Προς το περιεχόμενο

Χαμηλές ταχύτητες HOL 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι συγχρονιζεις στα 8 δεν ειναι τοσο παραξενο.το παραξενο ειναι οτι ενω συγχρονιζεις στα 8 δεν κατεβαζειςμε 8 και ναι αυτο ειναι θεμα Hol.εκτος αν κανεις εσυ κατι λαθος στο κατεβασμα οποτε εκει θα σου προτεινα να κανεις τεστ με καποιον ftp server οπως και το pc να ειναι με καλωδιο οχι wireless συνδεδεμενο για τις δοκιμες.

Το pc είναι με καλώδιο (εννοείτε).. Το τεστ το κάνω με κάποιο αρχείο torrent που σε άλλους το κατεβάζει με 1.23mb/sec σε εμένα την ίδια ώρα το κατεβάζει με 200-300..

Άλλες φορές το δοκιμάζω με το speedtest.net.. Τα ίδια σκ@τά και τα δύο... :mad:

Τι μπορώ να αλλάξω/πειράξω στις ρυθμίσεις για να πάει καλά?

Υ.Γ. Θα μπορούσα να συγχρονίσω πιο ψηλά?

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α.για να συγχρονισεις πιο ψηλα θα πρεπει να ριξεις με το dmt Η το orbmt το margin στο download apo 10 se 6.οχι λιγοτερο.κατι αλλο περα απο το να ειναι το ρουτερ σου σε pppoe/llc δεν μπορεις να κανεις.το wireless κλειδωμενο μην σε κλεβει κανεις.επισης κανε και μια δοκιμη με κανα download manager απο κανα καλο site Η με καναν ftp.

Δημοσ.

A. Το wireless είναι ούτως η άλλως απενεργοποιημένο

B. Το router είναι σε PPPoE/LLC

C. Σχετικά με το dmt... Νομίζω πως δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για το NETFASTER IAD 2.. E?

Έχω και ένα sagem που έδινε παλιά η OTE να βάλω αυτό μπας και κάνω δουλειά?

Δημοσ.

A. Το wireless είναι ούτως η άλλως απενεργοποιημένο

B. Το router είναι σε PPPoE/LLC

C. Σχετικά με το dmt... Νομίζω πως δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για το NETFASTER IAD 2.. E?

Έχω και ένα sagem που έδινε παλιά η OTE να βάλω αυτό μπας και κάνω δουλειά?

α.οκ

β.σωστα.θα μπορουσες και τυπικα να δοκιμασεις Pppoa/vcmux.

γ.θα σε γελασω δεν το εχω ψαξει.εξαρτατε εκδοση προγραμματος chipset Κτλ.δες site dmtκαι site orbmt.

δοκιμασε και το sagem να δεις πως θα τα παει αφου το εχεις.

Δημοσ.
Το τεστ το κάνω με κάποιο αρχείο torrent που σε άλλους το κατεβάζει με 1.23mb/sec σε εμένα την ίδια ώρα το κατεβάζει με 200-300..

Μήπως, λέω μήπως η HOL ακόμα έχει το γνωστό καπελάκι στο torrent traffic? Δοκίμασε παό κάποιο file server για να είσαι σίγουρος. Ποτέ δε ξέρεις.

Δημοσ.

Μήπως, λέω μήπως η HOL ακόμα έχει το γνωστό καπελάκι στο torrent traffic? Δοκίμασε παό κάποιο file server για να είσαι σίγουρος. Ποτέ δε ξέρεις.

Για πες τι εννοείς.. Τι είναι αυτό το torrent trafic και πως να το στείλω στο :devil:

Δημοσ.

traffic shaping λεγεται και δεν μπορεις να το στειλεις στο διαολο εκτος αν γινουν encrypted τα δεδομενα.καπως το ειχαν παρακαμψει.ξεφτιλα για εναν isp>καταρχην δοκιμασε να κατεβασεις απο καποιον ftp να δουμε.

Δημοσ.

Και το router πλεον κλειδώνει στα:

Actual Data Rate 926 (Kbps.) 8219 (Kbps.)

και:

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 11.5 dB 10.5 dB

Attenuation 22.7 dB 35.3 dB

Δημοσ.

αν ριξεις και το margin καλα θα ειναι.

Οπότε έχουμε τους εξής στόχους:

1) Να ξεφορτωθούμε/απενεργοποιήσουμε το traffic τέτοιο..

2) Να κατεβάσουμε το margin...

Καμιά ιδέα..? :-(

Θα ψάξω προς το παρών να δω τι θα κάνω με το dmt και orbmt που μου είπες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...