Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με laptop hp pavilion dv7..

chris19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω ενα προβλημα με το laptop μου..οταν παιζω ενα παιχνιδι η και καποιες φορες ακομα και οταν ειναι στην επιφανια εργασιας αρχιζει και κολαει το laptop και κανουν παρασιτα τα ηχεια..αυτο κραταει περιπου 30 δευτερολεπτα......δεν ξερω τι εχει.....εχω κανει το laptop 4 φορες format....και παλι το τα ιδια.....το συστημα μου ειναι= windows 7, nvidia geforce g105m, 3 gb ram, intel core i3 330M..

Δημοσ.

Κάπου βραχυκυκλώνει η μητρική σου. Πήγαινέ το στην αντιπροσωπεία της HP να σου πούν σίγουρα και υπεύθυνα τι φταίει.

Δημοσ.

Μπορείς να το πάς και στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες μήπως και έχει support στα HP και το δούν.

Ναι λογικά εφόσον δεν διορθώνεται με Format είναι πρόβλημα hardware. Και μάλλον κάπου βραχυκυκλώνει η μητρική σου και επηρρεάζει την κάρτα ήχου και την κάρτα γραφικών. Πρέπει να το δεί ειδικός για να σου πει υπεύθυνα και σίγουρα τι ακριβώς φταίει.

Δημοσ.

Καντο ένα γερό φύσιμα πρώτα μηπως και ανεβάζει θερμοκρασίες... μπας και γλυτώσεις το τρέξιμο!!!

Δημοσ.

Περνεις ένα κανιστρο πεπιεσμένου αέρα ή πας σε ένα βανζινάδικο με κονφλέρ αέρα και το φυσας μέσα στις γρύλιες εξαερισμου για να φυγει η σκόνη και να ξεμπουκώσει!!

Στην δεύτερη περίπτωση μεγάλη προσοχή μην το φυσίξεις με την πλήρη δύναμη του κονφλερ και κάψεις κανένα ανεμηστήρι και επίσης πριν το φυσίξεις δούλεψε πρωτα λίγο το κονφλερ για να φύγει τυχόν υγρασία που έχει μαζέψει!!

Δημοσ.

Βρες κάποιον που έχει κάποια εστω μικρή σχέση με υπολογίστες και πες του να στο φυσίξει... εκείνος θα καταλάβει!!!

Δημοσ.

οκ καταλαβα.

Κανε μικρα φσιιτ φσιιτ στα πλαγια. Δηλαδη μην στοχευεις αμεσα προς το ανεμιστηρακι. Αν ειναι παλιο το λαπτοπ και εκτος εγγυησης καλο θα ηταν να ανοιχτει και να καθαριστει απο τη σκονη και το ανεμιστηρακι.

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσει είναι γνωστό πρόβλημα σε πολλού ΗΡ φορητούς. Αν π φορητός σου υποστηρίζει coolsense κατέβασε την έκδοση 2.0 από εδώ:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-94127-1&lc=en&dlc=en&cc=us&os=4063&product=5111872&sw_lang=

και απενεργοποίησε το cpu throttling.

Αν δεν δουλέψει δυστυχώς θέλει αλλαγή το μηχάνημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...