poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 kai οκ αν δεν ειχες το traffic shaping αν ειχες το γαματο bandwidth οκ πες οτι θες αλλα πλεον με το traffic shaping και το πιταρισμα αλλα ειδικα το πρωτο την κατατασω απο τις τελευταιες.
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ήταν είναι και θα είναι η τελευταία των τελευταίων και δέν μού αρέσει να αναφέρω παραδείγματα φίλων μου πού έπεσαν στήν παγίδα τής hol.
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ε ναι ηλικιωμενοι ατομα ασχετα με τεχνολογια ακουνε για Οπτικη ινα και νομιζουν οτι εχει μονο η Hol.αλλωστε και τα σκουλικια της Hol στις διαφημισεις διαφημιζουν οτι εχουν το μεγαλυτερο οπτικο δικτυο στην ελλαδα.τι να το κανουμε το μεγαλυτερο οπτικο δικτυο σε ολη την ελλαδα.δεν μου καιγεται μια αν εχετε βαλει dslam στο αγιο ορος η στην κολοπετινιτσα.με νοιαζει οτι παιζεται με τα καλωδια του χαλκου με ολα τους τα προβληματα με νοιαζει οτι εχετε πιταρει με το εξωτερικο που και αυτο πες το βγαζω στην ακρη και με νοιαζει το traffic shaping που ειναι για κλαματα. μα αληθεια λενε υ συνδεση κωλοπετεινιτσας και αγιου ορους με μια οπτικη ινα ειναι οσο το υπολοιπο δικτυο. ασε που εχουνε βαλει και 5-6 σαν πολυκλωνο καλωδιο και μετραει σαν ακομα μεγαλυτερο μηκος
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μα αληθεια λενε υ συνδεση κωλοπετεινιτσας και αγιου ορους με μια οπτικη ινα ειναι οσο το υπολοιπο δικτυο. ασε που εχουνε βαλει και 5-6 σαν πολυκλωνο καλωδιο και μετραει σαν ακομα μεγαλυτερο μηκος χαχαχα.ειναι να πεις του πωλητη αφου εχετε οπτικη γιατι παιζω adsl?????
nikos_studio Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η μαλ@κία είναι πως εγώ έκανα αίτηση online. Δεν ήρθε πωλειτής.. Υποτίθεται πως το έψαξα το θέμα..
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 όλοι έχουμε κάνει τις μλκ μας... φύγε πήγενε αλλού
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η μαλ@κία είναι πως εγώ έκανα αίτηση online. Δεν ήρθε πωλειτής.. Υποτίθεται πως το έψαξα το θέμα.. εσυ δεν παιζεσαι.πλακα κανω.οπως σου ειπαν τα παιδια αν εχεις κλεισει ενα χρονο οπου δεν πληρωνεις και καποιο προστιμο σηκω φυγε.οσο ξερω και να αλλαξεις εταιρεια μεχρι την τελευταια στιγμη θα παιζεις με την Hol και μετα θα εχεις μια μικρη διακοπη και θα πας στην νεα.ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ μεινεις χωρις net καμια δυο ωριτσες.
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 εγώ στήν cyta πού πήγα η ενεργοποίηση έγινε 18 ημέρες μετά τήν αίτηση μου, μέχρι τότε έπαιζα με οτε η διακοπή πού μού έγινε, δηλαδή χωρίς net, ήταν χωρίς υπερβολές, 10 min γιά net καί 15 γιά τηλ. απίστευτο ε?
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 η διακοπη κανονικα ειναι καπου τοσο.να το πο και με παραδειγμα.η διακοπη που εχεις ειναι ο χρονος που θελει ενας τεχνικος στον κατανεμητη του οτε να αποσυνδεσει την γραμμη απο το χ οριο και να βαλει την ακρη απο το ραζιμ στο νεο οριο το οποιο οδηγει στην αιθουσα παροχου.ουτε 5 λεπτα.τωρα αν εχει θεμα το οριο παροχου εκει παμε αλλου.απλα μετα περιμενεις να βγουν τα στοιχεια σου.που σε καποιες περιπτωσεις μπορεις να παιξεις και με τα ιδια στοιχεια.πχ αν πας απο hol σε οτενετ τα στοιχεια της Hol θα παιξουν οτενετ κτλ κτλ. συνηθως παιζουν οταν πας πισω στον οτε για τον λογο οτι σε αφηνουν να βαλεις και αλλα Username Λογω ΑΡΥΣ.και στις αλλες εταιρειες πολλες φορες τα στοιχεια στα εχουν δωσει απο πριν η το ρουτερ κανει αυτοματο setup μονο του
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 όπως τα λές. στήν δικιά μου περίπτωση μου είπαν ότι... αύριο 10 με 12 θα δείτε το royter να αποσυνδεθεί, θα κουμπώσετε το δικό μας και θα ειναι όλα οκ. έτσι και έγινε, έκανε set up μόνο του. έχω αλλάξει 4 εταιρίες αυτό πρώτη φορά μου συνέβει και το ωραίο είναι ότι δέν έχει κάνει ούτε 1 min αποσύνδεση με 24άρα που έχω και όταν κατεβάζω ταινία απο οπουδήποτε δέν γονατίζει το internet με τίποτα. είμαι από τούς τυχερούς? τι μα πώ...
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ενταξει αμα εχεις καλη σταθερη γραμμη μπορεις να δεις πολλες μερες Online.Εχω δει και 10 ημερες Online με την εταιρεια που εχω. (forthnet).απλα εχω καλη σταθερη γραμμη
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ναι αυτό μού το είπαν πρίν 1 εβδομάδα όταν γύρισα σε fast path ότι ίσως πέσει λίγο το download και ότι μπορεί να κάνει κάποιες αποσυνδέσεις το router αλλά λόγω σταθερότητας γραμμής δεν έγινε τίποτα από αυτά ίσως παίζει ρόλο πού είμαι στά 10 μέτρα απο καφάο...
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ναι αυτό μού το είπαν πρίν 1 εβδομάδα όταν γύρισα σε fast path ότι ίσως πέσει λίγο το download και ότι μπορεί να κάνει κάποιες αποσυνδέσεις το router αλλά λόγω σταθερότητας γραμμής δεν έγινε τίποτα από αυτά ίσως παίζει ρόλο πού είμαι στά 10 μέτρα απο καφάο... 10 μέτρα στα πόσα κλειδώνεις δηλαδή ?
billst21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 18300 min 18800 max και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο.
SPANK Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 18300 min 18800 max και είναι πραγματικές, τσεκαρισμένο. Φυσιολογικά αν εισαι τόσο κοντά θα έπρεπε να είσουν κοντά στα 22 με 23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.