Προς το περιεχόμενο

Δεν bootάρει!

010011101011001100110101

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω να μπουταρω το καινουργιο μου rig με windows 7 via ενα εξωτερικο usb dvd rom...Ενω μπαινω στα bios κανονικα και το ρυθμιζω na bootαρει απο το dvd rom(το βλεπει κανονικα)μολις το επιλεξω για να αρχισει μου βγαζει error οτι δεν μπορει,cannot boot from cd code:5 ...

Ξερει κανεις τι φταιει?Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο?

Δημοσ.

Έχεις κάνα άλλο cd να δοκιμάσεις?Μήπως δεν είναι bootable το dvd?

Αυτη τη στιγμη οχι,θα δοκιμασω με κανονικο dvdrom και αλλα windows αυριο...

Το cd είναι αυθεντικό η απ τον θείο..?

:rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω το pc lg x-120 το οποίο είχε xp home και μετά από κάποια περάματα που του έκανα κατάφερα να του βάλω win-7 αλλά έκανα λάθος που το έκανα γιατί χάθηκε το recovery που είχε από την lg , προσπάθησα να κανω format αλλά δεν μπουταρει από usb αλλά ούτε από εξωτερικό dvd θα ήθελα να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση έχω και το cd της εταιρίας αλλά δεν κάνει εγκατάσταση.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω το pc lg x-120 το οποίο είχε xp home και μετά από κάποια περάματα που του έκανα κατάφερα να του βάλω win-7 αλλά έκανα λάθος που το έκανα γιατί χάθηκε το recovery που είχε από την lg , προσπάθησα να κανω format αλλά δεν μπουταρει από usb αλλά ούτε από εξωτερικό dvd θα ήθελα να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση έχω και το cd της εταιρίας αλλά δεν κάνει εγκατάσταση.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

1.Έπρεπε να κάνεις δικό σου θέμα.

2.το δισκάκι της εταιρίας τι ακριβώς γράφει πάνω;

3.Αν δεν βρεις κάποιον με ακριβώς το ίδιο μοντέλο,που δεν το πείραξε,χλομό σε κόβω να καταφέρεις κάτι.

Δημοσ.

Λοιπον τελικα δεν εφταιγε το cd,μαλλον φταιει ο σκληρος που εχω πανω στο pc(ειναι καινουργιος).Δοκιμασα και αλλα windows και μου λεει οτι δεν εχω εγκαταστησει κανεναν σκληρο...Εντωμεταξυ τον εκανα φορματ τον καινουργιο σκληρο αλλα και παλι τιποτα(ενω τον βλεπει στα bios,οταν ξεκιναει μου λεει no hard disk detected.)Τι να κανω?Εχω απελπιστει!

Δημοσ.
ενω τον βλεπει στα bios,οταν ξεκιναει μου λεει no hard disk detected

Αν εννοείς κάτι τέτοιο,τότε ναι μεν τον βλέπει από το bios αλλά δεν έχει τίποτα για να ξεκινήσει,όρισε από το bios να ξεκινήσει από το cd για να κάνεις εγκατάσταση.

img1048zr.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...