hollow_83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αναλυτες ολοι μας, οποτε με αυτα που λετε το συμπερασμα ειναι οτι μια μερα στην Nintendo μεθυσαν και ειπαν ας βγαλουμε οτι να ναι. ΟΚ. Τα ιδια λεγονταν και τοτε και η Nintendo οχι μονο δεν εκλεισε αλλα ειναι και πρωτη σε πωλησεις.
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και επειδή όπως και εδώ, έτσι και εκεί έξω δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι από τη νέα πρόταση της Νιντέντο: Η μετοχή της Νιντέντο έπεσε 5.7% μετά από την ανακοίνωση της νέας κονσόλας. Προφανώς οι επενδυτές περιμέναν περισσότερα από τη παρουσίαση της Νιντέντο....
Titanomaxos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 To βασικο προβλημα της ειναι οτι δεν μας εδωσε να καταλαβουμε τι ακριβως εχουμε να περιμενουμε... Δεν ειχε τιποτα Live gaming για το νεο μηχανημα... απλα εβαλε καποιους να μιλανε γι αυτο! Γενικα ποιος ηταν αυτος που σχεδιασε αυτο το press conference...ουτε η Sony τετοια λαθοι στα πετρινα χρονια της! Βαθμολογιες Ε3 : 1. SONY -> 7 2. MS -> 6 3. NINTENDO -> 3
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Στο IGN πάντως, το οποίο έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα, στο ongoing poll για το ποιά παρουσίαση άρεσε περισσότερο, οι βαθμολογίες είναι: Πρώτη: EA Δεύτερη: Nintendo Τρίτη: SONY Τέταρτη: MS Πέμπτη: Ubisoft Πιστεύω ότι όπως σωστά αναφέρθηκε, δεν επικοινωνήθηκαν σωστά τα περι της νέας κονσόλας στο κόσμο και σε συνδυασμό με την απουσία πραγματικού υλικού, δημιουργήθηκε σύγχυση. Βέβαια όσο περνάνε οι ώρες, οι πληροφορίες συμπληρώνουν ολοένα και περισσότερο την εικόνα για τη νέα κονσόλα.
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Προφανώς οι επενδυτές περιμέναν περισσότερα από τη παρουσίαση της Νιντέντο.... πρώτα οι (πονεμένοι) uber αναλητές των forum, τώρα οι επενδυτές. Βγήκαν όλοι οι ειδικοί παρέλαση !
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οι αναλυτές αδιάφορο το τί λένε. Όχι όμως οι επενδυτές. Δεν έχει κλείσει καλά καλά μήνας, όπου στην ενημέρωση των μετόχων, η Nintendo προσπαθούσε να τους καθησυχάσει για τις ολοένα και λιγότερες πωλήσεις του Wii, λέγοντάς τους ότι έχει αναγνωρίσει τα λάθη που κάνανε και ότι αυτά θα διορθωθούν με τη νέα κονσόλα. Σίγουρα η παρουσίαση της Νίντυ θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, ώστε να να ενθουσιάσει περισσότερο κόσμο πέραν από τους fans της.
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ^οκ,απλά ήθελα να πως οι πρώτοι απλά βγάζουν απωθημένα και οι δεύτεροι δεν είναι ειδικοί στο gaming.
panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εννοείται πως έχεις δίκιο. Απλώς η πρώτη εντύπωση της νέας κονσόλας στην Ε3 ήταν κάπως μπερδεμένη για πολύ κόσμο τελικά. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό συνέβηκε μόνο στους μή-αγγλόφωνους, όπως εδώ για παράδειγμα, οπότε και κάπου το χάσαν στη μετάφραση, αλλά τελικά υπάρχει μπόλικος κόσμος εκεί έξω που δεν κατάλαβε αν μιλούσαν για νέα κονσόλα ή αξεσουάρ του Wii. Επίσης καταλαβαίνω όλους εκείνους που ήθελαν να δούν κάτι παραπάνω. Παιχνίδια, χαρακτηριστικά της κονσόλας, πληροφορίες για το online κλ κλ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το νέο σύστημα έχει όλες τις προοπτικές για να τα σπάσει γερά και να αναγκάσει τους ανταγωνιστές να σκεφτούν δημιουργικά για να απαντήσουν στην νέα αυτή πρόταση. Ακόμα και μεγάλη έκδοση του DS να θεωρηθεί, όπως είπαν συμφορουμίτες μας, για εμένα προσωπικά θα ήταν ίσως ότι καλύτερο. Το DS αποτελεί ένα από τα καλύτερα video game συστήματα ever.
