Narayan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας ποσο πουλησε το kinect,οταν εχεις να παιξεις περισσοτερα(ή μπορεις να τα παιξεις καλυτερα) hardcore games με move. Ωραια παει καλυτερα το Kinect.Ε και? Eμενα μου φτανει και μου περισσεύει που ολο και περισσοτερα shooters(bioshock-Resistance 3 και μαλλον BF3) κανουν χρηση Move. Αναφερόμουν στο προηγούμενο post που αμφισβητούσε την καλή πορεία του Kinect αντιπαραθέτοντας τις αντίστοιχες πωλήσεις του Move. Κανονικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει επειδή δείχνει το μέγεθος του integration του κάθε χειριστηρίου στην αντίστοιχη πλατφόρμα. Επίσης, επέτρεψέ μου να διαφωνίσω με την χρήση των όρων "hardcore games" και "Move" στην ίδια πρόταση. Το ότι το Kinect απευθύνεται σε casuals δεν σημαίνει πως το Move ξαφνικά έγινε κάτι παραπάνω από ένας κλώνος Wiimote.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αναφερόμουν στο προηγούμενο post που αμφισβητούσε την καλή πορεία του Kinect αντιπαραθέτοντας τις αντίστοιχες πωλήσεις του Move. Κανονικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει επειδή δείχνει το μέγεθος του integration του κάθε χειριστηρίου στην αντίστοιχη πλατφόρμα. Επίσης, επέτρεψέ μου να διαφωνίσω με την χρήση των όρων "hardcore games" και "Move" στην ίδια πρόταση. Το ότι το Kinect απευθύνεται σε casuals δεν σημαίνει πως το Move ξαφνικά έγινε κάτι παραπάνω από ένας κλώνος Wiimote. Mια χαρα παει και το move για να υπαρχει υποστηριξη. Οσο για το δευτερο,δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι hardcore συνολικα το move.Ισα ισα που τα περισσοτερα παιχνιδια που υποστηριζουν Move μου ειναι αδιαφορα. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι περισσοτερο hardcore απο το kinect.Και το wiimote στα shooters τα πηγαινε πολυ καλα,αλλα ειχε 100δες casual games. Ειτε δεν αρεσει ειτε οχι λοιπον μπορεις να συνδεσεις τους ορους "hardcore games" και "Move" στην ίδια πρόταση.Κατι που ειναι απιθανο να το κανεις για το Kinect.
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας ποσο πουλησε το kinect,οταν εχεις να παιξεις περισσοτερα(ή μπορεις να τα παιξεις καλυτερα) hardcore games με move. Ωραια παει καλυτερα το Kinect.Ε και? Eμενα μου φτανει και μου περισσεύει που ολο και περισσοτερα shooters(bioshock-Resistance 3 και μαλλον BF3) κανουν χρηση Move. Sorry PDS εχω ενα setup move και ειναι μεγαλύτερη αγγαρεία απο το χειριστήριο στο gaming... ....καλο θα ειναι οι επομενες κονσολες να βαλουν mouse και πληκτρολόγιο....θα παίζω περισσότερο!
