panther_512 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ας μήν επαναλαμβανόμαστε. Την αρχή την κάναν οι αρχαίοι Έλληνες με το "ήλεκτρον". Όλα τα άλλα είναι συνδυασμοί προϋπάρχοντων ιδεών. PS: PDS13, για τα περι σύνδεσης φορητής με κονσόλα, σου έχει απαντήσει ήδη ο Daredevil για το ποιός είναι ο πρωτοπόρος και από πότε...
cortaN@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Να πω και εγώ την άποψή μου σχετικά με την E3. Ξεκινάω με τη Nintendo από την οποία και είχαμε τις περισσότερες προσδοκίες. Είμαι φαν της N από αρκετά παλιά, και είχα χαρεί πάρα πολύ το Gamecube με ακρετούς hardcore τίτλους που είχε, αν και η αγαπημένη μου κονσόλα είναι το N64. To Wii αν και με είχε ενθουσιάσει στην αρχή, στην πορεία το ενδιαφέρον μου γι αυτό μειώθηκε και έτσι ακόμα δεν το έχω αγοράσει (ούτε σκοπεύω στο προσεχές μέλλον). Το DS αντίθετα, με είχε κατενθουσιάσει με τις πρωτοπορίες του, με το touch screen, με τα πρωτοποριακά παιχνίδια (rpg και adventure που έβγαλε) και ακόμα την θεωρώ αγαπημένο μου handheld. Το 3DS με είχε πορώσει με τα χαρακτηριστικά του και με το 3D, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να με πείσει. Το 3D στα μάτια μου με κουράζει, η μπαταρία του είναι για κλάματα και αισθητικά δε με συγκινεί τόσο όσο το DSlite...επίσης μεγάλο μειονέκτημα και απογοήτευση για μένα η μη-υποστήριξη multitouch από το touch screen του 3DS το οποίο ουσιαστικά είναι το ίδιο με το DS που βγήκε το 2004... Στη φετινή conference της N είδαμε πως ρίχνει το βάρος στο 3DS με αρκετά παιχνίδια που είναι να βγουν και έχουν ανακοινωθεί. Τα παιχνίδια ωραία φαίνονται και για όποιον μπορεί να συνηθίσει το 3D, σίγουρα φαίνεται πως ο επόμενος χρόνος θα είναι καλός για το 3DS. Πιο ωραία παιχνίδια για μένα τα 2 resident evil, ειδικά το Revelations δείχνει να έχει πολύ όμορφα γραφικά. Το ίδιο και το νέο Super Mario που δείχνει πανέμορφο. Γενικά το handheld έχει δύναμη σε τεχνικά χαρακτηριστικά και φαίνεται πως η απόσταση από το PS Vita στα γραφικά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αρχικά πιστεύαμε. Αρκεί το σύστημα να υποστηριχθεί και να βγουν καλοί hardcore τίτλοι. Προς το παρόν φαίνεται πως πάμε προς τα εκεί και το εύχομαι γιατί ειλικρινά το 3D του 3DS με κουράζει πολύ όσο το έχω δοκιμάσει και δε μου φαίνεται τόσο εντυπωσιακό. Σε πωλήσεις η κονσόλα πηγαίνει χαμηλότερα του αναμενόμενου και αυτό είναι καλό για τους καταναλωτές, καθώς αν συνεχιστεί θα αναγκαστεί η Nintendo να ρίξει την τιμή του και μαζί να ρίξει και την τιμή του DS που παραμένει αδικαιολόγητα υψηλή. Επίσης, διαφαίνεται από τώρα πως ετοιμάζεται το 3DS lite ή όπως αλλιώς λέγεται το οποίο πιστεύω και θα διορθώνει κάποια από τα άσχημα χαρακτηριστικά της φορητής κονσόλας. Και πάω τώρα στη νέα home κονσόλα της Ninty, το Wii U. Οι προσδοκίες μου ήταν πολύ υψηλές και το είχα εκφράσει εδώ στο φόρουμ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως με το concept του touch controller και του streaming. Και φτάνουμε στην παρουσίαση του Wii U...μπαμ! Καλά αναρωτιέμαι..η Nintendo δεν έμαθε από το όνομα του 3DS (το οποίο σαν όνομα μ αρέσει αλλά ο πιο πολύς κόσμος πιστεύει πως είναι απλά το DS με 3D); Είχαν ακουστεί τόσα όμορφα ονόματα για τη νέα κονσόλα, π.χ. Stream, Current, κτλ. Προσωπικά το Stream μ άρεσε πολύ, αλλά το Wii U εκτός από το ότι μπερδεύει, είναι και χάλια ως όνομα για μένα. Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα πίσω από το Wii U. Απογοήτευση... Τώρα στο tablet controller, ρε παιδιά τι πίνουν εκεί στη Nintendo; Λένε πως θέλουν πίσω το hardcore κοινό. Πώς ένας παραδοσιακός gamer, hardcore, θα παίξει με το νέο controller που έχει επιφάνεια tablet; αναλογικοί μοχλοί και οι 2 πάνω και κάτω τα face buttons. Ανάποδα...δεν ξέρω ως concept φαίνεται υποσχόμενο αλλά ως controller δε μου κάνει κλικ, χώρια που θα είναι άβολο στην αφή. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δε μπορώ να με φανταστώ να παίζω με αυτόν τον controller. Ως tablet, δηλαδή να το κρατάω μαζί με το touch, ανεξάρτητα από την κονσόλα ναι. Δεν έχω πρόβλημα. Π.χ. για να δω μια ταινία, να δω ένα media περιεχόμενο, ή να παίξω ένα παιχνίδι σε φάση tablet. Αλλά ως controller για shooters, για rpg's κτλ, δεν...Περισσότερο θα νιώθεις πως κρατάς ένα τετραγωνισμένο τιμόνι παρά ένα controller. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, μέχρι να τα δούμε επιβεβαιωμένα δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Ίσως είναι καλύτερο από 360/ps3 και το ελπίζω ώστε να μην κρεμάσει η nintendo τους developers. Πάω τώρα στις MS/Sony. Η παρουσίαση της MS η χειρότερη των 4 τελευταίων χρόνων. Το 2008 είχε ανακοινώσει το Final Fantasy XIII, το 09 είχε παρουσιάσει το πρωτοποριακό τότε kinect με το Milo, το 2010 παρουσίασε το slim και το Reach και φέτος...halo 4. Πφφφ...πόσα halo θα δούμε στο 360 σε αυτή τη γενιά; Δε λέω, ωραία τα halo, μ αρέσουν, μ αρέσει το concept αλλά ΟΚ. Έχουμε Halo 3, Ηalo 3:ΟDST, Halo:Reach, Halo Wars και..έχουμε και Halo Combat Evolved: Remake και Halo 4. Που ανακοινώθηκε πως θα είναι η απαρχή νέας τριλογίας...Δηλαδή πάνε να το κάνουν Call of Duty...κρίμα. Εγώ αν ήμουν MS, θα φύλαγα το Halo 4 για τη δεύτερη χρονιά του νέου Xbox. Από τα υπόλοιπα, μου άρεσε το Cloud Saving που θα έρθει, μου άρεσε πάρα πολύ το Forza 4!!! Και φυσικά το Gears of War 3. Τα kinect games δε με εντυπωσίασαν, περισσότερο το interface και λιγότερο τα ίδια τα games. Το kinect είναι ακόμα υπερτιμημένο και δεν αξίζει, ίσως στα 3rd generation games που θα βγουν πιο μετά. Η MS έχει βάλει στοίχημα να κινηθεί πολύ στο kinect και μένει να δούμε αν θα της βγει ή όχι. Πάντως φαίνεται πως το νέο xbox θα αργήσει τουλάχιστον μέχρι το 2013, καθώς η προώθηση και το marketing του kinect είναι τόση πολύ που δε δικαιολογεί καινούρια κονσόλα το 2012. Για τη Sony τώρα. Μια από τα ίδια. Μου άρεσαν το Uncharted 3 και το Sly Cooper. Τα Resistance 3 και Starhawk δε μου άρεσαν. Μεγάλη απογοήτευση και εκεί. Δεν παρουσίασε το Last Guardian. Ούτε π.χ. το FF 13 Versus, γενικά σε αυτή τη γενιά μπουχτίσαμε από τα sequels και όχι τόσο από νέα ip και αυτή την πεπατημένη ακολουθούν και η MS και η Sony. Το PS Vita δείχνει καλό και με αρκετά νέα στοιχεία, όπως φάνηκε από τα demos μάλλον δεν θα είναι τόσο δυνατό όσο το περιμέναμε αρχικά (εξού και οι φήμες για τη μισή ποσότητα μνήμης κτλ) αλλά δείχνει ικανό να κλέψει από την επιτυχία της Nintendo. Μου άρεσε πολύ το multitouch και το back touch. Η τιμή του φαίνεται αρκετά καλή, θα δείξει βέβαια όταν βγει και βγουν και τα παιχνίδια. Για άλλη μια φορά να πω, πως είναι κρίμα που δε θα μπορεί κάποιος να παίζει τα παιχνίδια του psp εκεί, π.χ. με μετατροπή από τα umd disks σε sd cards. Αυτά πάνω-κάτω, γενικά όχι κάτι τρομερό...
Titanomaxos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 3D ONLY PC θελει να πουλήσει την σκαρταδουρα 24αρια panel τωρα και θα σκασουμε και 500 ευρω... ΝΟ WAY!!!!
Narayan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 100e το καθε γυαλι + 50e to resistance μαζι με το HDMI που δινει =250e 250e μενουν για την 3d tv με την συγκεκριμενη πατεντα της sony. Θα συμφωνησω στο οτι ειναι μικρη,αλλα νομιζω για καποιους(που θελουν tv στο δωματιο τους ή σε δωματιο που δεν εχουν χωρο για μεγαλυτερη)ειναι σουπερ τιμη. Sony patent 3D multiplayer stereoscopic split-screen http://www.ditii.com/2010/07/23/sony-patent-3d-multiplayer-stereoscopic-split-screen/ Θα δεχόμουν αυτό που λες, αν οι νέες 3D τηλεοράσεις που κυκλοφορούν είχαν ακόμα shutter lenses όπως αυτά της Sony και ήταν εξίσου ακριβά. Όμως πλέον δεν έχουν shutters και ως εκ τούτου είναι χώμα τιμή σε σχέση με τα συμβατικά 3D γυαλιά. Αυτό που έκανε patent η Sony είναι το 3D stereoscopic split-screen, αυτό που δείχνω στο βίντεο είναι συμβατικό stereoscopic split-screen που λειτουργεί με απλά γυαλιά 3D κινηματογράφου. --------------------------------------------- Επίσης, όσοι υποστηρίζουν πως το Wii U λόγω tablet form δεν θα βολεύει κανέναν στον χειρισμό ίσως θα έπρεπε να λάβουν υπόψιν την τεράστια επιτυχία του iPad σαν πλατφόρμα mobile gaming. Το οποίο δεν έχει ούτε αναλογικά sticks, ούτε κουμπιά κανονικά, ούτε εργονομικές λαβές.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αυτό που έκανε patent η Sony είναι το 3D stereoscopic split-screen, αυτό που δείχνω στο βίντεο είναι συμβατικό stereoscopic split-screen που λειτουργεί με απλά γυαλιά 3D κινηματογράφου. Οκ δεκτον εφοσον μιλαγες για εφαρμογη χωρις 3d.
sheik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ν Π.χ. για να δω μια ταινία, να δω ένα media περιεχόμενο, ή να παίξω ένα παιχνίδι σε φάση tablet. Αλλά ως controller για shooters, για rpg's κτλ, δεν...Περισσότερο θα νιώθεις πως κρατάς ένα τετραγωνισμένο τιμόνι παρά ένα controller. Μα το "tablet" δεν θα ειναι το default χειριστηριο με την κλασσικη εννοια. Το Wii U θα ερχετε πακετο με ΕΝΑ μοναχα τετοιο, ενω ξεχωριστα δε θα πωλουνται. Η νεα κονσολα, θα εχει τα ιδια χειριστηρια , τα Wiimotes. Σε γλιτωνει απο εξτρα εξοδα, αν ηδη εχεις 2-3 στο Wii, δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο. Οποτε, τα shooters π.χ θα παιζονται κλασσικα οπως στο Wii. Τωρα καποια νεα παιχνιδια με νεες ιδεες κλπ θα αξιοποιουν το tablet(ισως να εχουμε και "υβριδικες" περιπτωσεις). Ας μη βιαστουμε να πουμε οτι εχουμε ξερω γω μια τρυπα στο νερο, "απλα αναβαθμισμενο Wii" κλπ, διοτι δε νομιζω πως ισχυει. Οκ, ως ενα σημειο εχουμε ενα Wii HD, ΑΛΛΑ με απιστευτες προοπτικες σε 3rd party υποστηριξη, πρωτη φορα για κονσολα της Ν. Απο οτι δειχνει, η κατασταση αλλαζει για τα καλα με τα ΑΑΑ multiplatform να ερχονται επιτελους σε κονσολα της Νιντεντο. Απο κει και περα, οι απκοκλειστικοτητες απο τα γνωστα franchises της Ν δε χρειαζονται πολλα λογια για το οτι ειναι system sellers ενω το νεο χειριστηριο δειχνει το δρομο και για ΑΑΑ 3rd party αποκλειστικοτητες.