lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εμενα μου κανει εντυπωση το εξης, μου ειπε οτι απεχω 1700 μετρα απο το κεντρο του οτε,πως γινεται τοτε να εχω 38db attentuation??? αρα σιγουρα θεμα ρυθμισεων ειναι, να πω επισης οτι οταν ειχα 8αρα otenet ειχα 35 db attentuation!
nikos_studio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εμενα μου κανει εντυπωση το εξης, μου ειπε οτι απεχω 1700 μετρα απο το κεντρο του οτε Θα έπρεπε να έχεις γύρω στο 23.5
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αυτο λεω και γω! τα εβαζα στον adsl calculator και δεν μου εβγαινε! να εχω προβλημα με εσωτερικη καλωδιωση και να ανεβαινει τοσο πολυ το downstream attentuation παιζει? εβαλα και απο περιεργεια στο google maps να βρω χοντρικα την αποσταση,στην χειροτερη ειμαι 2,1km απο το dslam!
Marria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εμενα μου κανει εντυπωση το εξης, μου ειπε οτι απεχω 1700 μετρα απο το κεντρο του οτε,πως γινεται τοτε να εχω 38db attentuation??? αρα σιγουρα θεμα ρυθμισεων ειναι, να πω επισης οτι οταν ειχα 8αρα otenet ειχα 35 db attentuation! Μπορει το dslam της hol να μην ειναι στο ιδιο κτιριο με του ΟΤΕ. Γιατι ομως δεν παιρνεις τηλ στη hol να το δηλωσεις σαν βλαβη?
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ειναι διπλα για την ακριβεια τα dslam τους! χτες μιλαγα με τεχνικη υποστηριξη της hol και μου ειπαν οτι ειναι οκ η γραμμη μου,δεν εχει καποιο προβλημα,τους ειπα επισης να μου κατεβασουν το snr απο τα 9db στα 7db μηπως και ανεβει λιγο ακομα η ταχυτητα αλλα μου ειπαν οτι αυτο δεν γινεται! ελεος!η βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να το κανω και μονος μου με καποιο tool στο netfaster για να δω πως συμπεριφερεται η γραμμη με χαμηλο σχετικα snr....
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ρε παιδια ερωτηση τα 38db downstream attentuation δικαιολογουν μονο 8 mbit ταχυτητα? μιλωντας με το τεχνικο χτες μου ελεγε κατι κουλα,οτι αυτοι που εχουν 30db παινουν 10, εσεις με 38 ειστε πολυ πανω απο το μεσο ορο της περιοχης σας! οτι να ναι δηλαδη! σε adsl2+ profile δεν θα επρεπε να κλειδωνω στα 10 εστω? παλιοτερα εβλεπα καμια φορα 9+, τωρα ειμαι σταθερα στα 7,8-8,5 mbit κανονικα με 40 attenuation και 6 margin βλεπεις κοντα στα 8.ναι θεωρητικα με 40 attenuation θα μπορουσε να βλεπε και καποιος και 10 αλλα αυτα ειναι τα θεωρητικα.στην πραξη δεν παιζει.οποτε εσενα 38 attenuation 10 margin kai 8 mbit δεν ειναι παραξενο.με κανα Linksys θα κλειδωνες παραπανο αλλα θα ειχες αποσυνδεσεις.επισης δεν ριχνουν κατω απο 9 το margin εξαιρεση forthnet που δινει 6 κτλ κτλ και on νομιζω που εχει 7 .απο εκει και περα ποιοτητα χαλκου,τηλεφωνικες συσκευες κτλ επηρεαζουν εμενα μου κανει εντυπωση το εξης, μου ειπε οτι απεχω 1700 μετρα απο το κεντρο του οτε,πως γινεται τοτε να εχω 38db attentuation??? αρα σιγουρα θεμα ρυθμισεων ειναι, να πω επισης οτι οταν ειχα 8αρα otenet ειχα 35 db attentuation! εσυ λες 1700.μπορει α.το καλωδιο να ειναι χαλια αν και συνηθως αυτο δεν ανεβαζει το attenuation η πολυ απλα το καλωδιο να κανει τον γυρω του κοσμου. 35,38 εξαρτατε το modem και αν εισαι g.dmt,adsl2 η adsl2+.οποτε ειναι λιγο σχετικα.και τον τυπο dslam βεβαια.μπορει να βαλεις αλλο ρουτερ και να δεις 41 και αλλο ρουτερ να δεις 35. Μπορει το dslam της hol να μην ειναι στο ιδιο κτιριο με του ΟΤΕ. Γιατι ομως δεν παιρνεις τηλ στη hol να το δηλωσεις σαν βλαβη? ειναι μεσα στην αιθουσα παροχων.στην αθηνα δεν παιζουν καμπινες οπως ειναι επαρχια.ολοι συστεγαζονται στο 99 τις 100 μεσα στην αιθουσα παροχων στο α/κ του οτε για τον λογο οτι απο εκει ξεκινανε τα καλωδια. ειναι διπλα για την ακριβεια τα dslam τους! χτες μιλαγα με τεχνικη υποστηριξη της hol και μου ειπαν οτι ειναι οκ η γραμμη μου,δεν εχει καποιο προβλημα,τους ειπα επισης να μου κατεβασουν το snr απο τα 9db στα 7db μηπως και ανεβει λιγο ακομα η ταχυτητα αλλα μου ειπαν οτι αυτο δεν γινεται! ελεος!η βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να το κανω και μονος μου με καποιο tool στο netfaster για να δω πως συμπεριφερεται η γραμμη με χαμηλο σχετικα snr.... orbmt η dmt αν υποστηριζουν το Router αλλιως με αλλο ρουτερ. για τον οτε 38 attenuation mbit Να ειχες θα ηταν οκ.αλιμο παιζουν 40 attenuation 3 mbit και ο οτε σου λεει τοσο παει και τερμα.
