nikos_studio Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 18300 min 18800 max και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο. Εντάξει την έχεις μεγάλη..... την ταχύτητα.. Εγώ δυστυχώς θα την έχω μικρή μέχρι να περάσουν άλλη 11 μήνες...
billst21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φυσιολογικά αν εισαι τόσο κοντά θα έπρεπε να είσουν κοντά στα 22 με 23 εντάξει ρε c μήν υπερβάλουμε... καλά είμαι είδα και με τον οτε πού είχα τι έπιανα...
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ναι αυτό μού το είπαν πρίν 1 εβδομάδα όταν γύρισα σε fast path ότι ίσως πέσει λίγο το download και ότι μπορεί να κάνει κάποιες αποσυνδέσεις το router αλλά λόγω σταθερότητας γραμμής δεν έγινε τίποτα από αυτά ίσως παίζει ρόλο πού είμαι στά 10 μέτρα απο καφάο... αλλο 10 μετρα απο το καφαο και αλλο 10 μετρα απο το αστικο κεντρο.μπορει να εισαι 10 μετρα απο το καφαο αλλα 4000 μετρα απο το αστικο κεντρο οποτε μαυρα χαλια.απο το αστικο κεντρο μας νοιαζει η αποσταση και για να πιανεις 18-19 πρεπει να εισαι κανα 500 μετρα λογικα.στο vdsl θα μας νοιαζει η αποσταση απο το καφαο αφου καφαο και dslam θα ειναι το ιδιο .kv κοινως. 10 μέτρα στα πόσα κλειδώνεις δηλαδή ? 18300 min 18800 max και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο. υπαρχουν και αλλοι που ειναι απεναντι απο τον οτε και κλειδωνουν 23997:p. δυο φορες εχω δει αυτο το νουμερο βεβαια. Εντάξει την έχεις μεγάλη..... την ταχύτητα.. Εγώ δυστυχώς θα την έχω μικρή μέχρι να περάσουν άλλη 11 μήνες... γιατι τι θα γινει σε 11 μηνες?μην πεις για vdsl γιατι ουτε σε 20 μηνες. h se 11 μηνες τελειωνει το συμβολαιο με την Hol?
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 2,5 km και 18 megabit δεν γινεται.2,5 km ειναι 35 attenuation και max Θα βλεπες κανα 12.
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 μισό να σού δείξω... sorry ψέματα είμαι γύρω στά 1,2χλμ
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 τώρα είμαι εκεί... και επαναλαμβάνω ότι με αυτή την ταχύτητα το συμαντικό για μένα είναι ότι δεν επιρεάζει καθόλου το σερφάρισμα, σε σημείο να μην καταλαβαίνεις ότι κατεβάζεις πράγμα πού δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μου
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ειναι λιγο fake αυτο που σου γραφει.με 18 mbit το μαξ κατεβασμα θα ειναι 2000kilobytes/sec στην καλυτερη.συνηθως θα δεις κοντα στα 1800 δηλαδη οσο ειναι το πρωτο σου αρχειο μονο του.
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το πρώτο part ενοείς? γιατί το πάνω πάνω είναι το σύνολο των 5 parts πού κατεβαίνουν ταυτόχρονα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εχεις δικιο.περασμενη η ωρα δεν προσεξα οτι ειναι το συνολο.ναι τοτε σωστα κατεβαζεις.μια χαρα.και επειδη ειναι direct download δεν σου παταει την γραμμη οπως ενα torrent.
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εδώ το κουφό και με torrent πού κατεβάζω το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, δεν πατώνει με τίποτα. άσε το upload κολλημένο 1021
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εδώ το κουφό και με torrent πού κατεβάζω το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, δεν πατώνει με τίποτα. άσε το upload κολλημένο 1021 ...................who knows.......ελληνικα.
nikos_studio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 γιατι τι θα γινει σε 11 μηνες?μην πεις για vdsl γιατι ουτε σε 20 μηνες. h se 11 μηνες τελειωνει το συμβολαιο με την Hol? Θα φύγω από την hol... @billst21 Τις ταχύτητες αυτές που ανέφερες τις πιάνεις με cyta?? Γενικά είσαι ευχαριστημένος από αυτούς?? Και κάτι ακόμα.. Πώς μπορώ να μάθω πόσο μακριά είμαι από το "τέτοιο" του ΟΤΕ που λέτε εσείς??
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 @billst21 Τις ταχύτητες αυτές που ανέφερες τις πιάνεις με cyta?? Γενικά είσαι ευχαριστημένος από αυτούς?? ενοείτε φίλε μου με cyta και σταθερές ταχύτητες χωρίς καμμία αποσύνδεση 3 μήνες πού έχω πάει εκεί. οχι μόνο ευχαριστημένος απλά κατενθουσιασμένος. υπ' όψιν ότι έχω αρκετές απαιτήσεις από internet... και με 23 ευρώ? πού το πάς αυτό... ενώ στόν οτε και τα έσκαγα και συνεχώς προβλήματα. Και κάτι ακόμα.. Πώς μπορώ να μάθω πόσο μακριά είμαι από το "τέτοιο" του ΟΤΕ που λέτε εσείς?? αν ενοείς απο το καφάο είναι αυτό πού γίνετε κατανομή τού δικτύου πού θα το δείς κάπου στήν γειτονιά σου αλλά το σημαντικό είναι πόσο μακριά είσαι από το κέντρο του οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.