Οποτε κατα τη γνωμη μου, με καθε επιφυλαξη βεβαια, πιστευω πως οντως η νεα κονσολα συνδυαζει casual + hardcore. Εχεις την casualια του Wii + την hardcorila των ΑΑΑ 3rd party που ποτε δεν ειχες + οτι κατεβασει η κουτρα των developers σχετικα με τις δυνατοτητες του νεου χειριστηριου.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέσα στην φετινή πρωτοπορία της Nintendo, υπάγεται και το controller δίσκος για να σερβίρεις τον καφέ;
skanjos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μα το "tablet" δεν θα ειναι το default χειριστηριο με την κλασσικη εννοια. Το Wii U θα ερχετε πακετο με ΕΝΑ μοναχα τετοιο, ενω ξεχωριστα δε θα πωλουνται. Η νεα κονσολα, θα εχει τα ιδια χειριστηρια , τα Wiimotes. Σε γλιτωνει απο εξτρα εξοδα, αν ηδη εχεις 2-3 στο Wii, δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο. Οποτε, τα shooters π.χ θα παιζονται κλασσικα οπως στο Wii. Τωρα καποια νεα παιχνιδια με νεες ιδεες κλπ θα αξιοποιουν το tablet(ισως να εχουμε και "υβριδικες" περιπτωσεις). Ας μη βιαστουμε να πουμε οτι εχουμε ξερω γω μια τρυπα στο νερο, "απλα αναβαθμισμενο Wii" κλπ, διοτι δε νομιζω πως ισχυει. Οκ, ως ενα σημειο εχουμε ενα Wii HD, ΑΛΛΑ με απιστευτες προοπτικες σε 3rd party υποστηριξη, πρωτη φορα για κονσολα της Ν. Απο οτι δειχνει, η κατασταση αλλαζει για τα καλα με τα ΑΑΑ multiplatform να ερχονται επιτελους σε κονσολα της Νιντεντο. Απο κει και περα, οι απκοκλειστικοτητες απο τα γνωστα franchises της Ν δε χρειαζονται πολλα λογια για το οτι ειναι system sellers ενω το νεο χειριστηριο δειχνει το δρομο και για ΑΑΑ 3rd party αποκλειστικοτητες.Οποτε κατα τη γνωμη μου, με καθε επιφυλαξη βεβαια, πιστευω πως οντως η νεα κονσολα συνδυαζει casual + hardcore. Εχεις την casualια του Wii + την hardcorila των ΑΑΑ 3rd party που ποτε δεν ειχες + οτι κατεβασει η κουτρα των developers σχετικα με τις δυνατοτητες του νεου χειριστηριου. το default χειριστήριο της κονσόλας είναι το tablet,απλά παίζεις και διπλό με το wii-mote,όσο για τα ΑΑΑ απο 3rd party και hardcorila εγώ δεν την είδα, που είναι το skyrim? που είναι το gtav? που είναι cod mw3? τι πήρε μέχρι στιγμής τα darksiders 2/metro 2034/fifa12 μιλάμε ουάου....εγώ κατάλαβα οτι με το wii u πέρνεις ένα wii και μισό ps3/360 και μισό ipad2/galaxy tab. ένα είναι σίγουρο η ms και η σόνυ χαίρονται αφάνταστα με αυτή την απόφαση της νιντέντο που θα μπορούσε με μια απλά δυνατή κονσόλα να κερδίσει την επόμενη γενιά και τώρα απλά παρατείνει άλλα 2-3 χρόναι αυτή τη γενιά,πιστέυω η ms ήταν έτοιμη για καινούρια κονσόλα και όταν έμαθε για το wii u γέλασε και είπε οκ ας μιλκάρουμε λίγο με το kinect για 1-2 χρόνια ακόμα μιας και η σόνυ δεν πρόκειται να βγάλει ps4 και πάλι πρώτοι θα είμαστε στην αγορά.
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 100e το καθε γυαλι + 50e to resistance μαζι με το HDMI που δινει =250e 250e μενουν για την 3d tv με την συγκεκριμενη πατεντα της sony. Θα συμφωνησω στο οτι ειναι μικρη,αλλα νομιζω για καποιους(που θελουν tv στο δωματιο τους ή σε δωματιο που δεν εχουν χωρο για μεγαλυτερη)ειναι σουπερ τιμη. Μικρή ναι, αλλά το ότι είναι patent της Sony, κομμένο και ραμμένο για τις δυνατότητες του PS3, μετράει πολύ, φανερώνει ξεχωριστή τεχνολογία, προφανώς ειδική για παιχνίδια & bluray 3D. Σκέψου πόσο κάνουν οι "απατεντάριστες" 3D τηλεοράσεις. Αν λάβουμε υπόψη και το σε Digital 3D, από το παραγωγό του Resident Evil Degeneration & σεναριογράφο του Cowboy Bepop & Stand Alone Complex που έρχεται το φθινόπωρο στο PS3 μαζί με το καινούργιο Tekken Tag Tournament, νομίζω πως το πεντακοσάρικο θα φύγει.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 An πρόσεξες Σκάτζο, στο τέλος που βγήκαν στην γιγαντοοθόνη οι 3rd party που υποστηρίζουν το WiiU, δεν υπήρχε πουθενά η Rockstar...
cortaN@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το default χειριστήριο της κονσόλας είναι το tablet,απλά παίζεις και διπλό με το wii-mote,όσο για τα ΑΑΑ απο 3rd party και hardcorila εγώ δεν την είδα, που είναι το skyrim? που είναι το gtav? που είναι cod mw3? τι πήρε μέχρι στιγμής τα darksiders 2/metro 2034/fifa12 μιλάμε ουάου....εγώ κατάλαβα οτι με το wii u πέρνεις ένα wii και μισό ps3/360 και μισό ipad2/galaxy tab. ένα είναι σίγουρο η ms και η σόνυ χαίρονται αφάνταστα με αυτή την απόφαση της νιντέντο που θα μπορούσε με μια απλά δυνατή κονσόλα να κερδίσει την επόμενη γενιά και τώρα απλά παρατείνει άλλα 2-3 χρόναι αυτή τη γενιά,πιστέυω η ms ήταν έτοιμη για καινούρια κονσόλα και όταν έμαθε για το wii u γέλασε και είπε οκ ας μιλκάρουμε λίγο με το kinect για 1-2 χρόνια ακόμα μιας και η σόνυ δεν πρόκειται να βγάλει ps4 και πάλι πρώτοι θα είμαστε στην αγορά. Ναι σωστη η ανάλυση του skanjos. Συμφωνω απόλυτα. Και το ίδιο το όνομα της κονσόλας μόνο συγχυση μπορεί να προκαλέσει. Wii U ?? πφφφ... Ακόμα και στην παρουσίαση φάνηκε η συγχυση της N του πως να παρουσιάσει το νέο controller, δε μπορω π.χ. να καταλάβω γιατί έδωσε μόνο στο controller βαρυτητα και δεν παρουσίασε την ίδια την κονσόλα, τα specs της, κτλ...Μιλωντας για χειριστηριο μόνο, ο μισός κοσμος στην αρχη είχε καταλάβει πως εννοουσε πως δε θα υπάρχει base κονσόλα. Εξάλλου αν το χειριστηριο του wii επαρκουσε για hardcore τίτλους (όπως και το move αντίστοιχα) δε θα έβαζε η Ν αναλογικους μοχλους και face buttons στο νέο της tablet controller. Θα το άφηνε απλά tablet με γραφίδα και θα χρησιμοποιουσε τα wiimotes ως κανονικά χειριστηρια. Για μένα καλυτερο ίσως ηταν να χρησιμοποιησουν το classic controller pro ως χειριστηριο σε hardcore τιτλους όπου απαιτείται ακρίβεια και σε όλα τα υπόλοιπα να είχαν το tablet controller για να δοκιμάσουν τα νέα τους concept. 'Η τα wiimotes. Δεν το έχω πιάσει το χειριστηριο του Wii U στα χέρια μου, αλλά φαίνεται όντως σαν τετραγωνισμένο τιμόνι. Δε μπορεί να μου βγεί αυτό από το μυαλό. Το θεωρω πολυ μεγάλο για gaming χειριστηριο.
