Προς το περιεχόμενο

Χαμηλές ταχύτητες HOL 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλά το σημαντικό είναι πόσο μακριά είσαι από το κέντρο του οτε.

Αυτό εννοώ το κέντρο του ΟΤΕ που είναι στην Θεσσαλονίκη?? Αν εννοείτε τον πύργο του ΟΤΕ που είναι στο κέντρο.... Χέσε μέσα.. :-(

Εσύ Αθήνα είσαι και πιάνεις τόσο?

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρήκα εδώ στο forum αυτό:

http://www.insomnia.gr/topic/296752-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-dslam-%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε ο gear (Νάνε καλά ο άνθρωπος..) Συνειδητοποίησα ότι στον εύοσμο που μένω δεν έχει κέντρο ΟΤΕ..

Βρήκα επίσης και αυτό:

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

Έκανα την δοκιμή και μου έβγαλε πως θα μπορώ να κλειδώνω γύρο στα 13+mbps..

Εσένα billst21 πόσο είναι το Downstream Attenuation?

Δημοσ.

Θα φύγω από την hol...

@billst21 Τις ταχύτητες αυτές που ανέφερες τις πιάνεις με cyta?? Γενικά είσαι ευχαριστημένος από αυτούς??

Και κάτι ακόμα.. Πώς μπορώ να μάθω πόσο μακριά είμαι από το "τέτοιο" του ΟΤΕ που λέτε εσείς??

το καφαο ειναι σχετικα κοντα παντα.αλλα οπως ειπαν δεν σε νοιαζει το καφαο.σε νοιαζει το αστικο κεντρο.εκει βλεπεις σε ποιο αστικο κεντρο πεφτεις ειτε με το νουμερο σου σε μια σελιδα που σου δειχνει αν υπαρχει διαθεσιμοτητα ιδιοκτυτου δικτυου ειτε σου λεει καποιος γειτονας ειτε κοιτας λογαριασμο τηλεφωνου.απλα στις σελιδες που γραφεις τηλ και σου λενε που πεφτεις και αν εχεις ιδιοκτυτο δεν μπορεις να βαλεις νουμερο που ειναι μεταφορα απο αλλο αστικο κεντρο.δηλαδη αν εχω 80 και ειμαι βριλησσια και πανω μενιδι και κρατησω το 80... τοτε θα μου βγαζει βριλησσια.

καλη εξοδο απο την Hol και το traffic shaping.αν εχεις ηδη συνδεση κοιτας το attenuation και βλεπεις πανω κατω ποσο μακρια εισαι.λεω πανω κατω γιατι καθε ρουτερ βγαζει διαφορετικο attenuation πολλες φορες.το ενα πχ 30 το αλλο 32 Ktl.

μαρκόπουλο είμαι

ρώτα κάποιον πού είναι ο οτε να σού πεί

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥMARKΕυαγγελιστρίας 6:P

για σενα

Βρήκα εδώ στο forum αυτό:

http://www.insomnia....B4%CE%B1%CF%82/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσε ο gear (Νάνε καλά ο άνθρωπος..) Συνειδητοποίησα ότι στον εύοσμο που μένω δεν έχει κέντρο ΟΤΕ..

Βρήκα επίσης και αυτό:

http://www.adslgr.co..._calculator.php

Έκανα την δοκιμή και μου έβγαλε πως θα μπορώ να κλειδώνω γύρο στα 13+mbps..

Εσένα billst21 πόσο είναι το Downstream Attenuation?

13 mbit ειναι κανα 35 attenuation περιπου??

απλα αυτο ειναι το μεγιστο θεωρητικο.μπορει να εισαι και στα 10 λογω κακης ποιοτητας χαλκου η λογω οτι πχ μερικες εταιρειες σε εχουν με 9 Margin και οχι 6 οποτε χανεις και κανα megabit απο εκει

Δημοσ.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥMARKΕυαγγελιστρίας

για σενα

το βρήκες εεεε? χαχαχαχα

Πολύ άσχετο αυτό που θα πω αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς τα

>"[quote]-[/quote]"

Δημοσ.

ενταξει ναι μπορεις να κοψεις στο quote Πραγματι απο την αλλη και ετσι που το εγραψε ιτ'ς οκ.

ειτε το κανει quote ειτε το γραψει ειτε το κανει οπως το εχω κανει μια δυο φορες σε Pm

οτι ειπες αυτο ¨¨φδξφδφξδφκδξφσꨨ το ιδιο ειναι.

σε ενα θεμα και εγω βαριομουν να κανω 2000 quote και το εγραψα με τον παραπανω τροπο.οτι ειπες.....και μετα του απανταγα.και ο αλλος ειχε νευριασει λιγο γιατι δεν μπορουσε να το καταλαβει.

και καποιες φορες βολευει να βλεπεις ολα αυτα που θες να μην κανεις quote και απλα γραφω την απαντηση στο notepad για να μπορω να βλεπω αυτα που θελω ιδιαιτερα αν ο αλλος εχει γραψει μια σελιδα.αντε να κανεις quote Μια σελιδα και να πηγαινεις να βλεπεις και να απαντας απο κατω και κοψε μετα.:P

Δημοσ.

ρε παιδια ερωτηση τα 38db downstream attentuation δικαιολογουν μονο 8 mbit ταχυτητα? μιλωντας με το τεχνικο χτες μου ελεγε κατι κουλα,οτι αυτοι που εχουν 30db παινουν 10, εσεις με 38 ειστε πολυ πανω απο το μεσο ορο της περιοχης σας! οτι να ναι δηλαδη! σε adsl2+ profile δεν θα επρεπε να κλειδωνω στα 10 εστω? παλιοτερα εβλεπα καμια φορα 9+, τωρα ειμαι σταθερα στα 7,8-8,5 mbit

post-88433-0-79735000-1307610408_thumb.png

Δημοσ.

ρε παιδια ερωτηση τα 38db downstream attentuation δικαιολογουν μονο 8 mbit ταχυτητα? μιλωντας με το τεχνικο χτες μου ελεγε κατι κουλα,οτι αυτοι που εχουν 30db παινουν 10, εσεις με 38 ειστε πολυ πανω απο το μεσο ορο της περιοχης σας! οτι να ναι δηλαδη! σε adsl2+ profile δεν θα επρεπε να κλειδωνω στα 10 εστω? παλιοτερα εβλεπα καμια φορα 9+, τωρα ειμαι σταθερα στα 7,8-8,5 mbit

1. Σε ποια περιοχή μένεις?

2. Έχεις την 24άρα σύνδεση?

Δημοσ.

Παιζει ρολο και το crosstalking (συνακροασεις) της περιοχης σου, και εγω οταν ειχα πρωτοβαλει dsl, ημουν στα 19.500 και πλεον συγχρονιζω στα 16.500. Αλλα λογω μεγαλου attenuation, για αυτο συγχρονιζεις και τοσο χαμηλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...