Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας γραφικων

vangelis2696

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου αν θες κανεις τηλεφωνικη παραγκελεια και στη φερνει ο κουριερ και ετσι δεν χρειαζεται καν να πας στο μαγαζι... σε συμφερει.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια και ειμαι προς τον δρομο για 5850-5870.Οι διαφορες με 5870 και 6870?

Δημοσ.

Δεν γίνεσαι πολύ κατανοητός σε αυτό που ρωτάς, αλλά ας προσπαθήσω.

Σε επιδόσεις αλλά και κατανάλωση ρεύματος ισχύει το παρακάτω: 6850 < 5850 < 6870 < 5870

Απλά προσφορές καινούρια βρίσκεις σε 6850-6870 (διάβασε παραπάνω), και όχι σε 5870 εκτός αν πας σε used λύσεις οπότε ψάχνεις στις αγγελίες. Γιατί αν είναι να αγοράσεις καινούρια 5870 πας σε 6950 που έχεις και μεγάλες πιθανότητες να την ξεκλειδώσεις σε 6970 πχ Asus 6950 2GB

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξαναγραψω μιας και ακομα δεν εκανα καμια κινηση για vga.Εχω στο μυαλο μου και αυτες τις καρτες(EAH6950 DCI/2DI4S/1GD5)((EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5) και θα ηθελα μερικες γνωμες,παρολο που ανεβαινω σε τιμη.Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ναι το ξερω και η διαφορα τους ειναι γυρω στα 30Ε.Η γνωμη σου σαν υλοποιηση και σαν επιδοσεις ποια ειναι? Γενικα αξιζει μια τετοια επιλογη σε αυτα τα χρηματα ή να κοιταξω κατι αλλο?Ευχαριστω

Δημοσ.

τα 2gb και ναι ειναι πολυ καλη καρτα η 6950 αλλα εξαρταται και απο το υπολοιπο συστημα που εχεις γιατι ειναι κριμα να κοβει την καρτα...

για games την θες ετσι?

Δημοσ.

vangelis.., καλο ειναι να ανεβασεις και το cpu σου λιγο..!!

συμφωνω με την 2gb παντως αφου ανεβαινεις σε τοσο δυνατη καρτα!!!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια.Την καρτα ναι για games την θελω.Την CPU την εχω στα 3,6.Λες να την παω στα 4 με το ειδη υπαρχων συστημα ή να κανω κατι αλλο?

Δημοσ.

απλα θες μια καλη ψυκτρα, αν δεν εχεις ηδη στον CPU!

Case:GMC H80

Psu:Thermaltake 750w

Cpu: AMD Phenom II x4 965 black edition

Cpu Cooler:Coolermaster V8

M/b: ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX

Ram:Corsair XMS3 4GB 1600MHz DDR3 (2x2GB)

Monitor:LG Flatron E2260

Πιστευω οτι ειμαι Ο.κ με αυτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...