MariosX Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι κάποιο άτομο με Ελληνικό firmware 2.3.3 που να 'χει Ελληνικά Menu και να μπορεί να πληκτρολογήσει και σε Samsung Keypad και σε Swype με Ελληνικούς Χαρακτήρες και επίσης να χει καλό σήμα. Κατέβασα firmwares από samfirmware.com και μερικά από αυτά: 1) Δεν έχουν Ελληνικά menu 2) Δεν μπόρεις να πληκτρολογήσεις με Ελληνικούς χαρακτήρες 3) Δεν έχεις σταθερό/καλό σήμα 4) Και καταναλώνουν πολύ γρηγορά την μπαταρία Και οπώς βλέπετε προσπαθώ να βρω ένα το όποιο να νε συμβατό με την Ελλάδα και να μπορείς να πληκτρολογήσεις στα Ελληνικά Εάν έχετε Ελληνικό Firmware 2.3.3 ή ακόμα 2.2.1 παρακαλώ πληκτρολογίστε τον κωδικό: *#1234# στο κινητό σας και κάντε post το PDA/CSC/Phone version του κινητού σας. Παράδειγμα: PDA: I9000XWJVA Phone: I9000XXJVK CSC: I9000LUXJV2 Build INfo: Mon Apr 4 14:13:11 KST 2011 Ευχαριστώ πολύ!
bi171184 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αν δεν ποσταρουμε λεπτομερεις δηλαδη,δεν προκειται να μας πιστεψεις?? λοιπον,ελληνικη official 2.3.3 αν εννοεις δεν υπαρχει ακομα και θα αργησει μαλλον αρκετο να βγει..υπαρχει ομως η νεοτερη αγγλικη jvo η οποια υπστηριζει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο swype και ελληνικο samsyng πληκτρολογιο..παρ'ολα αυτα η διαδικασια για να περασεις τα παραπανω ειναι ευκολη μεσω recovery..κατεβασε απο samfirmware την jvo(europe) και φλασαρε την μεσω odin..επειτα τα αρχειακια swype και samsungkeyboard για ελληνικα και ενα cf-root kernel απο chainfire,και εισαι αρχοντας!
arxaggelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 θέλεις οπωσδήποτε cooked rom; Αν όχι μπορείς απλά να πας στο παρακάτω site και να φλασάρεις την τελευταία 2.2.1. Δεν θα απογοητεύεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153
MariosX Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 θέλεις οπωσδήποτε cooked rom; Αν όχι μπορείς απλά να πας στο παρακάτω site και να φλασάρεις την τελευταία 2.2.1. Δεν θα απογοητεύεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό ακριβώς έψαχνα! αν δεν ποσταρουμε λεπτομερεις δηλαδη,δεν προκειται να μας πιστεψεις?? λοιπον,ελληνικη official 2.3.3 αν εννοεις δεν υπαρχει ακομα και θα αργησει μαλλον αρκετο να βγει..υπαρχει ομως η νεοτερη αγγλικη jvo η οποια υπστηριζει ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο swype και ελληνικο samsyng πληκτρολογιο..παρ'ολα αυτα η διαδικασια για να περασεις τα παραπανω ειναι ευκολη μεσω recovery..κατεβασε απο samfirmware την jvo(europe) και φλασαρε την μεσω odin..επειτα τα αρχειακια swype και samsungkeyboard για ελληνικα και ενα cf-root kernel απο chainfire,και εισαι αρχοντας! Περισσότερες λεπτομέριες για να περάσω Ελληνικό Keyboard?
bi171184 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό ακριβώς έψαχνα! Περισσότερες λεπτομέριες για να περάσω Ελληνικό Keyboard? για πληκτρολογιο κτλ...εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 για φλασαρισμα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 για ροοτ αν θελεις εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732
arxaggelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μα το λινκ που σου έδωσα έχει έκδοση froyo 2.2.1 (JSD) η οποία έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και swype, ελληνικό μενού και ελληνικά στην πλαϊνή μπάρα των επαφών. Απλά δεν είναι επίσημη ελληνική (δεν δίνεται από τους ελληνικούς servers της samsung) άρα ακυρώνει την εγγύηση. Γιατί ζητάς πληροφορίες πως να περάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο; Η αμέσως προηγούμενη που έχω περασμένη εγώ (JS8) πάντως είναι κορυφαία stock, υποθέτω ότι αυτή θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένη στα σημεία. Υπάρχουν οδηγίες και για gingerbread αλλά είναι πολύ καινούριες, και εγώ δεν είμαι του απανωτού φλασαρίσματος (μιλάμε για τρελό εθισμό μερικοί). Κρίνω ότι το «καλό» το πράγμα δεν έχει βγει ακόμη. Οπότε δε βρίσκω γιατί να το ρισκάρεις την ώρα που υπάρχουν σταθερότατες εξαιρετικές froyo.
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά και συγνώμη για την υπερασχετοσύνη μου, αλλά η εμπειρία μου με τα android smartphones είναι κάτω των 24 ωρών. Έπιασα στα χέρια μου το galaxy S εχθές και το πρώτο πράγμα που έκανα αφού το φόρτησα, ήταν να το συνδέσω στον υπολογιστή για update, όπου και από 2.1 το έκανε 2.3. Τώρα βλέπω και εγώ ότι το κινητό έχει Ελληνικό μενού, αλλά όχι ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτό είναι θέμα κινητού ή firmware? Τσέκαρα στο λίνκ που δώσατε για το myphone.gr και την app στο marketplace Greek Input Method, την οποία και εγκατέστησα. Μόλις όμως πήγα να το ενεργοποιήσω, μου έβγαλε προειδοποίηση ότι αν το ενεργοποιήσω, η εφαρμογή θα καταγράφει οτιδήποτε πληκτρολογώ (keylogger). Οπότε και εγώ απεγκατέστησα την εφαρμογή. Αν έχετε λοιπόν την καλοσύνη να μου εξηγήσετε πρώτα η απουσία ελληνικού πληκτρολογίου πού οφείλεται ( κινητό ή firmware) και πώς μπορώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς όμως να root-άρω το κινητό. Βλέπω στο marketplace πολλές apps επι πληρωμή με ελληνικά ( Smart keyboard pro κλ κλ) αλλά δέν γνωρίζω αν αξιζουν την αγορά τους...
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Update: OK, απ'ότι φαίνεται η προειδοποίηση για την εφαρμογή ( HTC_IME ή Greek Input Method) είναι στάνταρ για όλα τα πληκτρολόγια. Έβαλα το HTC_IME και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.