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τα χθεσινά παρατράγουδα της ms σε gifs για την σόνυ δεν βρήκα κάτι αξιόλογο για να ποστάρω, be my guests αν βρείτε κάτι καλό ποστάρετε το χεχε
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 έλιωσα!!!!!!! :-D :-D Το gifaki με τον CONAN.... :-D
Narayan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Mια χαρα παει και το move για να υπαρχει υποστηριξη. Οσο για το δευτερο,δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι hardcore συνολικα το move.Ισα ισα που τα περισσοτερα παιχνιδια που υποστηριζουν Move μου ειναι αδιαφορα. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι περισσοτερο hardcore απο το kinect.Και το wiimote στα shooters τα πηγαινε πολυ καλα,αλλα ειχε 100δες casual games. Ειτε δεν αρεσει ειτε οχι λοιπον μπορεις να συνδεσεις τους ορους "hardcore games" και "Move" στην ίδια πρόταση.Κατι που ειναι απιθανο να το κανεις για το Kinect. Με την ίδια λογική και το Kinect είναι λίγο hardcore καθώς ενσωματώνονται λειτουργίες του σε τίτλους που παίζονται με το pad (π.χ. head tracking στο Forza 4). Και στο κάτω-κάτω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό να έχει casuals μία πλατφόρμα. Στην τελική τόσο το Κinect όσο και το Move βγήκαν για να πάρουν μερίδιο αγοράς από το Wii σε αυτήν την κατηγορία χρηστών και κρίνοντας από τις μειωμένες σχετικά πωλήσεις του τελευταίου, μάλλον τα κατάφεραν. Οπότε είναι λίγο άτοπο να υποστηρίζεις πως το Move είναι ουσιαστική αναβάθμιση στον τομέα του χειρισμού, οι μόνοι τίτλοι που είναι πραγματικά optimized για αυτό είναι εκείνοι που το χρησιμοποιούν σαν αποκλειστικό τρόπο χειρισμού. Όχι να κοτσάρουμε απλά μία υποστήριξη για Move στα Resident Evil 5 και Killzone 3 και ξαφνικά να λέμε πως είναι σοβαρή αναβάθμιση gameplay.
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 νομιζω ειναι ανοιχτη για το κοινο δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο . Μονο οι παρουσιασεις της MS , Sony , Nintendo ειναι κλειστες για δημοσιγραφους . Μενεις Los Angeles ?!
Doc1355 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάω σε μία απο τις επόμενες ρε γαμώτο θα είναι φοβερή εμπειρία....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Με την ίδια λογική και το Kinect είναι λίγο hardcore καθώς ενσωματώνονται λειτουργίες του σε τίτλους που παίζονται με το pad (π.χ. head tracking στο Forza 4). Δλδ το pseye εγινε hardcore επειδη ειχε head tracking το GT5? Ρε παιδια τοσο δυσκολο να χωνευτει το γεγονος οτι εχει καπως πιο hardcore παιχνιδια το psmove? Mου αρεσει που το συζηταμε κιολας. Και τα 2 συνολικα για casual gaming ειναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Και στο κάτω-κάτω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό να έχει casuals μία πλατφόρμα. λολ ποτε το ειπα αυτο? Οπότε είναι λίγο άτοπο να υποστηρίζεις πως το Move είναι ουσιαστική αναβάθμιση στον τομέα του χειρισμού, Ποτε ειπα οτι ειναι συνολικα ουσιαστικη αναβαθμιση? Παμε αλλη μια. Ρε παιδια τοσο δυσκολο να χωνευτει το γεγονος οτι εχει καπως πιο hardcore παιχνιδια το psmove? οι μόνοι τίτλοι που είναι πραγματικά optimized για αυτό είναι εκείνοι που το χρησιμοποιούν σαν αποκλειστικό τρόπο χειρισμού. Όχι να κοτσάρουμε απλά μία υποστήριξη για Move στα Resident Evil 5 και Killzone 3 και ξαφνικά να λέμε πως είναι σοβαρή αναβάθμιση gameplay. λολ.. Δεν ξερω για το Resident evil(μπορει και να ισχυει αυτο που λες).Στο Killzone3 δεν κοτσαραρε τον move χειρισμο απλα για να υπαρχει,αλλα για να υπαρχει καλυτερος χειρισμος απο αυτον του χειριστηριου σε ενα hardcore game.Για τι ειναι καλυτερος. Αν αυτο δεν ειναι σοβαρη αναβαθμιση τοτε τι ειναι? Το ιδιο ισχυει και για τους επομενους τιτλους που θα υπαρχει αντιστοιχα σωστη υλοποιηση. Ισα ισα που αυτα τα παιχνιδια που παιζουν αποκλειστικα με move ειναι πατατες.Της πλακας παιχνιδια...
