maryjay18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 titanomaxe το μισος σου για την sony ειναι ολοφανερο,αλλα δεν χρειαζεται σε καθε ποστ που κανεις να προσβαλλεις τις κονσολες της και να λες απαξιωτικα σχολια,σεβασου το γεγονος οτι υπαρχουν ατομα εδω που τους αρεσουν παρα πολυ
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 titanomaxe το μισος σου για την sony ειναι ολοφανερο,αλλα δεν χρειαζεται σε καθε ποστ που κανεις να προσβαλλεις τις κονσολες της και να λες απαξιωτικα σχολια,σεβασου το γεγονος οτι υπαρχουν ατομα εδω που τους αρεσουν παρα πολυ Μα οταν ακουω κουφα βγαινω απο τα ρουχα μου... Λες και περιμενουν το τέλειο απο ενα κουτί τον 250 ευρω...και controls του 50αρικου....
maryjay18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θα πω και εγω ενα κουφο που μου εκανε εντυπωση.Κανει η sony press conference στην Ιαπωνια και ανακοινωνει οτι το call of duty ειναι υπο αναπτυξη για το ngp,και το ανακοινωνει σε μια αγορα που το call of duty,δεν πουλαει πανω απο 250.000 αντιτυπα.Και κανει press conference στην Αμερικη ,που το call of duty πουλαει 10εκ,και δεν το αναφερει καθολου???Δεν ειναι λιγο κουφο;
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Οσο αφορα τις παρουσιασεις των νεων videogames και στις δυο conferences,οπως ηταν αναμενομενο δεν ειχαμε κατι το συγκλονιστικο. Tα ιδια franchises,τα ιδια games,ολα sequels,μια δυο μικρες ανακοινωσεις που εγιναν περισσότερο ως tease για τους fans και μεχρι εκει. Που σε κανει να σκεφτεσαι ποτε επιτελους θα καταλαβουν αυτες οι εταιρειες οτι it's all about the games.Και οπου games δεν ειναι μονο τα μεγαθηρια properties τουs. Διοτι καλη η τεχνολογια και το πως εξελισει το μελλον των games,αλλα χωρις νεα,φρεσκα games,τι να το κανεις; Τεσπα απο της ΜS μου αρεσε ιδιαιτερα το νεο Tomb Raider.δειχνει να εφαρμοζει το gameplay style του RE4/RE5/Uncharted,μια καλοδεχουμενη αλλαγη στο γερασμενο gameplay του franchise. Πιστευω οτι θα ειναι μια απο τις επερχομενες εκπληξεις της χρονιας και θα δικαιωσει οσους το αναφερουν ως το revival game της σειρας.ιδωμεν. Να σταθω και λιγο στο GeoW3.τελειως οverrated σειρα (με εξαιρεση το καλο multi) και για αλλη μια φορα ο αντιπαθητικος Βleszinski απεδειξε οτι δεν φτιαχνει πραγματικα sequels αλλα extra mapacks.ελεοσ δηλαδη. Οσο αφορα το Halo4,αν αυτος ηταν ο τροπος της ΜS να κερδισει τις εντυπωσεις της μια κατα τα αλλη βαρετης παρουσιασης,μαλλον πρεπει να ειναι πολυ απελπισμενη αφου φετος δεν ειχε καποιο δυνατο χαρτι να δειξει σε σχεση με τους ανταγωνιστες της.Και ειλικρινα ποιος δεν περιμενε οτι θα βγει Halo4 και οτι θα αποτελει νεα τριλογια; Aλλα το ολο γελιο το ειχε ως συνηθως ο Molyneux,του οποιου οι περιγραφες για τις νεες καινοτομιες των Fable sequels,μονο στα πραγματικα games δεν ανταποκρινεται. Απο την Sony μου αρεσε πολυ το LBP για το Vita.Eξαιρετικος ο τροπος που υλοποιειται το gameplay του παιχνιδιου μεσω της χρησης της τεχνολογιας που διαθετει το Vita.Δεν μπορω ομως να πω το ιδιο για το Uncharted. Η αμφιδρομη σχεση αναμεσα στο παιχνιδι και τον παικτη πρεπει να ειναι αδιάλειπτη,δυναμικη και συνεχως ενεργη,οχι παθητικη με τον παικτη απλως να δινει στατικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανει η που να παει ο παικτης του. Αναφορα πρεπει να γινει και στους celebs,τα μεγαλα οπλα δηλαδη που φερανε οι δυο εταιρειες για να προωθησουν καποια παιχνιδια.Η πιο χλιδατη και high class Sony εφερε τον βιαστη Cody Bryan,ενω η MS μαλλον δεν ειχε και πολυ ρευστο και προτιμησε να φερει τον Ice-mot..ka-T.Kαι ειναι μεγαλη ξεφτιλα να βλεπεις τον Ice-T απο αναρχοαντιδραστικο "cop-killer" να εχει καταληξει nerdy video gamer "who loves GeoW3 yeah". και ενταξει με το voice acting,αλλα επρεπε και οι Body Count να βγαλουν και τραγουδακι για το παιχνιδι; τοσο ξεπεσμος για το money,money,money. Τελος το ευχαριστο ηταν και στις δυο παρουσιασεις,οτι οι εταιρειες δεν μας τα ζαλισανε οπως περυσι με το ποσες πωλησεις κανανε τα μηχανακια τους,και ποσα παιχνιδια πουλησανε,και ποσα πιο πολλα exclusives εχουν ο ενας απο τον αλλο, και ποσο γαματοι ειναι,και ποσο μεγαλο τον εχουν και ολα αυτα τα τοσο βαρετα λες και ειταν σε evaluation meeting του διοικητικου συμβουλιου τους. Φετος ηταν πιο ταπεινοι και κανανε λιγες αναφορες στα οικονομικα των εταιρειων τους.Η ΜS ειπε οτι πουλησε 10m Kinect και ειναι πρωτο το Xbox2 στο USA.Σιγα τα λαχανα. Οχι μονο δεν προκειται να φτασει ποτε τα ρεκορ πωλησεων του Wii,αλλα δεν εκανε σκονη ουτε το τεχνικα υποδεεστερο Μοve της Sony με τις πωλησεις των 8m οπως η ιδια αναφερε. Δεν μου αρεσε επισης με την Sony που αναφεροταν συνεχως στα games ως heritage.Δεν καταλαβα αν αναφεροταν αποκλειστικα στην κοινοτητα των gamers,η εδινε μια πιο ευρεια διασταση,αλλα αγαπητη Sony το να σκοτωνεις ψηφιακους κακους η να παιζεις pro ενω πινεις μπαφους δεν ειναι και πολιτισμικα κατι το τοσο αξιολογο ωστε να χαρακτηριζεται ως "κληρονομια". Τεσπα αυτα.Μου αρεσε η conference της Sony,δεν μου αρεσε της MS.περιμενω τωρα και της Νintendo που σιγουρα θα τους ισοπεδωσει με τις ανακοινωσεις της και ειναι το επικεντρο της Ε3. κατι ηξερε και κανει την παρουσιαση της την δευτερη ημερα,σε αντιθεση με περυσι. ΙWATA WILL DROP DA BOMB.
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θα πω και εγω ενα κουφο που μου εκανε εντυπωση.Κανει η sony press conference στην Ιαπωνια και ανακοινωνει οτι το call of duty ειναι υπο αναπτυξη για το ngp,και το ανακοινωνει σε μια αγορα που το call of duty,δεν πουλαει πανω απο 250.000 αντιτυπα.Και κανει press conference στην Αμερικη ,που το call of duty πουλαει 10εκ,και δεν το αναφερει καθολου???Δεν ειναι λιγο κουφο; έχει να κάνει με συμφωνίες,η ms κατοχύρωσε να ανακοινώσει το mw3 στην δικιά της conference. παλικάρια κάτι που περνάτε στο ντούκου απο την ε3 της σόνυ είναι η τεχνολογία split screen στις 3d tv για το Ps3,που σε 1 τηλεόραση ο καθένας βλέπει διαφορετική εικόνα μέσα απο τα γυαλιά του. και παίζεις διπλό co-op σαν να παίζεις σε 2 tv,εκτός απο την τιμή του psvite αυτή η τεχνολογία μου έριξε το σαγώνι και πιστέυω οτι θα την δούμε στο μέλλον σε πολλά παιχνίδια. α και κάτι για το tomb raider, εντάξι θα είναι φοβερό παιχνίδι αλλα η φωνή της θέλει δουλειά,ξέρω οτι το κάνουν επίτηδες αλλα δεν ελένχεις την jenna .... πολυ βογκάει βρε αδερφέ..
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εμενα και οι δυο σαν press conference δεν μου αρεσαν. Απλα βαζω την sony ενα σκαλακι πανω γιατι εδειξε μια νεα κονσολα το ps vita και οντως η τιμουλα ηταν αρκετα καλη... Περιμενω βομβες απο Nin σημερα....
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 καλά αυτό είναι σίγουρο η νιντεντο θα τους διαλύσει. καμιά 20αριά παιχνίδια βίντεο για 3ds και 3-4 παρουσίαση ,2-3 παρουσίαση για το wii και καμιά 4-5 για το connex(που πιστέυω θα μας κάνουν Mindblown,1000ddr5 ram στην gpu χαχαχα),και φυσικά το zelda skyward sword και για το connex σε Hd με βελτιομένα λίγο γραφικά.
Narayan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Φετος ηταν πιο ταπεινοι και κανανε λιγες αναφορες στα οικονομικα των εταιρειων τους.Η ΜS ειπε οτι πουλησε 10m Kinect και ειναι πρωτο το Xbox2 στο USA.Σιγα τα λαχανα. Οχι μονο δεν προκειται να φτασει ποτε τα ρεκορ πωλησεων του Wii,αλλα δεν εκανε σκονη ουτε το τεχνικα υποδεεστερο Μοve της Sony με τις πωλησεις των 8m οπως η ιδια αναφερε. Ξεχνάς βέβαια πως το Kinect στοιχίζει 2.2 φορές περισσότερο από ένα πλήρες Move controller, όπως επίσης και πως για δύο παίκτες απαιτείται και δεύτερο Move controller το οποίο αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσει όποιος ασχολείται με τέτοιου είδους χειρισμό στα games του PS3. Υπό αυτό το πρίσμα το Kinect έχει όντως κάνει "σκόνη" το Move, καθώς για να είχε το τελευταίο αντίστοιχη επιτυχία θα έπρεπε οι πωλήσεις του να είναι τουλάχιστον διπλάσιες από ότι είναι τώρα. Δεν μου αρεσε επισης με την Sony που αναφεροταν συνεχως στα games ως heritage.Δεν καταλαβα αν αναφεροταν αποκλειστικα στην κοινοτητα των gamers,η εδινε μια πιο ευρεια διασταση,αλλα αγαπητη Sony το να σκοτωνεις ψηφιακους κακους η να παιζεις pro ενω πινεις μπαφους δεν ειναι και πολιτισμικα κατι το τοσο αξιολογο ωστε να χαρακτηριζεται ως "κληρονομια". Διαφωνώ. Η εκάστοτε γεννιά παραδίδει στην επόμενη τα πολιτισμικά στοιχεία που ανέπτυξε στον κύκλο ζωής της. Από την γέννεση των video games μετράμε κουτσά-στραβά τρεις με τέσσερις γεννεές παικτών, η Sony από δημιουργίας του PS brand είναι σχεδόν στην 2η γεννιά της τώρα (αυτοί που ξεκίνησαν gaming με PlayStation το '95 σε ηλικίες 14-20 ετών έχουν πλέον απογόνους που ασχολούνται με το gaming).
Titanomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 7 thanks mate... θα πεταξει κανεις κανενα linkaki να την δουμε εκεινη την ωρα
maryjay18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλε skanjo γιατι το λες connex??αυτη θα ειναι η ονομασια του??Δεν ειναι ασχημη....Παιδια το θεμα με την nintendo δεν ειναι να δουμε games,αυτο ειναι το μονο σιγουρα,οτι θα δουμε μια press conference που ειναι για gamers..Το θεμα ειναι αν η nintendo θα καταφερει να εκπληρωσει αυτα που θα πει.Για παραδειγμα,περυσι το 3ds ηταν απιστευτα εντυπωσιακο και εδειχνε τοσο πρωτοποριακο,αλλα τρεις μηνες μετα,τα Launch games,σε σχεση με αυτα που παρουσιαστηκαν στην e3,ειναι επιεικως απαραδεκτα.Παντως η nintendo θα εντυπωσιασει και για εναν λογο."Φυλαει" τις ανακοινωσεις παιχνιδιων για την e3,ενω οι αλλοι δυο βγαζουν trailers νωριτερα,με αποτελεσμα οταν δειχνουν τα παιχνιδια,να μην κυριαρχει μεγαλος ενθουσιασμος(first time reactions).
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ξεχνάς βέβαια πως το Kinect στοιχίζει 2.2 φορές περισσότερο από ένα πλήρες Move controller, όπως επίσης και πως για δύο παίκτες απαιτείται και δεύτερο Move controller το οποίο αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσει όποιος ασχολείται με τέτοιου είδους χειρισμό στα games του PS3. Υπό αυτό το πρίσμα το Kinect έχει όντως κάνει "σκόνη" το Move, καθώς για να είχε το τελευταίο αντίστοιχη επιτυχία θα έπρεπε οι πωλήσεις του να είναι τουλάχιστον διπλάσιες από ότι είναι τώρα. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας ποσο πουλησε το kinect,οταν εχεις να παιξεις περισσοτερα(ή μπορεις να τα παιξεις καλυτερα) hardcore games με move. Ωραια παει καλυτερα το Kinect.Ε και? Eμενα μου φτανει και μου περισσεύει που ολο και περισσοτερα shooters(bioshock-Resistance 3 και μαλλον BF3) κανουν χρηση Move.
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 καλησπερα σε ολους μπορει αυτο το θεμα να κλειδωθει γιατι δεν ξερω αν το εχω βαλει στην σωστη κατηγορια θελω να ρωτησω αν μπορει ο οποιοςδηποτε να παει και να παρακολουθησει την Ε3 ειναι φανταστικη εμπειρια πιστευω ξερει κανεις?
gRim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Έχει επιβεβαιωθεί ότι η νέα κονσόλα θα παίζει παιχνίδια του gamecube και wii; Αν ισχύει δεν χρειάζεται να ακούσω τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.