Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM αυτο που συμβαινει ειναι οτι η mentos προκαλει την ακαριαια απελευθερωση του ανθρακικου. σαν να ειναι το αναψυκτικο κουνημενο δηλαδη.
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τέσπα ον τοπικ τώρα: έχετε ακούσει οτι βάζουν (οι Ιαχωβάδες το έχω ακούσει εγώ -χωρίς πολύ λογική ωστόσο) κάτω απο τα χαλιά σταυρούς για να τους πατούν οι χριστιανοί :Ρ :Ρ ? Κάτι παρόμοιο μας έλεγε θεολόγος στο σχολείο. Ότι στην κάτω επιφάνεια των παπουτσιών (Timberland νομίζω ή και άλλα), στα μποτάκια κυρίως, που τότε ήταν και πολύ της μόδας, οι κακές εταιρείες βάζουν σταυρούς, για να τους πατάμε και να ταπεινώνουμε τον Χριστό κτλ.
pournaras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Οπως επισης και κατι μποτακια καστορινα, που ειχαν απο κατω στο σχεδιασμο τους κατι σε σταυρο, και μας λεγαν οτι δεν κανει να αγοραζουμε τετοια γιατι ειναι σαν να παταμε το Χριστο. Κάτι παρόμοιο μας έλεγε θεολόγος στο σχολείο. Ότι στην κάτω επιφάνεια των παπουτσιών (Timberland νομίζω ή και άλλα), στα μποτάκια κυρίως, που τότε ήταν και πολύ της μόδας, οι κακές εταιρείες βάζουν σταυρούς, για να τους πατάμε και να ταπεινώνουμε τον Χριστό κτλ. Χα, σε προλαβα για ενα λεπτο
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κάτι παρόμοιο μας έλεγε θεολόγος στο σχολείο. Ότι στην κάτω επιφάνεια των παπουτσιών (Timberland νομίζω ή και άλλα), στα μποτάκια κυρίως, που τότε ήταν και πολύ της μόδας, οι κακές εταιρείες βάζουν σταυρούς, για να τους πατάμε και να ταπεινώνουμε τον Χριστό κτλ. Μα υποτιθεται ο Χριστος σα Θεος που ειναι εχει υπερανθωπες ικανοτητες, γινεται να ταπεινωθει? Απορω παντως πως δεν εριξε φωτια να τις καψει αυτες τις εταιριες,
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μα υποτιθεται ο Χριστος σα Θεος που ειναι εχει υπερανθωπες ικανοτητες, γινεται να ταπεινωθει? Απορω παντως πως δεν εριξε φωτια να τις καψει αυτες τις εταιριες, το αυτό
apd453 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το ρητό "του κώλου τα εννιάμερα" έχει βγει από το ότι για να συνέλθει το σουφρίδι χρειάζεται εννιά μέρες. Μάλλον πρόκειται περί μύθου λόγο του ότι δεν έχω ακούσει παράπονα από καμία.
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 9 μερες εφοσον εισαι ατσαλος και τον τραυματισεις.
theTuber Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν αποδεικνυει κατι?? εγω θα εκλεγα οτι αποδεικνυει τα παντα. Οταν επιτρεπονταν η μορφωση στους υποδουλουλους ακομα και στην ιδια τη πρωτευουσα του Οθωμανικου κρατους τοτε πως να ισχυριστεις οτι ηταν απαγορευμενα τα σχολεια? Απλα οι παππαδες χτισαν τα μυθο για τα δικα τους συμφεροντα. Οι Τουρκοι οταν προκαλουνταν κατεστρεφαν τα παντα, οχι μονο εκκλησιες. Ξαναδιάβασε τι έγραψα για την συγκεκριμένη συνοικία της πρωτεύουσας του Οθωμανικού κράτους και για τις διαφορές στις ελευθερίες των υπόδουλων από περιοχή σε περιοχή. Σε αλλες περιοχες δεν τους αφήναν να λειτουργήσουν σχολεία και οι υπόδουλοι προσπαθούσαν για χρόνια συνεχόμενα να μπορέσουν να χτίσουν μια εκκλησία ή ένα σχολείο. Εχουν γραφτεί άπειρες σελίδες ιστορικών κειμένων και αναλύσεων για να γενικεύουμε ότι επειδή στην Πόλη ήταν η Μεγάλη του Γένους σχολή επιτρεπόταν παντού το ίδιο. Το μόνο συμπερασμα που βγαίνει από την ύπαρξη της μεγάλης του γένους σχολής στην Κωνσταντινούπολη είναι ότι το Φανάρι ήταν συνοικία Ελληνική με προνόμια. Δεν έγραψα ότι οι Τούρκοι κατέστρεψαν μόνο εκκλησίες αλλά και λοιπά (σχολεία κλπ.)
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Το ρητό "του κώλου τα εννιάμερα" έχει βγει από το ότι για να συνέλθει το σουφρίδι χρειάζεται εννιά μέρες. Μάλλον πρόκειται περί μύθου λόγο του ότι δεν έχω ακούσει παράπονα από καμία. αλλη urbanια ειναι οτι αυτη η ατακα βγηκε στον αερα οταν πηρε και το ειπε καποιος σε εκπομπη του Ασκητη! (εννοειται και εδω ενας φιλος ειδε την εκπομπη κλπ κλπ κλπ)
apd453 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εμένα πάντως γκόμενα μου το είχε πει όταν την έψηνα. Η ατάκα είναι πολύ παλιά γιατί τη ξέρω από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Βασικά θυμάμαι που έλεγε ένας θείος μου στη θεία μου όταν μαλώνανε για τον Κωνσταντίνο (η θεία μου ήταν Βασιλόφρων)
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δεν διαβασα τις σελιδες...(υπαρχει κατι αντιστοιχο του chain letter.spam?) 1.αυξανονται/μειωνονται οι μηνες στον στρατο καθε φορα που αναφερεται ο στρατος σε συζητηση ή καποιος σε καποια παρεα ειναι φανταρος 2.καποιος εβγαλε διπλωμα για 50αρη στα 13-15 και στα 16 για αυτοκινητου,με προυποθεση να υπογραψουν οι γονεις.(του το πε ενας φιλος φιλου θειος κτλ.που ειναι στην τροχαια ή κατι σχετικο)
danton Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλη ραδιοαρβυλα η παρακατω http://www.insomnia.gr/topic/410610-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%89-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%82/page__view__findpost__p__4077724
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 καλά μη τρελαίνεσαι....μπορεί να τα παραλέει το άρθρο, αλλα δεν ήσουν εκεί άρα δεν ξέρεις... τα μισά μονο να είναι αλήθεια, φτάνει... τα ξέρουμε τα της εκκλησιας, μεγάλη σαπίλα παίζει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Άνοιξαν το σφραγισμένο δωμάτιο και βρήκαν μια αρβύλα, ΝΑ, με το συμπάθειο.
grigoriou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Nαι ο καημενος, με τρυπια παπούτσα κυκλοφορουσε... φτωχεια καταραμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα