poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 για το πρωτο καποιοι κατι ειχαν διαλεξει για να γινονται λιγο encrypted τα δεδομενα να μην τα καταλαβαινει ο isp.δεν το εχω ψαξει γιατι πολυ απλα αμα μου ειχαν βαλει traffic shaping στην γραμμη θα αλλαζα provider.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς παρά μόνο όταν σταματήσει να το κάνει η HOL, κρίμα πάντως που πήγες HOL διότι ήταν γνωστό ότι το εφαρμόζει εδώ και μερικούς μήνες...
nikos_studio Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς παρά μόνο όταν σταματήσει να το κάνει η HOL, κρίμα πάντως που πήγες HOL διότι ήταν γνωστό ότι το εφαρμόζει εδώ και μερικούς μήνες... Να τους πάρω τηλ και να τους πω να το σταματήσουν?
krypton Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 με ποια λογική το κάνει η hol αυτό? είναι βλακεία να πληρώνεις και από πάνω να σου προσαρμόζει και την ταχυτητα που θα έχεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Να τους πάρω τηλ και να τους πω να το σταματήσουν? παίζει να μην παραδεχτούν καν ότι το εφαρμόζουν, άσε που δεν είσαι μόνο εσύ που το τρως στη μάπα αλλά όλοι οι συνδρομητές της πανελλαδικά... με ποια λογική το κάνει η hol αυτό? είναι βλακεία να πληρώνεις και από πάνω να σου προσαρμόζει και την ταχυτητα που θα έχεις... για να εξοικονομεί bandwidth ώστε να αντέξει λίγο παραπάνω χωρίς να κάνει αναβάθμιση τα κυκλώματα του εξωτερικού...
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αμα ηταν να παρεις ενα απλο τηλεφωνο και να τους πεις να το σταματησουν θα το ειχαν κανει απειρα ατομα η δεν θα ειχε γινει απο την αρχη.thresh γιατι ειχαν πει δεν θυμαμαι αν ηταν για thn hol η για αλλον Isp οτι αμα κανεις καποιο ειδος encryption μεσα απο το mtorrent κατεβαζεις full.οπως ειπα ειναι τι ειχα διαβασει.δεν το εχω δοκιμασει ποτε. απλα ελεγαν οτι το ειχαν δοκιμασει για να δουν αν πραγματι υπαρχει traffic shaping και οταν τα εβαλαν encrypted τοτε κατεβαζαν full.εκτος αν η Hol βρηκε τροπο για να το κοψει και αυτο.απο την αλλη αφου τ ακαλα τορρενταδικα εκλεισαν μηπως ειναι καιρος να το βγαλουν??αφου πλεον ολοι μνε hotfile,rapidshare Κτλ κατεβαζουν.εκτος αν εχουν κανει κατι και σε αυτο που δεν νομιζω οτι μπορουν η οτι εχουν κανει κατι.
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 options-preferences-bittorrent και στο encryption βαζεις forced το περιεργο ειναι οτι ειναι outgoing και προφανως σωζεις τους αλλους απο traffic shapping και οχι εσενα.υποθετω δηλαδη
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 δεν ξερω αμα πιανει στο Incoming αλλα σε αυτο που ειχα διαβασει υποτιθεται οτι ειχαν φτιαξει και το θεμα του incoming.οσο θυμαμαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 όπως έγραψε και ο Ntinaras το encryption στον torrent client είναι για το outgoing...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλησπέρα.. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και επειδή δεν θέλω να πάθω κάνα ψυχολογικό αποφάσισα να ανοίξω τούτο το θέμα: μου αρέσει που είρθε ένας στη γειτονιά μου λέγοντας ότι και καλά η HOL έβαλε οπτικές ίνες και θα έχω καλές ταχύτητες χαχα :devil: :D φυσικά έφαγε πόρτα. τώρα για το πρόβλημα σου μήπως δεν έχεις ανοιχτά τα πορτς στο πρόγραμμα που δεν έχεις καλύ ταχύτητα πχ. utorrent Αν ναι δες εδώ
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 όπως έγραψε και ο Ntinaras το encryption στον torrent client είναι για το outgoing... τοτε τι δοκιμες υποτιθεται οτι εκαναν οι αλλοι.anyway.βλακειες τοτε μου αρέσει που είρθε ένας στη γειτονιά μου λέγοντας ότι και καλά η HOL έβαλε οπτικές ίνες και θα έχω καλές ταχύτητες χαχα :devil: :D φυσικά έφαγε πόρτα. τώρα για το πρόβλημα σου μήπως δεν έχεις ανοιχτά τα πορτς στο πρόγραμμα που δεν έχεις καλύ ταχύτητα πχ. utorrent Αν ναι δες εδώ καλα ναι οτι βλακειες λενε οι πωλητες.δεν μπορει να μου πετυχει και μενα ενας τετοιος να ερθει να βγαλω το αχτι μου.οι ξεφτιλες λενε για οπτικες ειναι λες και σου φερνουν στο σπιτι οπτικη στο σπιτι.τι ζωα.η λες και αμα βαλεις οπτικη θα παιξεις παραπανω.αφου με χαλκο συνεχιζεις.ελεος.
billst21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 καλα ναι οτι βλακειες λενε οι πωλητες.δεν μπορει να μου πετυχει και μενα ενας τετοιος να ερθει να βγαλω το αχτι μου.οι ξεφτιλες λενε για οπτικες ειναι λες και σου φερνουν στο σπιτι οπτικη στο σπιτι.τι ζωα.η λες και αμα βαλεις οπτικη θα παιξεις παραπανω.αφου με χαλκο συνεχιζεις.ελεος. χαχχαχαχα έτσι είναι... αλλά υπάρχει πολύς κόσμος πού δέν ξέρει και την πατάει.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ε ναι ηλικιωμενοι ατομα ασχετα με τεχνολογια ακουνε για Οπτικη ινα και νομιζουν οτι εχει μονο η Hol.αλλωστε και τα σκουλικια της Hol στις διαφημισεις διαφημιζουν οτι εχουν το μεγαλυτερο οπτικο δικτυο στην ελλαδα.τι να το κανουμε το μεγαλυτερο οπτικο δικτυο σε ολη την ελλαδα.δεν μου καιγεται μια αν εχετε βαλει dslam στο αγιο ορος η στην κολοπετινιτσα.με νοιαζει οτι παιζεται με τα καλωδια του χαλκου με ολα τους τα προβληματα με νοιαζει οτι εχετε πιταρει με το εξωτερικο που και αυτο πες το βγαζω στην ακρη και με νοιαζει το traffic shaping που ειναι για κλαματα.
billst21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 έτσι όπως τα λές φίλε μου με λίγα λόγια θα προτιμούσα να μήν έχω internet παρά να πάω στήν hol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.