jimmakosthrylos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλησπερα υπαρχει καποιος που να ξερει αν επιτρεπεται να ανοιξω το ρολοι της δεη???
status Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλησπερα υπαρχει καποιος που να ξερει αν επιτρεπεται να ανοιξω το ρολοι της δεη??? Απαγορεύεται φυσικά, εσύ τι λες, να έχει τη μολυβδοσφραγίδα για γούστο;
status Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αφού δε θα σε πιάσουν.. who cares.. Ρε αποσυνδεδεμένο καλώδιο δικτύου αν βρουν παραβιασμένη τη σφραγίδα ποιος θα το φάει το πρόστιμο; Εσύ; Ολοσωστη σε βρισκω... Κόψε τις αηδίες!
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 συνήθως τα ρολόγια έχουν 2 σφραγίδες. μια έξω και μια πιο μέσα. για την έξω δεν λένε τίποτα συνήθως πολύ πολύ να σε κράξει λίγο αυτός που ελέγξει το ρολόι αν το δει. κάθε χρόνο σχεδόν χρειάζεται να σπάσω την έξω γιατί η μαλακία το σύστημα που έχει το ρολόι μου δεν σηκώνει την ασφάλεια με τίποτα άμα πέσει. δεν μου έχουν πει κάτι παρα μονο μια φορα, που του εξήγησα τι έγινε και απλά μου είπε "καλο είναι να μην τη σπας" για την μέσα συνήθως κάνουν καταγγελία και μετά έχεις τρεξίματα
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 στο πλαστικό που καλύπτει τα νούμερα και τον δίσκο που γυρίζει
jimmakosthrylos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ε,αυτο που αναφερεις ειναι για κομπινες.... αν βγαλω το κουτι μετα ξαναμπαινει ευκολα???
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 απλό ντουλαπάκι είναι... τι ακριβώς θες να κάνεις?
jimmakosthrylos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 τπτ το βιαστικο...σκεφτομουν ν αλλαξω το πινακα (λογω παλαιοτητας) αλλα αυτο δεν μπορω να το κανω χωρις να βγαλω την ασφαλεια απο το ρολοι της δεη... απο την προσφατη μικρη εμπειρια μου,εχει καποιο τροπο να κουμπωσει το κουτι ...αν θυμαμαι καλα απο κατω πρωτα και μετα κουμπωμα πανω. εστι ειναι???
iGoPod Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ειναι απλο...τα ανοιγεις εκει που γυριζει δεικτης βαζεις κατι ετσι ωστε να μην γυριζει.Ξαναβαζεις το κουτι κ αν ερθουν για μετριση δεν ανοιγεις. Υ.Γ αν μενεις σε πολυκατοικια μην το κανεις και καλο ειναι να το κρατας 20 ημερες καθε μηνα
gang Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ρε παίδες, το κουτί έχει και μια κόκκινη μαλακία που είναι διακόπτης...
LOULATRANS Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ειναι απλο...τα ανοιγεις εκει που γυριζει δεικτης βαζεις κατι ετσι ωστε να μην γυριζει.Ξαναβαζεις το κουτι κ αν ερθουν για μετριση δεν ανοιγεις. Υ.Γ αν μενεις σε πολυκατοικια μην το κανεις και καλο ειναι να το κρατας 20 ημερες καθε μηνα δεν πιστευω να εννοεις οτι ετσι θα σταματησει την παροχη στο σπιτι,για να αλλαξει τον πινακα??????????????εχει ολοκληρο διακοπτη,που κανονικα τον χειριζεσε απο εξω απο το κουτι,το οποιο πρωτα μπαινει απο κατω και πανω μπαινει η σφραγιδα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.