privateer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://www.gustavhalling.com/2011/06/08/wiiu-thoughts-nintendos-new-console/
The_Sheep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 τι ειναι xbox ή ps3 που τρεχει το παιχνιδι ? lol
cortaN@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ^οκ,απλά ήθελα να πως οι πρώτοι απλά βγάζουν απωθημένα και οι δεύτεροι δεν είναι ειδικοί στο gaming. Ρε Redpanda δε βγάζουμε απωθημένα. Την άποψη μας λέμε..δλδ θα έπρεπε σε όλους να αρέσει η παρουσίαση της νέας κονσόλας; Εμένα π.χ. το Wii μου άρεσε, ημουν hyped, μου φαινόταν επαναστατικός ο χειρισμός, μου άρεσε το wiifit, απλά μετά (εν έτη 2008) πηρα 360 και ξεφουσκωσε το ενδιαφέρον μου για το Wii. Τωρα το Wii U δε μου κάνει κλικ εξαρχης. Και όπως είπα, μακάρι να είμαι λάθος γιατί είμαι φαν της Ninty. Δε μου κάνει καθόλου κλικ το χειριστηριο και το όνομα για μένα είναι χάλια. Π.χ. στο 3DS ημουν πολυ hyped, το δοκίμασα, δε με ενθουσίασε η 3D οθόνη, μου άρεσαν όμως τα παιχνίδια που παρουσίασε η Nintendo στην E3 για το 3DS. Μπορεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι πολυ δυνατό και να διαλυσει τα 360/ps3 π.χ., αλλά εγω μαζί με τα motion controls/touch screens κτλ, θέλω και το controller μου να παίζω τα hardcore παιχνίδια. Και άντε να δεχτω ως controller το wiimote και το nunchuk. Τα θεωρω επιτυχημένα ως design και βολικά, ειδικά το nunchuk τα σπάει για design του 2006. Επίσης το classic controller pro μ αρέσει και το θεωρω εργονομικό. To χειριστηριο του gamecube μου άρεσε πάρα πολυ για την εποχη του και ακόμα μ αρέσει. Δεν είναι τυχαίο πως το χρησιμοποιουν και αρκετά παιχνίδια του Wii. Ε το χειριστηριο του Wii U δε μπορω να το φανταστω να το κρατάω πολλές ωρες στα χέρια μου ξεκουραστα και να παίζω ποδοσφαιράκι/rpg/shooter κτλ...μπορεί του χρόνου να το πιάσω στα χέρια μου και να πω wow, αλλά αμφιβάλλω..άλλο tablet άλλο controller. Και για το Kinect ημουν hyped, αλλά το ενδιαφέρον μου ξεφουσκωσε όταν από το project Milo φτάσαμε στο Kinect Adventures και Motion Sports...αυτό που μου φαίνεται θετικό είναι πως η MS προσπαθεί να το καταστησει mainstream και να το αξιοποιησει με περισσότερους τρόπους και φαντάζομαι πως θα θέλει να το συνεχίσει στη νέα της κονσόλα. Απλά πιστευω πως είναι ακόμα και τωρα σε beta μορφη και χρειάζεται χρόνος για να τελειοποιηθεί και να αφανιστεί το lag, κτλ..Ίσως όπως είπα και προηγουμένως, τα παιχνίδια του 3rd wave να δείξουν καλύτερα με το kinect. Π.χ. η χρησιμοποίηση του στο Forza 4 μ αρέσει. Συμπληρώνει ένα hard core παιχνίδι, δεν το ευνουχίζει όπως π.χ. γίνεται στα ghost recon και στo νέο fable ή στο star wars:kinect. Γενικά εξαρχής ήμουν θετικός για τα motion controls,,(ήμουν hyped για το wii, ήμουν hyped για το kinect, καλά το move εξαρχής δε μου άρεσε...) αλλά σιγά-σιγά διαπιστώνω πως αντί να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των developer και να οδηγήσουν σε επαναστατικά παιχνίδια, οδηγούν σε επιφανειακά παιχνιδάκια, αμερικανιές. Και προσωπικά π.χ. προηγούμενα χρόνια περίμενες π.χ. από εταιρείες σαν την Square enix να ανακοινώσουν καινούριο παιχνίδι. Τώρα όλοι καίγονται να δείξουν νέους τρόπους χειρισμού. Μη χάσουμε όμως και την ουσία, τη χαρά του παιχνιδιού που για μένα είναι το gameplay, το σενάριο, η ατμόσφαιρα και μετά το artstyle/γραφικά.
Titanomaxos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος O Υamauchi ουτε στον υπνο του δεν τα κανει αυτα...περα οτι ειναι πανασχετος εχει και το σκουμπρί (ps3) να προγραμματίσει... Η Turn10 τους ξεφτίλισε για ακόμα μια φορά....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Επιτέλους έφυγε η πλαστικίλα απο τα αυτοκίνητα, και μπήκε σωστός φωτισμός. Έτσι όπως το είδα μοιάζει καλύτερο απο το GT5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.