dcis77 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Δουλεύω με Dreamweaver και θέλω στην ιστοσελίδα μου να έχω επιλογή Sound on/off. Δηλαδή, ξεκινάει το site με background music file, αλλα θέλω να έχει τη δυνατότητα ο επισκέπτης να κάνει sound off το μουσικό αρχείο. Έχει να κάνει με Behaviors??? Ευχαριστώ!
orotoi Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 άσχετο με το πως θα το κάνεις.. θα σου πρότεινα να ξεκινάς χωρίς μουσική και να επιλέγει ο χρήστης αν θέλει να ακούσει η οχι... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ επιτέλους αυτό το ηλίθιο πράγμα.. εγω μπορεί να ακούω κατι άλλο εκείνη την ώρα.. η να είναι 2 η ώρα το βράδυ και να έχουν μείνει τα ηχεία δυνατά.. γιατί να χεστώ πάνω μου και να ξυπνήσει και όλο το σπίτι με μια βλακεία?
weber122 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 άσχετο με το πως θα το κάνεις.. θα σου πρότεινα να ξεκινάς χωρίς μουσική και να επιλέγει ο χρήστης αν θέλει να ακούσει η οχι... ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ επιτέλους αυτό το ηλίθιο πράγμα.. εγω μπορεί να ακούω κατι άλλο εκείνη την ώρα.. η να είναι 2 η ώρα το βράδυ και να έχουν μείνει τα ηχεία δυνατά.. γιατί να χεστώ πάνω μου και να ξυπνήσει και όλο το σπίτι με μια βλακεία? Σωστός...
dcis77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Σεβαστή η γνώμη σου φίλε orotoi, μόνο που δεν απάντησες στο ερώτημά μου!
orotoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ναι όντως. Απλώς δυσκολεύομαι να απαντήσω μερικές φορές όταν δε συμφωνώ με το θέμα.. πρέπει να το ξεπεράσω ;-ρ Λοιπόν μπορείς να το κάνεις είτε με κάποιο flash player είτε με HTML5. Προσωπικά θα προτιμούσα html5. Κοίτα για το <audio></audio> tag.. και διάφορα παραδείγματα Γενικότερα πάντως.. τι πιστεύεις σχετικά με το θέμα? (της μουσικής στα sites)
dcis77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες για μένα φίλε orotoi!!! Τελικά το εφτιαξά δύο flash buttons στο Μacromedia Flash και τελείωσε εύκολα η υπόθεση! Επειδή το site που φτιάχνω είναι για ενοικιαζόμενα δωμάτια (άρα διακοπές) έχω βάλει μια χαλαρωτική μουσική στο background, που το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεκουράζει. Τώρα όσον αφορά ειδησεογραφικά sites και παρόμοια του είδους τους φυσικά δεν την προτιμώ τη μουσική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.