Προς το περιεχόμενο

E3 2011 Game Press Conference

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κρίμα που τίτλοι όπως το forza 4 και όλοι οι άλλοι δυνατοί τίτλοι ps3/xbox χαραμίζονται.ηταν καιρός για νέο hardware οι νέοι τίτλοι πλην του uncharted 3 δεν εντυπωσιάζουν πλεον.οι κονσόλες αυτές δεν έχουν πλέον να δείξουν κάτι αξιόλογο στον τεχνικό τομέα.

Και χωρίς pc exclusives δεν βλέπω μελλον.καλα τα crysi2,witcher,dirt3 αλλά είναι φτιαγμένα με γνώμονα τις κονσολες.ενα στούντιο όπως η turn10 θα μπορούσε να κάνει θαύματα με ένα νέο hardware θα βλέπαμε το forza και θα τρίβαμε τα μάτια μας.

• Απαντ. 433
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα και το Uncharted 3 δεν κάνει τη διαφορά στα γραφικά, όπως το 2. Δεν βλέπουμε δηλαδή κάτι καινούργιο. Θεωρώ οτι του χρόνου θα ανακοινωθούν νέες κονσόλες, δεν τους παίρνει άλλο...

Δημοσ.

Μα και το Uncharted 3 δεν κάνει τη διαφορά στα γραφικά, όπως το 2. Δεν βλέπουμε δηλαδή κάτι καινούργιο. Θεωρώ οτι του χρόνου θα ανακοινωθούν νέες κονσόλες, δεν τους παίρνει άλλο...

Σίγουρα,αφού είναι πάνω στο ίδιο engine.

Δημοσ.

Εντώπωση μου κάνει το πώς κατάφεραν να βγάλουν τέτοια γραφικά στο Forza, με ολοκαίνουργια μηχανή πάνω σε τόσο πανάρχαιο hardware.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντώπωση μου κάνει το πώς κατάφεραν να βγάλουν τέτοια γραφικά στο Forza, με ολοκαίνουργια μηχανή πάνω σε τόσο πανάρχαιο hardware.

Αρα τους παιρνει κι αλλο.:P

Για μενα ανετα 2-3 χρονακια ακομα,για να δουμε τοτε κατι πραγματικα πολυ δυνατο που θα κανει την διαφορα.

by the way ,σε συνεντευξη της ND που ειδα σημερα,ειπαν οτι με την τεχνολογια του uncharted 2 δεν θα μπορουσαν να κανουν το demo με το καραβι και οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια να κανουν πολυ καλυτερα πραγματα(για να το λενε αυτοι..:P)

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-uncharted-3/715817

Η μηχανη ειναι η ιδια,αλλα βελτιωμενη,οπως ηταν και αυτη του U2 σε συγκριση με το U1.

Δημοσ.

In race το παιχνίδι είναι σχεδόν ιδιο.βελτιωσαν πολύ τα μοντέλα αλλά το πολύ να τα πάνε στο ίδιο η λίγο καλύτερο επίπεδο από το gt5 τίποτα σπουδαιο.τα τραγικά βουνά wallpaper παραμενουν.αν η turn10 δούλευε πάνω σε μια gtx5XX η 69XX το αποτέλεσμα θα ήταν φωτορεαλιστικο

Δημοσ.

Αρα τους παιρνει κι αλλο.:P

Για μενα ανετα 2-3 χρονακια ακομα,για να δουμε τοτε κατι πραγματικα πολυ δυνατο που θα κανει την διαφορα.

by the way ,σε συνεντευξη της ND που ειδα σημερα,ειπαν οτι με την τεχνολογια του uncharted 2 δεν θα μπορουσαν να κανουν το demo με το καραβι και οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια να κανουν πολυ καλυτερα πραγματα(για να το λενε αυτοι..:P)

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-uncharted-3/715817

Η μηχανη ειναι η ιδια,αλλα βελτιωμενη,οπως ηταν και αυτη του U2 σε συγκριση με το U1.

Ναι, στην περίπτωση του Forza απλά έφτασαν τα επίπεδα του GT5. Όσον αφορά τη ND, μην τα πολυπιστεύεις κιόλας, πολλά απο αυτά που λένε είναι hype για εντυπώσεις. Η ψυχολογία στον καταναλωτή παίζει μεγάλο ρόλο, και αυτοί ξέρουν ακριβώς τι λένε,

Δημοσ.

φαντάσου pds τι θα μπορούσε να κάνει η naughty dog με 2gb ram και καλή gpu....όσο για το u3 εγώ δεν βλέπω διαφορά απο το 2 ίσα ίσα που μου φαίνεται λίγο χειρότερο(πολύ πιο κλειστους χόρους έχει το 3,αρκετά πιο θολό,περισότερο blur κτλπ)ίσως να το έχουν ετσι για το 3d(μου θυμίζει killzone2/3 που ακόμα θεωρώ το 2 καλύτερα εμφανισιακά απο το 3)

το forza είναι όντως πάρα πολύ εντυποσιακό και πλέον δεν υπάρχει συγκριση με το gt,η polyphony έχει μείνει πίσω,ίσως να την κρεμάει και το hardware(πήγαιναν για άλλα και στο τέλος πετσόκομα.).

Δημοσ.

Την πάτησαν στο GT με τα premium/standard cars. Το Forza ναι μεν έχει λιγότερο αυτοκίνητα, αλλά όλα είναι στο ίδιο επίπεδο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσον αφορά τη ND, μην τα πολυπιστεύεις κιόλας, πολλά απο αυτά που λένε είναι hype για εντυπώσεις.

Δεν εχω λογο να μην πιστεψω συγκεκριμενα την ND.Iσα ισα.