Marria Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Eπισης κατω απο 9 δεν κατεβαζουν το snr, επειδη θα παιζουν πολλες αποσυνδεσεις μετα, σε προβληματικες γραμμες. Καλως το κανουν αυτο βεβαια..
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 οχι το 1700 το ειπε ο τεχνικος οχι εγω! εγω εντελως μπακαλιστικα το εβγαλα 2,1 max αυτο μου κανει εντυπωση!! δεν ξερω αν βοηθαει αλλα με 8 αρα οτενετ ειχα downstream snr 6db και attentuation 35db χωρις κανενα προβλημα καρφωμενος 8192 με το sagem!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Eπισης κατω απο 9 δεν κατεβαζουν το snr, επειδη θα παιζουν πολλες αποσυνδεσεις μετα, σε προβληματικες γραμμες. Καλως το κανουν αυτο βεβαια.. μπορουν να το κανουν οπως forthnet.δινει 6 margin και αμα εχεις προβλημα στο πανε 8 η 11 η 15. οχι το 1700 το ειπε ο τεχνικος οχι εγω! εγω εντελως μπακαλιστικα το εβγαλα 2,1 max αυτο μου κανει εντυπωση!! δεν ξερω αν βοηθαει αλλα με 8 αρα οτενετ ειχα downstream snr 6db και attentuation 35db χωρις κανενα προβλημα καρφωμενος 8192 με το sagem! καλα ο τεχνικος μπορει να λεει οτι θελει.με οτενετ να ειχες 6 margin δυσκολα.9 δινουν.β.αν το βαλεις g.dmt μπορει να παιξεις καλυτερα.επισης αν ειχες πραγματι 6 snr ειναι λογικο να κλειδωνεις παραπανω.εδω με 10 margin εισαι 8.αμα παει 6 θα πας 9,5 με 10.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κι ομως στο sagem πανω απο 6 margin δεν ειχα δει ποτε!!! δοκιμασα σε G-992.1 mode αλλα κλειδωνει μολις στα 6,1 mbit με margin 11 και attentuation παλι το ιδιο 38 δηλαδη!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 παραξενο παντως απο οτε margin 6.9 τουλαχιστον ξερω οτι εχει τωρα.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 παραξενο παντως απο οτε margin 6.9 τουλαχιστον ξερω οτι εχει τωρα. μιλαμε για το 2007 που ηταν διαχωρισμενα τα πραγματα οτενετ και conn-x! μολις τωρα κλειδωσα 9,1 παλι με 9/38 σε adsl2+!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 απλα κανει και λιγα σκαμπανεβασματα το margin σου για αυτο βλεπεις διαφορες.δεν μπορεις να κανεις και πολλα.ισως τοτε να εδιναν 6 margin και μετα να ειδαν οτι παιζουν αποσυνδεσεις και να το πηγαν 9
lambroukos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 απλα κανει και λιγα σκαμπανεβασματα το margin σου για αυτο βλεπεις διαφορες.δεν μπορεις να κανεις και πολλα.ισως τοτε να εδιναν 6 margin και μετα να ειδαν οτι παιζουν αποσυνδεσεις και να το πηγαν 9 ναι ισχυει αυτο που λες...ειδικα τις βραδινες ωρες ανεβοκατεβαινει αλλα ποτε δεν κανει αποσυνδεση,παρα μονο αν του κανω εγω λογω οτι πεφτει πχ στα 3 db και δεν μπορω να φορτωσω καν σελιδα! καταληγω λοιπον απλα οτι ενδεχομενως να κερδιζα 1-2 mbit αλλα μονο τις πρωινες ωρες που εχω περιθωριο με το snr...
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ε ναι εκει πολλες φορες αλλαζουν profile οποτε να μην φτασει απο 9 στο 3 αλλα απο το 12 στο 6 και να εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.