Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πως ακριβώς εξηγείται ο φετιχισμός αυτός; Εννοώ, ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από το turn on;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πως ακριβώς εξηγείται ο φετιχισμός αυτός; Εννοώ, ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από το turn on; Μην μου βαζεις δυσκολα,ενας Ψυχιατρος μπορει να απαντησει καλυτερα για τους φετιχισμους γενικα.Το θεωρητικο υποβαθρο που προτασεται στις περιπτωσεις φετιχισμου δεν το εχω ψαξει αν κ θυμαμαι καποιες θεωριες που μιλουσαν για non conformity απεναντι στην κοινωνια.Παει καιρος που τα ειχα δει ομως στην σχολη.
freedubus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ότι η κατεύθυνση που γέρνει η μαλαπέρδα σου δείχνει οτι την παίζεις με το αντίθετης κατεύθυνσης χέρι. Π.χ. γέρνει προς τα δεξιά, άρα την παίζεις με το αριστερό.
-nick- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ότι η κατεύθυνση που γέρνει η μαλαπέρδα σου δείχνει οτι την παίζεις με το αντίθετης κατεύθυνσης χέρι. Π.χ. γέρνει προς τα δεξιά, άρα την παίζεις με το αριστερό. Καλα αυτο οχι, αλλα αναλογα πως την παιζεις γινεται κυρτη προς τα πανω
35apontos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Να προσθέσω σ' αυτά που λέτε,ό,τι όταν ήμανε μικρός και την έπαιζα δεν μεγάλωνε καθόλου.Μετά,άμα μεγάλωσα και ανακάλυψα το κεχρί,μούγινε σαν βγαλμένο χέρι,αλήθεια. Μετά ήρθαν τα γεράματα...
PP1969 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το κεχρι? Ξέρω θυληπρεπή που γαμάει αποδεδειγμένα δίχως αύριο ....... Για τον Τοξοβολο λες? Και δε του φαινοταν...
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο τοξοβολίνος είναι αντρίλα ρε, ξέρεις πολλούς θηλυπρεπείς με τέτοια φωνή (δες υπογραφή τόξο);
doutsos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Κλαίω από τα γέλια με αυτά που διαβάζω.. keep up the posting guys! χαχαχαχαχα
PP1969 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο τοξοβολίνος είναι αντρίλα ρε, ξέρεις πολλούς θηλυπρεπείς με τέτοια φωνή (δες υπογραφή τόξο); Σωστα... πολυ βαρβατιλα ακουγεται!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο τοξοβολίνος είναι αντρίλα ρε, ξέρεις πολλούς θηλυπρεπείς με τέτοια φωνή (δες υπογραφή τόξο); Σωστα... πολυ βαρβατιλα ακουγεται! Ελπιζω να μην ειναι ειρωνικα αυτα τα σχολια!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 θέλει δύναμη για να λυγίσει το τόξο ρε σεις... χωρις πλακα, αυτο το ''λυγιζω το τοξο'' δεν το ειχα σκεφτει!Τελος,θα το χρησιμοποιω απο δω κ περα για παρτη μου! +1 κ σε σενα κ στον Ελευσινιωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα