tsakonas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 10 χρονια αγγλια , παιζει να εχω φαει 1000 κοτετσια, το πουλι μου ακομα δουλευει αρα μυθος στηθος επισης δυσκολα, ιδιο παρεμεινε...
NT1G Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
elfrien Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Η φράση είναι: Πίστευε, και μη, ερεύνα. Θέλει να πει να μην πιστεύεις τον άλλονμόνο από τα λόγια του, αλλά να ερευνάς το κάθε τι που σου "πασσάρουν" αληθινό.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Η φράση είναι: Πίστευε, και μη, ερεύνα. Θέλει να πει να μην πιστεύεις τον άλλονμόνο από τα λόγια του, αλλά να ερευνάς το κάθε τι που σου "πασσάρουν" αληθινό. Λάθος
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Η φράση είναι: Πίστευε, και μη, ερεύνα. Θέλει να πει να μην πιστεύεις τον άλλονμόνο από τα λόγια του, αλλά να ερευνάς το κάθε τι που σου "πασσάρουν" αληθινό. Οπότε το "και" είναι συνώνυμο του "ή". Οπότε αν πάω αύριο στο μανάβη και του πω "ένα πράσο και μια ντομάτα" θα με ρωτήσει "τι απ' τα δύο";
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οπότε το "και" είναι συνώνυμο του "ή". Οπότε αν πάω αύριο στο μανάβη και του πω "ένα πράσο και μια ντομάτα" θα με ρωτήσει "τι απ' τα δύο"; Δεν είναι ή, είναι και. Σε απλά ελληνικά "Αν πιστεύεις και αν δεν πιστεύεις, ερεύνα"
jason_rethymno Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τα μαλλιά της κεφαλής μέχρι πόσο μεγαλώνουν?Φτάνουν εως ένα σημείο και μετά σταματάνε αν δε τα κουρεύεις? Επίσης οι πρωτογονοι πως κουρευόντουσαν πριν ανακαλύψουν τα εργαλεία κοπής?
vocals_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τα μαλλιά της κεφαλής μέχρι πόσο μεγαλώνουν?Φτάνουν εως ένα σημείο και μετά σταματάνε αν δε τα κουρεύεις? Επίσης οι πρωτογονοι πως κουρευόντουσαν πριν ανακαλύψουν τα εργαλεία κοπής? Δε σταματάνε(θαρρώ). Δε κουρεύονταν.
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πρέπει να έχω αναφερθεί ξανά σε αυτό τον μύθο αλλα την τελευταία φορα που είχε πανσέληνο έτυχε να το δοκιμάσω και να βεβαιωθώ ότι ισχύει.. Λένε πως αν πας σε ορεινή περιοχή νύχτα με πανσέληνο και φωνάξεις τότε ακούς κάποιον να φωνάζει το ίδιο πράγμα με την φωνή σου !! Το έκανα και τρόμαξα αρκετά.
amvrosiusd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ο πετρος κοκαλης οταν τρακαρε στην παραλιακη με μια πορσε πριν χρονια ειχε λεει συνοδηγο τον τζιγγερ.......
christiana78 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τα μαλλιά της κεφαλής μέχρι πόσο μεγαλώνουν?Φτάνουν εως ένα σημείο και μετά σταματάνε αν δε τα κουρεύεις? Επίσης οι πρωτογονοι πως κουρευόντουσαν πριν ανακαλύψουν τα εργαλεία κοπής? Νομίζω οτι σταματάνε eventually αλλά σε διαφορετικό μήκος στον καθένα. Aν το φτιαξεις,θα ερθει. Ρε παιδια σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος τί είναι αυτό, απο που βγαίνει... .....θυμάμαι ένα επεισόδιο απο το Παντρεμένοι με παιδιά που είχε φτιάξει μια πόρτα ο αιώνια αγαμητος γιος (πως τον έλεγαν..) και είχε έρθει το cool alter ego του...πολύ γέλιο...
NT1G Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 O Zach Galifianakis προωθεί μπλουζάκια που λένε "Save Greece" με τιμή $100 και τα έχουν φορέσει όλοι οι γνωστοί στάρς του Hollywood. Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους πηγαίνουν στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα