thomas21bale Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γεια σάς έχω ένα πρόβλημά με φακέλους και αρχεία και ΝΔ μπορω να τα αντιγράψω ούτε να Τ μετακιινισω. Τα ονόματά τους είναι με πράσινα Γράμματα.. τα υπόλοιπά αρχεία στον ίδιο φάκελο με με μαύρα Γράμματα στα ονόματά γίνομε κανονικά μπορει κάποιος να βοιθισει.. πως αλλάζουν αυτά τα πράσινα Γράμματα;;;; http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_05_2011/post-220251-0-85300400-1306340130_thumb.jpg
gkwa1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω πως αλλάζουν ούτε γιατί είναι πράσινα αλλά και εγώ που δεν μπορούσα να μετακινήσω ανοίξω κτλ σε ορισμένα αρχεία φόρτωσα το power magic από cd και πήρα τα αρχεία από την θέση που ήταν και όλα μια χαρά...
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν θυμαμαι καλα, τα πρασινα γραμματα σημαινουν οτι το αρχειο εχει συμπιεστει απο την εκκαθαριση δισκου και τα μπλε οτι ειναι κρυπτογραφημενο ή το αναποδο.
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν θυμαμαι καλα, τα πρασινα γραμματα σημαινουν οτι το αρχειο εχει συμπιεστει απο την εκκαθαριση δισκου και τα μπλε οτι ειναι κρυπτογραφημενο ή το αναποδο. Ανάποδα. Πράσινα κρυπτογραφημένα μπλε συμπιεσμένα
thomas21bale Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω πως αλλάζουν ούτε γιατί είναι πράσινα αλλά και εγώ που δεν μπορούσα να μετακινήσω ανοίξω κτλ σε ορισμένα αρχεία φόρτωσα το power magic από cd και πήρα τα αρχεία από την θέση που ήταν και όλα μια χαρά... Μπορεις να μου πεις πως ακριβώς γίνετε με το power magic?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.