Προς το περιεχόμενο

Καλυτερος browser για Android?

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Οpera Mini απο μενα για περιπτωσεις που συνδεεσαι με 3G καθως ειναι πολυ γρηγορος και οικονομικος.

Stock του Galaxy S για WiFi καταστασεις. Ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει αν ο Opera Mobile ειναι καλυτερος, μαλλον παιζουν στην ιδια θεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ το Δελφίνι. Κυριως για τα tabs του. Απο ταχυτητα δεν βλεπω διαφορα απο τον στοκ.

Mια απο τα ιδια,Δεν εχω δει καμια διαφορα ουτε εγω,ασε που μερικες φορες το δελφινι crash-αρει κιολας σε βιντεο!

Opera Mobile Browser εδώ. Άνετα ο καλύτερος σε smooth scrolling, και λίγα δευτερόλεπτα πιο αργός απο τον stock android browser, που όντως έχει το γρηγορότερο loading.

Τους έχω δοκιμάσει όλους, πριν βγει ο Opera 11 ήμουν με dolphin, πλέον ο Opera είναι καλύτερος απο όλους σχεδόν σε όλα, πλην όπως είπα της μικρής (μετρήσιμης με χρονόμετρο μόνο) διαφοράς στον χρόνο φόρτωσης σελίδας, σε σχέση με τον stock.

Δοκιμασα τον opera και τελικα ειναι φοβερος. Ομως εχει μια ελειψη που δεν μου αρεσει. Bookmark Widget. Ο στοκ εχει υποστηριξη απο πολλους 3ους κατασκευαστες οπως το folder organizer και launcher pro. Ο dolphin εχει το δικό του. Στον opera δεν βρηκα κατι. Αν εχει κανεις να προτινει κατι ευχαριστως.

Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι ναι μεν ο opera αργει να ανοιξει λίγο τις σελιδες ομως οταν μπαινεις μεσα ειναι 99% ετοιμες οποτε μου μυριζει preloading. Κατα τα αλλα super super smooth.

Δοκιμασα τον opera και τελικα ειναι φοβερος. Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι ναι μεν ο opera αργει να ανοιξει λίγο τις σελιδες ομως οταν μπαινεις μεσα ειναι 99% ετοιμες οποτε μου μυριζει preloading. Κατα τα αλλα super super smooth.

Το εξηγουν στο site τους. Aυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι το Mini ειναι η καλυτερη επιλογη για κινητα, ενω το Mobile ειναι για tablets.

Opera’s streamlined rendering engine and server-side compression allows the Opera browser to load webpages much more quickly than other mobile phone browsers. Opera is the smart choice for browsing on expensive wireless data plans. Using the Opera browser to browse the Web with your mobile phone can save you money on your phone bills, by reducing your data usage substantially. The Opera Mini browser uses only a tenth of the bandwidth of other browsers, compressing webpages by up to 90%.

With the Opera Mobile browser, turning on Opera Turbo compresses data up to 80%, or leave Opera Turbo off to get full website data, as you would on a PC.

Για οσους θελουν να δοκιμασουν το Mini χωρις να το εγκαταστησουν δοκιμαστε το Οpera Mini Simulator.

σε ένα άρθρο από την όπερα που διάβασα έλεγε ότι οι περισσότεροι browser χρησιμοποιούν το ίδιο rendering engine (το deafult της google), άρα και ίδια ακριβώς απόδοση στο loading γι' αυτό και είναι μικρά σε μέγεθος, ενώ για παράδειγμα ο opera mobile χρησιμοποιεί το engine της όπερα και γιαυτό και έχει τόσο μέγεθος (13MB) ,ενώ ο mini είναι λιγότερο απο 1 ΜΒ.

άρα το μόνο που διαφέρει είναι το UI στην ουσία

βρήκα το άρθρο, είναι εδώ, διαβάστε την παράγραφο που λέει "But even 10MB is much bigger than some other browsers?"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...