Προς το περιεχόμενο

E3 2011 Game Press Conference

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από kostacurtas, 6 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία
Κρυμμένο από kostacurtas, 6 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία

titanomaxos απορώ κιόλας γιατί δεν είδες την press conference?

battlefield 3 /metro δεν δείξανε καθόλου και δεν αναφέρεις καθόλου τα halo 4/anniversary? ο νούμερο 1 xbot και δεν είδε την live παρουσίαση ? δεν έχω λόγια.

βαθμολογία ξέχασα να βάλω 1/10 απο μένα και αυτό "για το tomb raider και το halo4 cgi στο τέλος"

εαν ειμαι εγω bot, εσυ εισαι προβατακι της sony....

Και βεβαια την ειδα live την press conference! Σας ειπα ετσι μερικα....

Αυριο η sony θα μας δειξει το μπασταρδακι το ngp, uncharted 3, resistance και ico με το ιπταμενο κοτοπουλο και θα γινει χαμος... :mrgreen:

• Απαντ. 433
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΜW3, Forza, Gears, Tomb Raider, Halo ήταν μια χαρά. Με τα υπόλοιπα γέλασα πάρα πολύ με το πόσο κακοί ηθοποιοί ήταν αυτοί που παίζανε, ειδικά τα παιδιά. Και το star wars ήταν χάλια. Αλλά επειδή δεν παίζει να πάρω kinect σύντομα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Γενικά πάντως overreaction everywhere, χαλαρώστε.

εδιτ, και ΜΕ

Δημοσ.

πια trilogy ? halo 3/reach/odst/anniversary/wars? 1 είναι το numbered, τριλογία είναι μέχρι το halo3 (τα πρώτα 2 ήταν στο xbox όχι στο 360)και εφόσον δεν έχει βγει η επόμενη κονσόλα δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό.

μακάρι να είναι για την επόμενη κονσόλα ,αν είναι για το 360 θα αγοράσει το connex πολυς κόσμος για να παίξει το conduit 3 που θα το πατάει κάτω....

A trilogy is a set of three works of art that are connected

Δεν έχει να κάνει με το να είναι το πρώτο μέρος ;). Για να μιλάει για νέα τριλογία στο X360, σημαίνει ότι στην ουσία μας ανακοίνωσε ότι τα επόμενα τρία Halo (πιθανότατα τα 4-5-6) θα είναι στο X360, όχι μόνο το Halo 4 ;). Τώρα αν αυτό τους βγει σε καλό ή αν κάνουν μπουγάδες (του στιλ Halo4 στο X360, Halo Ζιμπάμπουε και Halo Τσάρλιστον στο Χ360 που θα αποτελούν μέρος της τριλογίας κι όχι parallel stories, ενώ το Halo 5 βγει στο επόμενο Xbox και διαδραματίζεται μετά από 20 χρόνια των όσων έγιναν στα Τσάρλιστον/Ζιμπάμπουε) είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Σωστός ο titanomaxos

Τα ιδια λεγατε και περσι και τι ειχαμε τελικα

1 χρονο μετα 10εκ Kinect

Λογικο ειναι να επενδυσει πανω σε αυτη την επιτυχια η ms

Δημοσ.

Τα φτιαχνει και τα πουλαει η MS...

Η SONY τα βγαζει και τα κοιταει τωρα τελευταια, περα απο το στριπτιζ που κανει καθε χρονο στις κονσολες της... :mrgreen:

Δημοσ. · Κρυμμένο από privateer, 6 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από privateer, 6 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω αυτους που φτιαχνουν account επι account για να συμφωνουν με τον εαυτο τους. Μου θυμιζει σκηνικο που ειχε πει ο Χαρρυ Κλυν παλια που οι πολιτικοι εχουν καθρεφτες στα ταβανια απο την τουαλετα του σπιτιου τους για να θαυμαζουν τον εαυτο τους ενω κανουν γαργαρες.

Δημοσ.

Ok αλλά όχι άλλο halo με τα γκρίζα και μούφα γραφικά για 10χρονους...

1. new metro

2. new Batman

3. Battlefield 3

4. new Call of duty

5. Το απολυτο Forza

5. Gears of War

6. Mass effect 3

7. Tomb Raider

8. F1 2011

9. FIFA 2012

10. RAGE

11. SKYRIM

12. THE WITCHER 2

13. SSX

14. SOUL CALIBER 5

15. DARKSIDERS 2

16. PREY 2

17. THE DARKNESS 2

18. DEUS EX 2

19. DRAGONS DOGMA

20. HALO 4

21. NINJA GAIDEN 3

22. new BIOSHOCK

23. ASSASIN CREED REVELATIONS

και αλλα τοσα....

Βγαινουν παιχνιδαρες φετος και λεει η Microsoft θα βγαλω και μερικα και εγω και θα δωσω ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στο LIVE αλλα και θα προωθησω FULL το KINECT για την οικογένεια και να μπει σε καθε σπιτι...

Σιγα μην σας εδειχνε ξενο πραγμα στην εκθεση της...και μερικα οπως το TOMB το εκανε για anti-uncharted....

.....αλλα για να καταλαβαίνετε και καποια πραγματα θελει και μυαλο (δεν παει στον polaki21) αλλα σε καποιους αλλους....!

Εσυ στο Halo εμεινες polakis21?

Δημοσ.

ο νούμερο 1 xbot

:lol: Φοβερός!!!!

χαχαχαχα κάνανε το nfs heavy rain :P

Όντως.. Μόλις είδα οτι βγήκε απο το αμάξι, το 1ο πράγμα που σκέφτηκα ήταν : μετά θα είναι στο γκαράζ ή το έχασα? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...