Προς το περιεχόμενο

Πράσινα γράμματα σε φακέλους και αρχεία

thomas21bale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σάς έχω ένα πρόβλημά με φακέλους και αρχεία και ΝΔ μπορω να τα αντιγράψω ούτε να Τ μετακιινισω. Τα ονόματά τους είναι με πράσινα Γράμματα.. τα υπόλοιπά αρχεία στον ίδιο φάκελο με με μαύρα Γράμματα στα ονόματά γίνομε κανονικά μπορει κάποιος να βοιθισει.. πως αλλάζουν αυτά τα πράσινα Γράμματα;;;;

http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_05_2011/post-220251-0-85300400-1306340130_thumb.jpg

post-220251-0-85300400-1306340130_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως αλλάζουν ούτε γιατί είναι πράσινα αλλά και εγώ που δεν μπορούσα να μετακινήσω ανοίξω κτλ σε ορισμένα αρχεία φόρτωσα το power magic από cd και πήρα τα αρχεία από την θέση που ήταν και όλα μια χαρά...

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα, τα πρασινα γραμματα σημαινουν οτι το αρχειο εχει συμπιεστει απο την εκκαθαριση δισκου και τα μπλε οτι ειναι κρυπτογραφημενο ή το αναποδο.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα, τα πρασινα γραμματα σημαινουν οτι το αρχειο εχει συμπιεστει απο την εκκαθαριση δισκου και τα μπλε οτι ειναι κρυπτογραφημενο ή το αναποδο.

Ανάποδα.

Πράσινα κρυπτογραφημένα μπλε συμπιεσμένα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως αλλάζουν ούτε γιατί είναι πράσινα αλλά και εγώ που δεν μπορούσα να μετακινήσω ανοίξω κτλ σε ορισμένα αρχεία φόρτωσα το power magic από cd και πήρα τα αρχεία από την θέση που ήταν και όλα μια χαρά...

Μπορεις να μου πεις πως ακριβώς γίνετε με το power magic?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...