Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας γραφικων

vangelis2696

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Νεος στο φορουμ το οποιο ειναι αψογο και με υπεροχα θεματα.Θα ηθελα τα φωτα σας για την επιλογη μιας καρτας γραφικων.Το συστημα αποτελειται απο

Case:GMC H80

Psu:Thermaltake 750w

Cpu: AMD Phenom II x4 965 black edition

Cpu Cooler:Coolermaster V8

M/b: ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX

Ram:Corsair XMS3 4GB 1600MHz DDR3 (2x2GB)

Monitor:LG Flatron E2260

Αυτη τη στιγμη ειμαι με μια VGA Asus 8800gts 640mb

Τα οικονομικα μου κυμμαινονται μεχρι και 150Ε και η χρηση θα ειναι gaming(action rpg) ισως και fps(COD,crysis2 k.a)

Εχω ερθει σε επαφη με μερικα παιδια απο εδω μεσα απο τις αγγελιες,αλλα δεν ξερω αν οι επιλογες μου ειναι σωστες,γι αυτο και θα ηθελα και την αποψη απο πιο εμπειρους χρηστες,οπως εσεις.

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας κουρασα.Βαγγελης B)

Δημοσ.

Ή με λίγα παραπάνω αυτήν: 6870. Αξίζει την διαφορά.

Μην πέσεις πάντως κάτω από την 5850 γιατί είναι κρίμα για το σύστημά σου.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ .Το καταστημα αυτο ειναι ηλεκτρονικο ή παω απο κει και την παιρνω?

Δημοσ.

Και τα 2

Και αρκετά αξιόπιστο. Αλλά είναι Σαλόνικα

Αν βρεις καμια 5870 εδω στις αγγελιες εκει γυρω στα 160 με εγγυηση ακομη ειναι μια καλη λυση...

Κι αυτό καλό. Φαντάζομαι γνωρίζεις 6850<5850<6870<5870

Δημοσ.

Και τα 2

Και αρκετά αξιόπιστο. Αλλά είναι Σαλόνικα

Κι αυτό καλό. Φαντάζομαι γνωρίζεις 6850<5850<6870<5870

Ειχα την Sapphire 5870 υπερχρονισμενη για πανω απο 1 χρονο και ηταν κορυφη! Τωρα βεβαια ειμαι με την 6950 -> 6970 μου και δεν ιδρωνει πλεον το αυτακι μου :-D

Δημοσ.

Α ρε ατιμη Σαλονικα :mrgreen: .Απο Αθηνα υπαρχει κατι παρομοιο εκτος απο e-shop ή Πλαισιο? 6850<5850<6870<5870 Ναι τα γνωριζω αυτα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε. STORM1978 τα εχω δει και εχω μιλησει με το ενα παληκαρι.Ευχαριστω

Δημοσ.

Για τον φίλο μας πήγαινε το αν το ξέρει :)

Είσαι από τους κ..φαρδους, χμμ τυχερούς, που ξεκλείδωσαν την 6950, ε? Καλή φάση :wub:

Δημοσ.

Α ρε ατιμη Σαλονικα :mrgreen: .Απο Αθηνα υπαρχει κατι παρομοιο εκτος απο e-shop ή Πλαισιο?

Φιλαρακι ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες αλλα πιστευω στα λινκ που σου εδωσα οι 5870 ειναι κορυφη!!!

Για τον φίλο μας πήγαινε το αν το ξέρει :)

Είσαι από τους κ..φαρδους, χμμ τυχερούς, που ξεκλείδωσαν την 6950, ε? Καλή φάση :wub:

Μονο!!!! :P

Δημοσ.

Πλαίσιο αυτην:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-HD-5850-Xtreme-PCI-Express-GDDR5-1GB-11162-15-20G.htm

Είναι η ίδια που έγινε χαμός στο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" (εγώ πήρα 2 τέτοιες σε CF). Φυσικά παίρνεις τηλ Κηφισιά να μάθεις αν υπάρχει κι αν είναι εκθεσιακό ή Retail (εκθεσιακό λέει αλλά μην το δίνεις σημασία). Πάντα έτσι λέει. Εγώ πήρα 1 PSU 850αρι και 2 σετάκια μνημών έτσι. Τηλεφωνάκι, βεβαιώθηκα ότι είναι reatail και πήγα και τα πήρα.

Κι εγώ πάντως θα έπαιρνα τις 5870 από τις αγγελίες...

Δημοσ.

Πλαίσιο αυτην:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-HD-5850-Xtreme-PCI-Express-GDDR5-1GB-11162-15-20G.htm

Είναι η ίδια που έγινε χαμός στο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" (εγώ πήρα 2 τέτοιες σε CF). Φυσικά παίρνεις τηλ Κηφισιά να μάθεις αν υπάρχει κι αν είναι εκθεσιακό ή Retail (εκθεσιακό λέει αλλά μην το δίνεις σημασία). Πάντα έτσι λέει. Εγώ πήρα 1 PSU 850αρι και 2 σετάκια μνημών έτσι. Τηλεφωνάκι, βεβαιώθηκα ότι είναι reatail και πήγα και τα πήρα.

Κι εγώ πάντως θα έπαιρνα τις 5870 από τις αγγελίες...

Ναι μαλλον θα μιλησω με τα παιδια ,αλλα δεν ξερω αν χωρανε στο κουτι μου γιατι ειναι και λιγο κτηνη.Παντως με βλεπω με 5870.Ειναι πολυ καλες

Δημοσ.

Ναι μαλλον θα μιλησω με τα παιδια ,αλλα δεν ξερω αν χωρανε στο κουτι μου γιατι ειναι και λιγο κτηνη.Παντως με βλεπω με 5870.Ειναι πολυ καλες

Κοιτα και αυτη

Δημοσ.

Κοιτα και αυτη

Με τα έξοδα αποστολής (+16) καλύτερα να πάει στο VisionStudio. Είναι και Ελλάδα το μαγαζί...

5850/..../6870 μια κοψιά είναι όλες. Αν δεν σου χωράει μία, δεν σου χωράει καμμία

Δημοσ.

Με τα έξοδα αποστολής (+16) καλύτερα να πάει στο VisionStudio. Είναι και Ελλάδα το μαγαζί...

ουπς εχεις δικιο... το προσπερασα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...