν έχω κάρτα στο κινητό μου.

Το θέμα είναι οτι για καθένα απο αυτά τα μηνύματα μου παίρνει και ένα ποσό απο τη κάρτα. απ' οσο πρόσεξα πρέπει να αντιστοιχεί περίπου στα 2 ευρό το μήνυμα.

δεν έχω ιδέα πως να το σταματήσω, προς το παρών σκέφτομαι να αλλάξω αριθμό αλλά μετά λέω πως πρέπει να τον ξανά στέλνω απο εδώ και εκεί, να τον δηλώσω σε μαγαζιά που τον έχω δώσει (seven κτλ) οπότε πριν πάρω αυτή την απόφαση λέω να το ψάξω κι άλλο.

καμιά ηδέα ?

Δημοσ.

αυτο ακριβως επαθα και εγω....και φαντασου ειχα συνδεση οποτε δεν τελιωναν...οταν αντιληφθηκα οτι χρεωνομαι ηταν αργα.....τα μυνηματα ελεγαν με συγχωρεις κιολας μαλ@#*!(@#ες..π.χ. ποιο ειναι το μεγαλυτερο βουνο ασπουμε και οτι η μεγαλυτερη γεφυρα ειναι αυτη...τεσπα αποφασισα να δοκιμασω να τους απανησω....εστειλα στοπ στα αγγλικα στον αριθμο ποου μου εστελνε και σταματησε...για δοκιμασε το... :-) :confused:

Δημοσ.

χαχαχαχα...και εγω απο ενα τεστ iq την επαθα μου ζητησε αριθμο τηλεφωνου και εγω εδωσα...αλλος ηλιθιος

το εστειλες το στοπ?

Δημοσ.

Γιούχουυυυ δεν μ ακούει κανείς εδώ μέσα??? :-( :P

χαχαχαχα...και εγω απο ενα τεστ iq την επαθα μου ζητησε αριθμο τηλεφωνου και εγω εδωσα...αλλος ηλιθιος

το εστειλες το στοπ?

Πόσο έβγαλε το test?? :P

Δημοσ.

μόλις έστειλα, λοιπόν στέλνω stop vip στο 54033 και έρχεται μήνυμα απο το 54034 οτι δεν είμαι μέλος εκεί... έλεος απλά.

τα μηνύματα που λαμβάνω έχουν να κάνουν με διατροφή και κάτι τέτοια, τι να αποφεύγω καθημερινά...

εδιτ: μόλις ξανά έστειλα σκέτο stop όπως είπε ένας ποιο πάνω και μου στέλνουν το "Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία μας. η συνδρομή σου έχει ακυρωθεί"

ευχαριστώ !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...