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ίσως θα έπρεπε να λάβουν υπόψιν την τεράστια επιτυχία του iPad σαν πλατφόρμα mobile gaming. όταν λέμε gaming δεν εννοούμε angry birds όσο για τα ΑΑΑ απο 3rd party και hardcorila εγώ δεν την είδα, που είναι το skyrim? που είναι το gtav? που είναι cod mw3? σοβαρά τώρα, μόλις ανακοινώθηκε το Wii U, δεν είναι λίγο νωρίς για τόση γκρίνια για κάτι που θα βγει του χρόνου ? εσύ κόμπο το έδεσες
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θα το άφηνε απλά tablet με γραφίδα και θα χρησιμοποιουσε τα wiimotes ως κανονικά χειριστηρια. Για μένα καλυτερο ίσως ηταν να χρησιμοποιησουν το classic controller pro ως χειριστηριο σε hardcore τιτλους όπου απαιτείται ακρίβεια και σε όλα τα υπόλοιπα να είχαν το tablet controller για να δοκιμάσουν τα νέα τους concept. 'Η τα wiimotes. Όπως έχω πεί και πιο πίσω, σε άτομα που ιδρώνουν υπερβολικά στις παλάμες, ένα χειριστήριο με τέτοιο design θα ήταν καταστροφικό. Θα πρέπει παράλληλα με αυτό, να βγάλουν και ένα κλασσικού τύπου controller για αυτούς που θέλουν να παίζουν hardcore/πολλές ώρες.
cortaN@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όπως έχω πεί και πιο πίσω, σε άτομα που ιδρώνουν υπερβολικά στις παλάμες, ένα χειριστήριο με τέτοιο design θα ήταν καταστροφικό. Θα πρέπει παράλληλα με αυτό, να βγάλουν και ένα κλασσικού τύπου controller για αυτούς που θέλουν να παίζουν hardcore/πολλές ώρες. Ναι σωστό. Συμφωνω, αυτό λέω και εγω. Ψιλοσαλάτα τα έκαναν στην Nintendo, και βασικά να βλέπω τον Reggie Fills Aime να φωνάζει τον πρόεδρο της EA για να πείσει το κοινό πως το νέο Wii U θα είναι hardcore και θα το υποστηρίζει η EA...βασικά μου φαίνεται κάπως να χρειάζεται η Nintendo να στηριχθεί στην EA για να πουλησει τη νέα της κονσόλα. Υποτίθεται η δυναμη του νέου Wii U θα είναι η καινοτομία στον τροπο χειρισμου, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το να βλέπεις την Nintendo να θέλει να πείσει πως η κονσόλα θα είναι hardcore. Hardcore + tablet χειριστηριο = FAIL για μένα. Μακάρι να βγω λάθος και το ευχομαι, καθως είμαι φαν της Nintendo και των franchises της, αλλά τελευταία όλοι οι console makers έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν πως υπάρχουν πολυ πιο αποδοτικοι τρόποι χειρισμου (p.x. kinect, move με τη γλόμπα και την κάμερα, τωρα το Wii U) και μου φαίνεται θέλουν να μας κάνουν όλους να χοροπηδάμε κτλ. και το gameplay, το σενάριο θα περάσει σε δευτερη μοίρα. Δεν είναι τυχαίο πως τα καλυτερα παιχνίδια αυτης της γενιάς έχουν λάμψει λόγω σεναριου, gameplay και ατμόσφαιρας και μετά γραφικων και όχι λόγω του τρόπου χειρισμου τους. Κρατάω επιφυλαξη για τη Nintendo, αλλά για μένα ακολουθησαν κάπως λάθος πορεία στο 3DS και πολυ λάθος πορεία στο Wii U. Αυτό που μπορεί να το σωσει είναι να παρουσιάσει πολυ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και να έχει έναν WOW factor στα γραφικά. Αλλά αμφιβάλλω..
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 πολύ φαρμάκι για το Wii U ρε παιδιά με το καλημέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.