Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτο ομολογω πως το κανω.αλλα πιο πολυ για πλακα και εαν δεν με βλεπει κανενας φυσικα....
santana99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αν δεις παπά στο δρόμο, πρέπει να πιάσεις τα αρχίδια σου. για πιο λόγο και καλα;
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Νταξ πτυχιο Ιατρικης δεν εχω,αλλα τοσα χρονια συνανστρεφομαι με μαυρους (κ με μερικους πιο ''προσωπικα''),δεν ετυχε να μου μυρισει κατι.Οσο για τους αδενες,νομιζω οτι ειναι κουλο οτι εχουν περισσοτερους υδροτοποιους, αυτο νομιζω θα συνιστουσε σοβαρη γενετικη διαφοροποιηση μεταξυ φυλων.Στην τελικη homo sapiens ειμαστε ολοι. Nαι αλλα ξερεις οτι οι μαυροι εχουν περισσοτερες φυσικες δυναμεις απο τους λευκους.
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Nαι αλλα ξερεις οτι οι μαυροι εχουν περισσοτερες φυσικες δυναμεις απο τους λευκους. και αυτό μύθος είναι και ρατσιστικό από μέρους σου
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτο θα το ελεγε σιγουρα καποιος που δεν παρακολουθει μπασκετ
eu@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 λενε πως και καλα αν ξυπνησεις και αγγιξεις τα μαλλια σου,ξεχνάς το όνειρο που ειδες!
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το καταλαβα βρε juda. Εγω παντως ξεχνω τα ονειρα μου αμεσως, ακομα και χωρις να αγγιξω τα μαλλια μου.
eu@ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 α εγω δε ξερω!απλα το ακουσα! :Ρ μαλλον δε το ξεχνας!
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και αν δεν έχεις μαλλια; Τοτε σκοραρεις! Εχω ακουσει οτι οι πληρως καραφλοι τραβανε τις γυναικες(η αιτιολογια ειναι λιγο σοκιν, αν τη ξερεις)
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ε αυτο δεν εχει καμμια βαση. Η γυαλιστερη καραφλα ομως κατι σου θυμιζει ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα