VeRDe Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Η κατάσταση είναι τραγική 2-3 εβδομάδες τώρα.. Στην αρχή (πριν μια-δυο εβδομάδες) δε μπορούσες να μπεις ούτε στο storefront ούτε στο auction house και φυσικά ούτε multiplayer. τώρα εδώ και λίγο καιρό μπαίνεις μεν αλλά υπολειτουργούν. τρομερά αργό.. και στο multiplayer? για ΚΛΑΜΑΤΑ! αυτοκίνητα εξαφανίζονται, εμφανίζονται να πετάνε, σε διεμβολίζουν κάθε φορά που λαμβάνει σήμα ο server ότι είναι μπροστά σου και σπεύδει να τα στείλει στην...θέση τους και οι εκκινήσεις είναι ένα μέρος συγκρούσεων εξαιτίας του lag.. Φτάνεις στο σημείο να κάνεις time trial παρά circuit γιατί η θέση που εμφανίζει εντός αγώνα είναι εικονική και αλλάζει όταν τερματίζουν όλοι και στέλνουν στον server τον χρόνο αγώνα τους. Παράπονα δε βλέπω από πολύ κόσμο και αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει προτεραιότητα σε κάποιους χρήστες από συγκεκριμένες χώρες.. βέβαια στο επίσημο φόρουμ άνοιξα ένα τόπικ και υπήρξε φίμωση. δεν ανέβηκε ποτέ... Έχει κανείς τίποτα υπόψην του? Όχι τίποτα άλλο αλλά πληρώνουμε και 60 ευρώ το χρόνο υποτίθεται για να έχουμε Xbox Gold συνδρομή....
VeRDe Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 όχι γιατί όταν συνέβαινε σε εμένα συνέβαινε και σε ένα φίλο μου που ζει σε διαφορετική πόλη.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μήπως είναι γενικότερο με την χώρα μας (τραβηγμένο να συμβαίνει κάτι τέτοιο) ή με κάποιο ISP; Βασικά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά. Από εσένα το μαθαίνω.
VeRDe Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 άκυρο παίδες έχω χάλια wireless σήμα γιατί είναι μακριά και πίσω από τοίχο το router μου. Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή δεν είχα πρόβλημα και απέκτησα τώρα... το router ή το xbox δεν άλλαξαν θέση....
Bourdoulas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μπορεί να μπλέκεται κάποιο άλλο δίκτυο (ή και συσκευή ακόμα) με το δικό σου. Άλλαξε κανάλι στο wireless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.