Προς το περιεχόμενο

Τί λεει αυτό το Lenovo;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα αυτό στο you. Πως σας φαίνεται σαν value for money; Είναι για άτομο που δεν θα παίξει ΠΟΤΕ βαριά παιχνίδια, και γενικά θα κάνει απλες εργασίες. Από εγγύηση και εξυπηρέτηση πως είναι η εταιρία;

Δημοσ.

Είδα αυτό στο you. Πως σας φαίνεται σαν value for money; Είναι για άτομο που δεν θα παίξει ΠΟΤΕ βαριά παιχνίδια, και γενικά θα κάνει απλες εργασίες. Από εγγύηση και εξυπηρέτηση πως είναι η εταιρία;

Η Lenovo εχει αγορασει το τμημα φορητων της IBM σε οτι αυτο συνεπαγετε την αξιοποιστια και την στιβαροτητα και το σερβις γενικα. Πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του μπορω να πω και μαλλον θα βολεψει τον φιλο σου μια χαρα.

Δημοσ.

με ενδιαφέρει να είναι γενικά αξιόπιστο αλλά και να έχει καλό σέρβις. Κατά τα αλλά από specs είναι μια χαρά νομίζω.

Δημοσ.

Απο ενα lenovo που ειχα πριν ενα 6μηνο, μονο τα καλυτερα μπορω να πω για την αξιοπιστια του!

Και ηταν της σειρας ideapad.Φανταζομαι τα thinkpad θα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα!

Δημοσ.

Απο ενα lenovo που ειχα πριν ενα 6μηνο, μονο τα καλυτερα μπορω να πω για την αξιοπιστια του!

Και ηταν της σειρας ideapad.Φανταζομαι τα thinkpad θα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα!

Το R 61 Core 2 Duo T8100 , 2.10 GHz που πήρε ένας φίλος μου δουλεύει αθόρυβα για πολλές ώρες χωρίς κανένα

πρόβλημα , με στιβαρή κατασκευή και δυνατή εγγύηση , ibm / lenovo = εγγύηση !! :rolleyes:

Δημοσ.

τελικά το πήρε σήμερα το λαπτοπ που, παρέθεσα στο πρώτο λινκ. Εξακολουθεί να μου φαίνεται παρά πολύ καλό vfm :) Η νεκροψία θα δείξει! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Δεν κανεις και κανενα review;

Τιποτα απλο, μηπως ψησεις και εμενα να το παρω! :P

Ειναι αθορυβο; Απο κατασκευη τι λεει; Ακουγεται η πλαστικουρα ή ειναι οντως στιβαρο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...