Προς το περιεχόμενο

Χαμηλές ταχύτητες HOL 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

18300 min 18800 max

και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο.

Εντάξει την έχεις μεγάλη..... την ταχύτητα.. :P

Εγώ δυστυχώς θα την έχω μικρή μέχρι να περάσουν άλλη 11 μήνες... :-(

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσιολογικά αν εισαι τόσο κοντά θα έπρεπε να είσουν κοντά στα 22 με 23 :unsure:

εντάξει ρε c μήν υπερβάλουμε... καλά είμαι

είδα και με τον οτε πού είχα τι έπιανα...

Δημοσ.

ναι αυτό μού το είπαν πρίν 1 εβδομάδα όταν γύρισα σε fast path ότι ίσως πέσει λίγο το download και ότι μπορεί να κάνει κάποιες αποσυνδέσεις το router αλλά λόγω σταθερότητας γραμμής δεν έγινε τίποτα από αυτά

ίσως παίζει ρόλο πού είμαι στά 10 μέτρα απο καφάο...

αλλο 10 μετρα απο το καφαο και αλλο 10 μετρα απο το αστικο κεντρο.μπορει να εισαι 10 μετρα απο το καφαο αλλα 4000 μετρα απο το αστικο κεντρο οποτε μαυρα χαλια.απο το αστικο κεντρο μας νοιαζει η αποσταση και για να πιανεις 18-19 πρεπει να εισαι κανα 500 μετρα λογικα.στο vdsl θα μας νοιαζει η αποσταση απο το καφαο αφου καφαο και dslam θα ειναι το ιδιο .kv κοινως.

10 μέτρα :-D στα πόσα κλειδώνεις δηλαδή ?

18300 min 18800 max

και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο.

υπαρχουν και αλλοι που ειναι απεναντι απο τον οτε και κλειδωνουν 23997:p.

δυο φορες εχω δει αυτο το νουμερο βεβαια.

Εντάξει την έχεις μεγάλη..... την ταχύτητα.. :P

Εγώ δυστυχώς θα την έχω μικρή μέχρι να περάσουν άλλη 11 μήνες... :-(

γιατι τι θα γινει σε 11 μηνες?μην πεις για vdsl γιατι ουτε σε 20 μηνες.

h se 11 μηνες τελειωνει το συμβολαιο με την Hol?

Δημοσ.

τώρα είμαι εκεί...

29x8c5c.jpg

και επαναλαμβάνω ότι με αυτή την ταχύτητα το συμαντικό για μένα είναι ότι δεν επιρεάζει καθόλου το σερφάρισμα, σε σημείο να μην καταλαβαίνεις ότι κατεβάζεις πράγμα πού δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μου

Δημοσ.

ειναι λιγο fake αυτο που σου γραφει.με 18 mbit το μαξ κατεβασμα θα ειναι 2000kilobytes/sec στην καλυτερη.συνηθως θα δεις κοντα στα 1800 δηλαδη οσο ειναι το πρωτο σου αρχειο μονο του.

Δημοσ.

το πρώτο part ενοείς?

γιατί το πάνω πάνω είναι το σύνολο των 5 parts πού κατεβαίνουν ταυτόχρονα.

Δημοσ.

εχεις δικιο.περασμενη η ωρα δεν προσεξα οτι ειναι το συνολο.ναι τοτε σωστα κατεβαζεις.μια χαρα.και επειδη ειναι direct download δεν σου παταει την γραμμη οπως ενα torrent.

Δημοσ.

εδώ το κουφό και με torrent πού κατεβάζω το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, δεν πατώνει με τίποτα.

άσε το upload κολλημένο 1021

Δημοσ.

εδώ το κουφό και με torrent πού κατεβάζω το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, δεν πατώνει με τίποτα.

άσε το upload κολλημένο 1021

...................who knows.......ελληνικα.

Δημοσ.

γιατι τι θα γινει σε 11 μηνες?μην πεις για vdsl γιατι ουτε σε 20 μηνες.

h se 11 μηνες τελειωνει το συμβολαιο με την Hol?

Θα φύγω από την hol...

@billst21 Τις ταχύτητες αυτές που ανέφερες τις πιάνεις με cyta?? Γενικά είσαι ευχαριστημένος από αυτούς??

Και κάτι ακόμα.. Πώς μπορώ να μάθω πόσο μακριά είμαι από το "τέτοιο" του ΟΤΕ που λέτε εσείς??

Δημοσ.

@billst21 Τις ταχύτητες αυτές που ανέφερες τις πιάνεις με cyta?? Γενικά είσαι ευχαριστημένος από αυτούς??

ενοείτε φίλε μου με cyta και σταθερές ταχύτητες χωρίς καμμία αποσύνδεση 3 μήνες πού έχω πάει εκεί.

οχι μόνο ευχαριστημένος απλά κατενθουσιασμένος. υπ' όψιν ότι έχω αρκετές απαιτήσεις από internet...

και με 23 ευρώ? πού το πάς αυτό...

ενώ στόν οτε και τα έσκαγα και συνεχώς προβλήματα.

Και κάτι ακόμα.. Πώς μπορώ να μάθω πόσο μακριά είμαι από το "τέτοιο" του ΟΤΕ που λέτε εσείς??

αν ενοείς απο το καφάο είναι αυτό πού γίνετε κατανομή τού δικτύου πού θα το δείς κάπου στήν γειτονιά σου

αλλά το σημαντικό είναι πόσο μακριά είσαι από το κέντρο του οτε.

imndya.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...