Narayan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο Killzone3 δεν κοτσαραρε τον move χειρισμο απλα για να υπαρχει,αλλα για να υπαρχει καλυτερος χειρισμος απο αυτον του χειριστηριου σε ενα hardcore game.Για τι ειναι καλυτερος. Αν αυτο δεν ειναι σοβαρη αναβαθμιση τοτε τι ειναι? LOL OK, άρα έβαλαν υποστήριξη Move επειδή είναι καλύτερο στον χειρισμό από το pad... το ότι θέλουν να πουλήσουν όσο περισσότερα Move Starter Pack πριν ξεφουσκώσει το hype δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο Τεσπά αν σε βολεύει εσένα για "hardcore" τίτλους με γειά σου με χαρά σου, στο PSN πάντως όταν δουλεύε δεν είχα πετύχει κανέναν ανταγωνιστικό παίκτη να παίζει ΚΖ3 με Move. Ούτε Move ούτε Kinect με ενδιαφέρουν για αγορά, όποτε θέλω να ξεσκάσω και να κουνηθώ λίγο ευτυχώς υπάρχει το Wii Sports Resort διαθέσιμο... αλλά όχι και να παίζω FPS με πλαστικό πιστόλι επειδή η Sony και η κάθε Sony με βλέπει σαν πορτοφόλι με πόδια. Υποστήριξη Wiimote = 100% των τίτλων. Υποστήριξη Kinect / Move = 10% των τίτλων. Επί του θέματος: Ρέτζι γερά! Θέλουμε ανακοινώσεις μεγατόνων σήμερα!
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάω σε μία απο τις επόμενες ρε γαμώτο θα είναι φοβερή εμπειρία.... Θα με πάρεις μαζί σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 LOL OK, άρα έβαλαν υποστήριξη Move επειδή είναι καλύτερο στον χειρισμό από το pad... το ότι θέλουν να πουλήσουν όσο περισσότερα Move Starter Pack πριν ξεφουσκώσει το hype δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο δλδ τωρα ρε συ τι μου λες? Οτι οι εταιριες βγαζουν προιοντα για να βγαλουν χρηματα.Ευχαριστω για την πληροφορια... Απαντηση ηταν αυτο? btw τωρα που εχει ''ξεφουσκωσει'' το hype μαλλον υποστηριζουν περισσοτερο το Move στα shooters... Τεσπά αν σε βολεύει εσένα για "hardcore" τίτλους με γειά σου με χαρά σου, στο PSN πάντως όταν δουλεύε δεν είχα πετύχει κανέναν ανταγωνιστικό παίκτη να παίζει ΚΖ3 με Move. Ούτε Move ούτε Kinect με ενδιαφέρουν για αγορά, όποτε θέλω να ξεσκάσω και να κουνηθώ λίγο Στο site της Querilla εχουν κανει απειρα παραπονα, γιατι εχουν βαλει μαζι DS παιχτες με Move παιχτες και οι δευτεροι τους ξεσκιζουν... Αν δεν σε πειθει ουτε αυτο διαβασε κανα review για το move+ killzone... Tωρα για το κουνημα. Με το move στο killzone κουνιεσαι οσο θα κουνηθεις και με το χειριστηριο,οταν το μαθεις.Στην αρχη μπορει να το κουνας πολυ,αλλα μετα καταλαβαινεις οτι οι κινησεις πρεπει να ειναι που μικρες. H διαφορα μας ειναι οτι εσυ προσπαθεις να μειωσεις το move(μα γιατι...?αφου εχεις ps3:p) και εγω προσπαθω να σου πω οτι για καποια(λιγα προς το παρον) hardcore games αξιζει και με το παραπανω,ενω ολα τα αλλα τα moveπαιχνιδα ειναι για πεταμα.
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο site της Querilla εχουν κανει απειρα παραπονα, γιατι εχουν βαλει μαζι DS παιχτες με Move παιχτες και οι δευτεροι τους ξεσκιζουν... Αν δεν σε πειθει ουτε αυτο διαβασε κανα review για το move+ killzone... δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τα λεγομενα σου αλλα εαν παιζανε αντιπαλοι με mouse, θα τους ειχανε κανει τον κολο φιλιστρίνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.