φαντάσου pds τι θα μπορούσε να κάνει η naughty dog με 2gb ram και καλή gpu....όσο για το u3 εγώ δεν βλέπω διαφορά απο το 2 ίσα ίσα που μου φαίνεται λίγο χειρότερο(πολύ πιο κλειστους χόρους έχει το 3' date='αρκετά πιο θολό,περισότερο blur κτλπ)ίσως να το έχουν ετσι για το 3d(μου θυμίζει killzone2/3 που ακόμα θεωρώ το 2 καλύτερα εμφανισιακά απο το 3)

το forza είναι όντως πάρα πολύ εντυποσιακό και πλέον δεν υπάρχει συγκριση με το gt,η polyphony έχει μείνει πίσω,ίσως να την κρεμάει και το hardware(πήγαιναν για άλλα και στο τέλος πετσόκομα.).[/quote']

Δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανει η ND με 2gb Ram,γιατι 2 χρονια μετα θα θελω να φανταστω τι θα κανει με 4 και παει λεγοντας.

Εγω θελω να δω μεγαλη διαφορα στις νεες κονσολες και οχι να περιμενω μετα απο 3 χρονια παλι νεες κονσολες,πανω που θα εχουν αρχισει να ωριμαζουν οι προηγουμενες.

Τωρα για το U3 διαφωνω(δες και το trailer που εχει σημεια κατα πολυ ανωτερα απο το 2) και ειδικα για το killzone 3(που το εχουμε παιξει ετσι και αλλιως για να εχουμε αποψη).

To K3 εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο το 2,πολυ μεγαλυτερα επιπεδα,πολυ καλυτερα textures,μεγαλυτερη λεπτομερια,πολυ ανωτερου επιπεδου ΑΑ,Εκρηξεις ,εφε.Γενικα πολυ μεγαλη διαφορα.

Βεβαια υπαρχουν καποιοι που προτιμουν το look του 2 και το εχω διαβασει αρκετες φορες αυτο σε φορουμς.Γουστα ειναι αυτα.Τεχνικα ειναι πολυ ανωτερο ομως το k3.

Δημοσ.

Δεν εχω λογο να μην πιστεψω συγκεκριμενα την ND.Iσα ισα.

Δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανει η ND με 2gb Ram,γιατι 2 χρονια μετα θα θελω να φανταστω τι θα κανει με 4 και παει λεγοντας.

Εγω θελω να δω μεγαλη διαφορα στις νεες κονσολες και οχι να περιμενω μετα απο 3 χρονια παλι νεες κονσολες,πανω που θα εχουν αρχισει να ωριμαζουν οι προηγουμενες.

Τωρα για το U3 διαφωνω(δες και το trailer που εχει σημεια κατα πολυ ανωτερα απο το 2) και ειδικα για το killzone 3(που το εχουμε παιξει ετσι και αλλιως για να εχουμε αποψη).

To K3 εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο το 2,πολυ μεγαλυτερα επιπεδα,πολυ καλυτερα textures,μεγαλυτερη λεπτομερια,πολυ ανωτερου επιπεδου ΑΑ,Εκρηξεις ,εφε.Γενικα πολυ μεγαλη διαφορα.

Βεβαια υπαρχουν καποιοι που προτιμουν το look του 2 και το εχω διαβασει αρκετες φορες αυτο σε φορουμς.Γουστα ειναι αυτα.Τεχνικα ειναι πολυ ανωτερο ομως το k3.

Θα συμφωνήσω οτι το KILLZONE 3 ειναι σαφως ανώτερο απο το 2..Απλα θελει καλο ματι!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω οτι το KILLZONE 3 ειναι σαφως ανώτερο απο το 2..Απλα θελει καλο ματι!

Να που συμφωνουμε με Titanomaxo:p

Οπως το λες,πρεπει να το δεις εντελως απο τεχνικης πλευρας.Γιατι απο σχεδιασμο κτλ μπορει να μου αρεσει και μενα περισσοτερο το 2.

Δημοσ.

Forza 4 !! Θα τα σπάει! Παπάδες φαίνεται να έχει κάνει η Turn10 ! Μπορεί να είναι και το technical showcase του 360 για φέτος.

Συμφωνω με pds13, να μείνουν τα 360/ps3 για άλλα 2-3 χρόνια, ωστε να δουμε μεγάλες διαφορές την επόμενη γενιά και επιπλέον να μη χρειαστεί να πληρωσουμε για άλλες κονσόλες εδω κοντά :P

Δημοσ.

Ξεχνάτε ενα πράγμα όμως.Το ps3 όταν πρωτοβγήκε τα γραφικά του δεν παλεύονταν(τελείωσα προχθές το resistance fall of man(παιχνιδάρα)) και τα γραφικά του δεν ήταν και ότι καλύτερο.Ήταν και απο τα πρώτα παιχνίδια για το ps3 φυσικά.Το resistance 2 που παίζω τώρα έχει απείρως καλύτερα γραφικά απο το πρώτο και είναι παιχνίδι 2009.Το 3 το βλέπω και αυτό πολύ καλύτερο απο το 2.Οπότε και καινούργιες κονσόλες να βγάλουν θα χρειαστεί καιρός για να αποδώσουν στο μέγιστο όπως συμβαίνει πάντα.Το uncharted 2 βγήκε 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ps3(3 χρόνια οι dev μάθαιναν το hardware του ps3.Στην αρχή πχ το ps4 είμαι σίγουρος θα εχει γραφικά επιπέδου ps3(uncharted 3 η god of war 4 που θα βγει) και μετά απο 2-3 χρόνια μέχρι να καταλάβουν οι dev το hardware του θα μπορέσουν να βγάλουν πολύ καλύτερα σε γραφικά παιχνίδια.Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πάντα έτσι γίνετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...